Και εγώ απ' τους παλιούς είμαι Σίμο και πιστεύω ακριβώς το αντίθετο..Το μέταλ έχει επιτέλους απαλλαχθεί από τα τσίγκινα σωβρακακια και γίνονται πραγματάκια .Στο underground βέβαια γιατί στο mainstream (όπως στο παραπάνω) παίζουν τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια..Λιγο ψευτοτσαμπουκας μελωδική γραμμή στα φωνητικά έτσι να ψαρέψουμε μερικούς ανυποψίαστους κλαρινογαμπρούς, nwosdm στις κιθάρες ,μετρονομικά ριφ και κοψίματα αλά Meshuggah και έτοιμο το γλυκο..Βαρέθηκα να ακούω τύπους που αντιγράφουν τους At The Gates ,τους In Flames και τους Dark Tranquillity.δυστυχώς η νεα μεταλ σκηνή δεν προσφέρει πολλά σε παλιούς όπως εγώ, εάν εξαιρέσω ορισμένα φωτεινά παραδείγματα όπως system of a down που δεν είναι καινούργιοι και τους trivium άντε κι μερικούς ακόμη δεν βλέπω μέλλον
Trivium - In The Court Of The Dragon
Χεχεχε πολυ χαιρομαι!@vsklav Πριν λίγο άκουσα το νεο Converge και μπορώ να πω ότι έπεσα πολύ έξω με την πρόχειρη ακρόαση του κομματιού που έβαλες..Πολύ καλός δίσκος και αρκουντως ανάγλυφος...
Κυρίως ατμοσφαιρικός αλλά να μην ξεχνάμε με ποια κυρία συνεργάζονται..
Μάλλον πάει για αγορά thanx.
ΥΓ ..Τώρα ακούω το νέο Gojira γιατί ούτε αυτό είχα ακούσει.![]()
Έχω μια ελαφρά προτίμηση στο gateways..ίσως επειδή πάνε ανάποδα σαν τον κάβουρα αλλά γενικά τους λατρεύω.Το απολυτο death metal album. Απο το εξωφυλλο μεχρι την παραγωγη ειναι το ερεβος το ιδιο.
Morbid angel-blessed are the sick/leading the rats.
Και μένα.Οι Morbid έχουν επηρεάσει πολύ περισσότερο κόσμο από όσο νόμιζουμε.Επισης εχω λατρεψει τους slipknot εξαιτιας των morbid angel. Δε μπορω να το περιγραψω, γιατι ειναι αρκετα ετεροκλητα συγκροτηματα αλλα οταν γκαζωνουν οι σκατοβλαχοι απο την Iowa μου θυμιζουν τους morbid angel.
Πάει κι αυτός...Κρίμα πολύ κρίμα...Μιας και αναφέρθηκαν οι Slipknot,ο ντράμερ τους ...
Μεγαλώνουμε βρε..Χάνονται κομμάτια από τα νιάτα μας και όχι μονο.Πάει κι αυτός...Κρίμα πολύ κρίμα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.