Όχι ρε απλά έτσι για την κουβέντα τό'πα...Σου μοιάζω για τύπος που ασχολείται με brand names;![]()
Όχι δεν άκουσα Gorguts με κάτι επαναλήψεις στα παλιά τη βγάζω τελευταία.....
Όχι ρε απλά έτσι για την κουβέντα τό'πα...Σου μοιάζω για τύπος που ασχολείται με brand names;![]()
Περιμένω ...Όχι ρε απλά έτσι για την κουβέντα τό'πα...
Όχι ρε απλά έτσι για την κουβέντα τό'πα...
Απειλητικός χαχαχαχαΠεριμένω ...
δε ξέρω αν γέρασες πάντως πολύ μέτριο αν όχι κακό κομμάτι.λίγα πράγματα, δυστυχώς..... ή εγώ γέρασα ή αυτοί...
Metallica: Lux Æterna (Official Music Video)
Ευτυχώς, νόμιζα οτι κανω λάθοςΑπειλητικός χαχαχαχα
δε ξέρω αν γέρασες πάντως πολύ μέτριο αν όχι κακό κομμάτι.
Ναι να σαι καλα πραγματικα. Αντικειμενικα για εμενα ηταν η εκπληξη της χρονιας αν οχι των τελευταιων χρονων. Ειναι δισκος 10αρι.Από το παραπάνω κρατάω το Wormrot.
Spotify δεν έχω οπότε...
Το παιδί θα ακούσει ότι θέλει..Όπως ακούγαμε και εμείς μικροί..Τέλη '80's είχα ρίξει επικές μάχες με τη μάνα μου..Και όταν έσκασε στο σπίτι όλη η σκηνή της Φλόριντα ήρθα (στην κυριολεξία) στα χέρια με έναν θείο Copper (που λεν και οι Αυστραλοί) που μου χτύπαγε την πόρτα να το κλείσω..Δυστυχώς μπήκε η μάνα μου στη μέση.Ναι να σαι καλα πραγματικα. Αντικειμενικα για εμενα ηταν η εκπληξη της χρονιας αν οχι των τελευταιων χρονων. Ειναι δισκος 10αρι.
Slipknot ειμαι fanboy επειδη τους εζησα σχεδον εν τη γενεσει τους και ποτε δε με απογοητευουν. Ειναι για μενα οτι ειναι οι maiden στον μεσο μεταλλα. Αγαπη μονο.
Η λιστα παντως αν εξαιρεσω τους machine head ειναι valid που λεμε. Τα λιωσα αυτα ολα.
Απλα η μαλακια ειναι οτι χαθηκανε καποιοι πιο "ψαγμενοι η δυσκολοι δισκοι" επειδη στο αμαξι οπως και να το κανουμε προτιμας λιγο πιο ευκολα, ευπεπτα ακουσματα.
Στο σπιτι εγω την βρισκω με gorguts αλλα με ενα παιδι και γυναικα που αρεσκεται στο πιο βαρυ ακουσμα muse οπως καταλαβαινεις το αμαξι ειναι μονοδρομος χαχαχα.
Υ.γ. ο μικρος ακουει μονο 70's prog οπως rush, caravan, camel κτλ και electronica ειναι μακραν το αγαπημενο του ειδος. Με μεταλ μονο maiden, μεχρι στιγμης τουλαχιστον. Προσπαθω παντως![]()
Ρε σκιάχτικα σου λέω.....είναι και της νορβηγικης σχολής ο Σπύρος,θα με φάει το έρεβος.....Απειλητικός χαχαχαχα
Όχι δεν είμαι της Νορβηγικής σχολής.. Το έρεβος πλέον βρίσκεται στην Αμερικανογαλλική σκηνή.Ρε σκιάχτικα σου λέω.....είναι και της νορβηγικης σχολής ο Σπύρος,θα με φάει το έρεβος.....
Όχι ρε ποτέ δεν τρελάθηκα για Fenriz.. Μάλλον με μπερδεύεις με κάποιον άλλον.Ναι καλά έχεις τον Fenriz κορώνα στο κεφάλι σου....![]()
True.Όχι δεν είμαι της Νορβηγικής σχολής.. Το έρεβος πλέον βρίσκεται στην Αμερικανογαλλική σκηνή.
Χμμ..Θα το έπαιζα Χ.True.
Με προβαδισμα στα Γαλλακια
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.