Full Metal Jacket

λίγα πράγματα, δυστυχώς..... ή εγώ γέρασα ή αυτοί...

Metallica: Lux Æterna (Official Music Video)​

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Περιμένω ...
Απειλητικός χαχαχαχα
λίγα πράγματα, δυστυχώς..... ή εγώ γέρασα ή αυτοί...

Metallica: Lux Æterna (Official Music Video)​

δε ξέρω αν γέρασες πάντως πολύ μέτριο αν όχι κακό κομμάτι.

Ενταξει ακομα και ετσι παταει κατω αρκετα νεα συγκροτηματα που παιζουν μεταλ.

Αλλα οκ μεγαλη κουβεντα ανοιγουμε...θελει απο κοντα με μπυρες πολλες αυτη η κουβεντα.

Ασχετο αλλα μου βγηκε στο spotify το best of ας πουμε της χρονιας. Καθε χρονο το κανει.

Να πω οτι πλεον το 80 με 90% της μουσικης ακροασης μου γινεται στο αυτοκινητο με spotify καθημερινα. Δηλαδη 1.5 με 2 ωρες καθε μερα.
Πλακα εχει το παρακατω screenshot. Οντως ευχαριστηθηκα τα παρακατω πολυ.

Οι machine head με ξαφνιασαν που μπηκαν. Μαλλον παραακουσα πολλες φορες το τελευταιο τους.
Screenshot_20221130-204839.png

Από το παραπάνω κρατάω το Wormrot. 🥰
Spotify δεν έχω οπότε...
Ναι να σαι καλα πραγματικα. Αντικειμενικα για εμενα ηταν η εκπληξη της χρονιας αν οχι των τελευταιων χρονων. Ειναι δισκος 10αρι.

Slipknot ειμαι fanboy επειδη τους εζησα σχεδον εν τη γενεσει τους και ποτε δε με απογοητευουν. Ειναι για μενα οτι ειναι οι maiden στον μεσο μεταλλα. Αγαπη μονο.

Η λιστα παντως αν εξαιρεσω τους machine head ειναι valid που λεμε. Τα λιωσα αυτα ολα.

Απλα η μαλακια ειναι οτι χαθηκανε καποιοι πιο "ψαγμενοι η δυσκολοι δισκοι" επειδη στο αμαξι οπως και να το κανουμε προτιμας λιγο πιο ευκολα, ευπεπτα ακουσματα.

Στο σπιτι εγω την βρισκω με gorguts αλλα με ενα παιδι και γυναικα που αρεσκεται στο πιο βαρυ ακουσμα muse οπως καταλαβαινεις το αμαξι ειναι μονοδρομος χαχαχα.

Υ.γ. ο μικρος ακουει μονο 70's prog οπως rush, caravan, camel κτλ και electronica ειναι μακραν το αγαπημενο του ειδος. Με μεταλ μονο maiden, μεχρι στιγμης τουλαχιστον. Προσπαθω παντως :)

Ναι να σαι καλα πραγματικα. Αντικειμενικα για εμενα ηταν η εκπληξη της χρονιας αν οχι των τελευταιων χρονων. Ειναι δισκος 10αρι.

Slipknot ειμαι fanboy επειδη τους εζησα σχεδον εν τη γενεσει τους και ποτε δε με απογοητευουν. Ειναι για μενα οτι ειναι οι maiden στον μεσο μεταλλα. Αγαπη μονο.

Η λιστα παντως αν εξαιρεσω τους machine head ειναι valid που λεμε. Τα λιωσα αυτα ολα.

Απλα η μαλακια ειναι οτι χαθηκανε καποιοι πιο "ψαγμενοι η δυσκολοι δισκοι" επειδη στο αμαξι οπως και να το κανουμε προτιμας λιγο πιο ευκολα, ευπεπτα ακουσματα.

Στο σπιτι εγω την βρισκω με gorguts αλλα με ενα παιδι και γυναικα που αρεσκεται στο πιο βαρυ ακουσμα muse οπως καταλαβαινεις το αμαξι ειναι μονοδρομος χαχαχα.

Υ.γ. ο μικρος ακουει μονο 70's prog οπως rush, caravan, camel κτλ και electronica ειναι μακραν το αγαπημενο του ειδος. Με μεταλ μονο maiden, μεχρι στιγμης τουλαχιστον. Προσπαθω παντως :)
Το παιδί θα ακούσει ότι θέλει..Όπως ακούγαμε και εμείς μικροί..Τέλη '80's είχα ρίξει επικές μάχες με τη μάνα μου..Και όταν έσκασε στο σπίτι όλη η σκηνή της Φλόριντα ήρθα (στην κυριολεξία) στα χέρια με έναν θείο Copper (που λεν και οι Αυστραλοί) που μου χτύπαγε την πόρτα να το κλείσω..Δυστυχώς μπήκε η μάνα μου στη μέση. 😡

Καλα ρε εννοειται οτι θελει θ ακουσει το παιδι. Πλακιτσα κανουμε...

Οι γονεις τωρα που τα σκεφτομαι πιο μεγαλος τα αντιμετωπισανε πολυ ωριμα και σωστα. Γιατι ολη την ωρα death και black με εξωφυλλα σε αρκετες των περιπτωσεων προκλητικα ηταν οσο να ναι καπως....ακομα θυμαμαι την γιαγια του κολλητου μου να μπαινει μεσα στο δωματιο οπου ακουγαμε deathοblackies και να λεει μας πως ακουτε αυτες τις γατες χαχχαχα σαν γατες που μαλωνουν κανουνε!!

Η γυναικα μου ας πουμε σε συζητησεις που χουμε κανει κατα καιρους μαλλον σαν τον θειο σου θα φεροτανε χαχαχαχα!

Τι να πεις. Σιγουρα αυτα που ακουμε δεν ειναι για ολους. Απο την αλλη οπως την βρισκει ο καθενας μας.

Η βασικη διαφωνια της γυναικας μου ειναι οτι οκ ακου οτι θες αλλα χωρις να ενοχλεις, δηλαδη με ακουστικα η πολυ χαμηλα. Κατι που ευτυχως ΔΕΝ εκανα σπιτι μου οπου μεγαλωσα. Ακουγα αρκετα δυνατα οταν ηθελα χωρις να μου λενε χαμηλωσε. Απλα εκλεινα πορτα και παρτα.

Ειχα παντως συμμαθητες οπου οι γονεις τους σπαγανε και πεταγανε σιντι με βλασφημο αντιχριστιανικο περιεχομενο...και αναγκαζοντουσαν και κρυβανε πραγματα. Ουτε ναρκωτικα να χαν...

Οι Ιαπωνες για οσους δεν το γνωριζουν,πινουν νερο στο Scarlet Evil Witching Black..
Εδω εχει περασει απο πανω τους ολη η ψυχεδελεια των 70s..
Φρεσκο.

Sigh - Mayonaka No Kaii​