Full Metal Jacket

Σε άλλα θέματα τώρα, σκεφτόμενος το σχόλιο σχετικά με το καλύτερο ντεμπούτο συγκροτήματος, αν και πολλά θα μπορούσαν να μπουν, ένα από αυτά που ξεχωρίζω, ίσως γιατί το πήρα τη στιγμή που βγήκε ήταν αυτό:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τι φοβερός δίσκος! Τι ενέργεια!

• Like
Reactions: superfly and vsklav

Alice Cooper "Rock & Roll"​

στα 74 εξακολουθεί να ροκάρει
σημαντική στροφή σε γνώριμα μονοπάτια, μακρυά από τα trash & hey stupid

Αν και για εμένα το συγκεκριμένο είναι το πιο "αδύναμο" κομμάτι του δίσκου, το "the Chemical Wedding" είναι ΔΙΣΚΑΡΑ με τόνο!

• Like
Reactions: superfly
Απο την Ελληνική σκηνή Progressive black, θα ακούσετε και jazz στοιχεία
AENAON - Earth Tomb (2016)

• Like
Reactions: Simos.I
Αν και για εμένα το συγκεκριμένο είναι το πιο "αδύναμο" κομμάτι του δίσκου, το "the Chemical Wedding" είναι ΔΙΣΚΑΡΑ με τόνο!
Bασικά είναι αλλά είναι το πρώτο που άκουσα τότε και είπα διάολε δεν έχει χάσει τίποτα σε έμπνευση από το Accident of Birth....

Απο τις πιο μελωδικές μπάντες,
In Mourning - At the behest of night

που μας έχουν δώσει διαμάντια..
Celestial Tear (2012)

• Like
Reactions: FINIX and Simos.I

Προχθεσινη κυκλοφορια απο τους δικους μας και με ελληνικοτατο υψηλης παραγωγης κλιπ

SEPTICFLESH - Hierophant

Δεν ξέρω για το κλιπ,το κομμάτι όμως είναι ότι χειρότερο έχω ακούσει απ' τη συγκεκριμένη μπάντα..Για το σύνολο του επερχόμενου δίσκου δεν ξέρω.
Φώτη λείπεις.

Δεν ξέρω για το κλιπ,το κομμάτι όμως είναι ότι χειρότερο έχω ακούσει απ' τη συγκεκριμένη μπάντα..Για το σύνολο του επερχόμενου δίσκου δεν ξέρω.
Φώτη λείπεις.
Μια μόνιμη λούπα του βασικού theme....ανέμπνευστο και κλισεδιάρικο ή μου φαίνεται?
Λείπει ο Φώτης όντως.
Ωραία ηχογράφηση πάντως...

Μια μόνιμη λούπα του βασικού theme....ανέμπνευστο και κλισεδιάρικο ή μου φαίνεται?
Λείπει ο Φώτης όντως.
Ωραία ηχογράφηση πάντως...
Εδώ και καιρό έχουν περάσει στη σφαίρα του τυποποιημένου ήχου..Δεν είναι οι μοναδικοί βέβαια..Γι' αυτό την έχουμε κάνει και εμείς για άλλες πολιτείες..Βλ. Χαρντκορ με grindcore κλπ.

ΥΓ..Αν έχεις χρόνο κάτσε και άκουσε τα τύμπανα στο Communion και το The Great Mass.
Το τελευταίο απρόβλεπτο άλμπουμ τους πάντως ήταν το Sumerian Daemons και εκεί δεν έπαιζε ο Φώτης.
Καλά για το Revolution DNA δεν το συζητάμε..Δεν έχει βγει κάτι αντίστοιχο εκεί έξω και δεν λέω μόνο για την εγχώρια σκηνή.

ΥΓ 2 ..Ξέρεις φαντάζομαι ότι την εποχή που έφτιαχναν το Revolution DNA,άκουγαν πολύ Sonic Youth.

• Like
Reactions: FINIX
Εδώ και καιρό έχουν περάσει στη σφαίρα του τυποποιημένου ήχου..Δεν είναι οι μοναδικοί βέβαια..Γι' αυτό την έχουμε κάνει και εμείς για άλλες πολιτείες..Βλ. Χαρντκορ με grindcore κλπ.

ΥΓ..Αν έχεις χρόνο κάτσε και άκουσε τα τύμπανα στο Communion και το The Great Mass.
Το τελευταίο απρόβλεπτο άλμπουμ τους πάντως ήταν το Sumerian Daemons και εκεί δεν έπαιζε ο Φώτης.
Καλά για το Revolution DNA δεν το συζητάμε..Δεν έχει βγει κάτι αντίστοιχο εκεί έξω και δεν λέω μόνο για την εγχώρια σκηνή.

ΥΓ 2 ..Ξέρεις φαντάζομαι ότι την εποχή που έφτιαχναν το Revolution DNA,άκουγαν πολύ Sonic Youth.
Όλοι περνάνε αυτή τη φάση.Σε μια καριέρα τόσων χρόνων λογικό είναι να υπάρχουν και μέτριες στιγμές.Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν παραερωτεύεσαι ένα συγκεκριμένο στυλ που σου έδωσε καινούρια ταυτότητα και σου έφερε επιτυχία.Το έχουν πάθει πολλοί.Βέβαια ας του δώσουμε μια ευκαιρία και ας ακούσουμε και το υπόλοιπο όταν βγεί και ας μην είμαι πολύ αισιόδοξος...
Φοβερό εξώφυλλο πάντως αλλά το περιμένουμε κάτι τέτοιο από τον Αντώνη.
Το Great Mass το είχα μάθει απο σένα εδώ μέσα και πραγματικά δεν πίστευα στα αυτιά μου όταν το πρωτοάκουσα.Είχα αφήσει τους Flesh στα 90ς και αυτό ήταν κάτι εντελώς καινουριο με απίστευτα ψηλά standards.
Tα τύμπανα του Φώτη είναι "world class" σε όλη τη δισκογραφία από το Communion και μετά.

• Like
Reactions: Haagenti
Όλοι περνάνε αυτή τη φάση.Σε μια καριέρα τόσων χρόνων λογικό είναι να υπάρχουν και μέτριες στιγμές.Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν παραερωτεύεσαι ένα συγκεκριμένο στυλ που σου έδωσε καινούρια ταυτότητα και σου έφερε επιτυχία.Το έχουν πάθει πολλοί.Βέβαια ας του δώσουμε μια ευκαιρία και ας ακούσουμε και το υπόλοιπο όταν βγεί και ας μην είμαι πολύ αισιόδοξος...
Φοβερό εξώφυλλο πάντως αλλά το περιμένουμε κάτι τέτοιο από τον Αντώνη.
Το Great Mass το είχα μάθει απο σένα εδώ μέσα και πραγματικά δεν πίστευα στα αυτιά μου όταν το πρωτοάκουσα.Είχα αφήσει τους Flesh στα 90ς και αυτό ήταν κάτι εντελώς καινουριο με απίστευτα ψηλά standards.
Tα τύμπανα του Φώτη είναι "world class" σε όλη τη δισκογραφία από το Communion και μετά.
Για τα εξώφυλλα είναι συνήθως υπεύθυνος ο Σπύρος.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ..

• Like
Reactions: superfly
Απ' το αγαπημένο μου πρώτο τους album, ότι και να πω γι' αυτή τη μπάντα είναι λίγο. Ο φάρος του THRASH όπως τους είχε χαρακτηρίσει κάποιος.

SLAYER - Black Magic (Live) -SLAYER​

SLAYER - Crionics​

Δε το πιστευω οτι λετε τοσο καλα λογια για Septic Flesh.

Για ελληνικα δεδομενα πολυ οκ και πολυ προσεγμενα ολα. Δε μπορω να κανω αντιλογο σε αυτο. Αλλα δε φτανει μονο αυτο.

Ειναι σαν τον Παπακαλιατη ενα πραγμα. Ρισπεκτ σε επιπεδο παραγωγης και λοιπα αλλα χωρις ουσια.

Το revolution dna ειδικα απαλευτο και λιγο σε σχεση με την παγκοσμια σκηνη αν συγκριθει.

Ενιγουει παμε σε κατι ασχετο.

Tool - schism. Οτι και να ειπωθει θα το μειωσει οποτε απλα το αφηνω εδω.

• Like
Reactions: Simos.I and lentozo