Full Metal Jacket

Μόλις άκουσα το Ancestral Whispers του Σάκη Τόλη.
Μου θύμισε τα σαπούνια που φτιάχνει κατά καιρούς η μάνα μου για να περνάει η ώρα..Τα ίδια συστατικά,οι ίδιες ποσότητες ,το ίδιο καλούπι.

ΥΓ .Δεν έχω όρεξη καν να βάλω βίντεο.

• Love
Reactions: vsklav
Το μέλλον είναι εδώ...Αχ πόσο χαίρομαι με τέτοιες κυκλοφορίες. 🤗

Disillusion -Abide The Storm.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αντε ρε. Τοσο καλος ειναι ο δισκος? Θα το ακουσω απο αυριο που θα χω λιγο χρονο.

Πολυ ξεχασμενους τους ειχα αυτους τους Γερμανους.
Θυμαμαι απο σποντα τελειως στα μεσα των 00'ς να ακουω το gloria και να σκεφτομαι οπα κατι πρωτοτυπο. Μου αρεσε αρκετα αλλα ποτε δεν εμβαθυνα και ουσιαστικα δεν τους ακουσα ποτε.

Ευκαιρια να τους ξαναδοκιμασω.

Ας βαλω και γω κατι απο αυτους χεχε

Disillusion - Gloria

Αντε ρε. Τοσο καλος ειναι ο δισκος? Θα το ακουσω απο αυριο που θα χω λιγο χρονο.

Πολυ ξεχασμενους τους ειχα αυτους τους Γερμανους.
Θυμαμαι απο σποντα τελειως στα μεσα των 00'ς να ακουω το gloria και να σκεφτομαι οπα κατι πρωτοτυπο. Μου αρεσε αρκετα αλλα ποτε δεν εμβαθυνα και ουσιαστικα δεν τους ακουσα ποτε.

Ευκαιρια να τους ξαναδοκιμασω.

Ας βαλω και γω κατι απο αυτους χεχε

Disillusion - Gloria

Ξέχασέ τα τα παλιά...Και άκουσέ το οπωσδήποτε..

Ισως το απολυτο death metal album.
Ίσως.
Για εμένα είναι τα πρώτα των Deicide και Malevolent Creation...
Και αυτό..Και το Covenant,το From Beyond των Massacre ,το Diabolical Conquest και μερικά ακόμα των Incantation ,η πλειοψηφία των άλμπουμ που έβγαλαν οι Immolation,,κάνα δυο των δικών μας Dead Congregation,δύο τρία των Asphyx ,το Slowly We Rot των Obituary, μερικά των Cannibal και δεκάδες άλλα. 🤣

Ίσως.
Για εμένα είναι τα πρώτα των Deicide και Malevolent Creation...
Και αυτό..Και το Covenant,το From Beyond των Massacre ,το Diabolical Conquest και μερικά ακόμα των Incantation ,η πλειοψηφία των άλμπουμ που έβγαλαν οι Immolation,,κάνα δυο των δικών μας Dead Congregation,δύο τρία των Asphyx ,το Slowly We Rot των Obituary, μερικά των Cannibal και δεκάδες άλλα. 🤣
Και το Cause Of Death και το Altars Of Madness,και το Leprosy και το Scream Bloody Gore και το Spiritual Healing και το Seven Churches και τα δυο των Atheist,το πρώτο των Master και βάλε και τουε Σουηδούς και....γίναμε...

Και το Cause Of Death και το Altars Of Madness,και το Leprosy και το Scream Bloody Gore και το Spiritual Healing και το Seven Churches και τα δυο των Atheist,το πρώτο των Master και βάλε και τουε Σουηδούς και....γίναμε...
Η μπορούμε να βάλουμε το παρακάτω και να χαθεί η μπάλα..Μέσι ,Μαραντόνα, Πελέ και Φαν Μπάστεν μαζί. :)

a2170755765_10.jpg

• Love

Πτώμα - Σωματικός Jigsore Quandary​

2 track ,ελπιζω να ρεπαρει ο χωροφυλαξ το νηματος

• Like