Ο πανταχού παρών Bob Katsionis....Warrior Path - The Mad King
power metal από Αθήνα
Ξέχασέ τα τα παλιά...Και άκουσέ το οπωσδήποτε..Αντε ρε. Τοσο καλος ειναι ο δισκος? Θα το ακουσω απο αυριο που θα χω λιγο χρονο.
Πολυ ξεχασμενους τους ειχα αυτους τους Γερμανους.
Θυμαμαι απο σποντα τελειως στα μεσα των 00'ς να ακουω το gloria και να σκεφτομαι οπα κατι πρωτοτυπο. Μου αρεσε αρκετα αλλα ποτε δεν εμβαθυνα και ουσιαστικα δεν τους ακουσα ποτε.
Ευκαιρια να τους ξαναδοκιμασω.
Ας βαλω και γω κατι απο αυτους χεχε
Disillusion - Gloria
Παρα πολυ φρεσκο.Ξέχασέ τα τα παλιά...Και άκουσέ το οπωσδήποτε..
Ο Φοιβος της μεταλ...Ο πανταχού παρών Bob Katsionis....
Το προηγούμενό τους επίσης είναι αστέρι αλλά εγώ είμαι λίγο "ψείρας".Παρα πολυ φρεσκο.
Μπραβο για την προταση!
Ισως το απολυτο death metal album.
Morbid Angel - Blessed Are the Sick
Ίσως.Ισως το απολυτο death metal album.
Και το Cause Of Death και το Altars Of Madness,και το Leprosy και το Scream Bloody Gore και το Spiritual Healing και το Seven Churches και τα δυο των Atheist,το πρώτο των Master και βάλε και τουε Σουηδούς και....γίναμε...Ίσως.
Για εμένα είναι τα πρώτα των Deicide και Malevolent Creation...
Και αυτό..Και το Covenant,το From Beyond των Massacre ,το Diabolical Conquest και μερικά ακόμα των Incantation ,η πλειοψηφία των άλμπουμ που έβγαλαν οι Immolation,,κάνα δυο των δικών μας Dead Congregation,δύο τρία των Asphyx ,το Slowly We Rot των Obituary, μερικά των Cannibal και δεκάδες άλλα.![]()
Η μπορούμε να βάλουμε το παρακάτω και να χαθεί η μπάλα..Μέσι ,Μαραντόνα, Πελέ και Φαν Μπάστεν μαζί.Και το Cause Of Death και το Altars Of Madness,και το Leprosy και το Scream Bloody Gore και το Spiritual Healing και το Seven Churches και τα δυο των Atheist,το πρώτο των Master και βάλε και τουε Σουηδούς και....γίναμε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.