Haagenti
AVClub Fanatic
Κάποια στιγμή είχαμε γράψει για το καλύτερο straight up rock-metal δισκίο της προηγούμενης δεκαετίας.
Εντελώς υποκειμενικά και σύμφωνα με τη δική μου λόξα.
Πέρασε εντελώς απαρατήρητο , ίσως επειδή δεν συμπίπτουν οι λόξες.
Ίσως επειδή η λόξα η δική μου , είναι κατώτερη από τη λόξα των άλλων.
Ίσως επειδή οι λόξες γενικά εξαφανίστηκαν και έδωσαν τη θέση τους στο άπαχο τυράκι εν είδει δολώματος.
Αυτός ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ έχει κάνει μεγάλη ζημιά στην ανθρωπότητα.
Θα βάλω ολόκληρο το άλμπουμ γιατί μου είναι αδύνατον να το σπάσω σε ενότητες.
O Magnus Pelander εκτός του ότι είναι διάνοια , δρα σαν αντίβαρο σε εκείνα τα μαξιμαλιστικά κολάζ που φτιάχνουν οι θείτσες στο facebook.
Ξέρετε , αυτά με τις φωσφοριζέ καλημέρες , το κατακόκκινο τριαντάφυλλο με το καταπράσινο κοτσάνι , το αεροπλάνο κάπου ψηλά σε μια γωνιά να βόσκει χωρίς λόγο , τον Άγιο με τα χέρια ανοιχτά και την καλοσυνάτη έκφραση του στυλ ''πολύ σας πάω'' , τη θάλασσα να χάνεται στον ορίζοντα πιο ψεύτικη και από ζωγραφιά και τον αετό στη μέση σαν τον μπάστακα να μας χαλάει τη ρομαντζάδα.
Εντελώς υποκειμενικά και σύμφωνα με τη δική μου λόξα.
Πέρασε εντελώς απαρατήρητο , ίσως επειδή δεν συμπίπτουν οι λόξες.
Ίσως επειδή η λόξα η δική μου , είναι κατώτερη από τη λόξα των άλλων.
Ίσως επειδή οι λόξες γενικά εξαφανίστηκαν και έδωσαν τη θέση τους στο άπαχο τυράκι εν είδει δολώματος.
Αυτός ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ έχει κάνει μεγάλη ζημιά στην ανθρωπότητα.
Θα βάλω ολόκληρο το άλμπουμ γιατί μου είναι αδύνατον να το σπάσω σε ενότητες.
O Magnus Pelander εκτός του ότι είναι διάνοια , δρα σαν αντίβαρο σε εκείνα τα μαξιμαλιστικά κολάζ που φτιάχνουν οι θείτσες στο facebook.
Ξέρετε , αυτά με τις φωσφοριζέ καλημέρες , το κατακόκκινο τριαντάφυλλο με το καταπράσινο κοτσάνι , το αεροπλάνο κάπου ψηλά σε μια γωνιά να βόσκει χωρίς λόγο , τον Άγιο με τα χέρια ανοιχτά και την καλοσυνάτη έκφραση του στυλ ''πολύ σας πάω'' , τη θάλασσα να χάνεται στον ορίζοντα πιο ψεύτικη και από ζωγραφιά και τον αετό στη μέση σαν τον μπάστακα να μας χαλάει τη ρομαντζάδα.