Full Range mini monitor speaker - CSS FR125SR

Re: Απάντηση: Full Range mini monitor speaker - CSS FR125SR

Μπραβο σου πολυ καλη δουλειά.:SFGSFGSF:

Αντε ποτε θα γινει αυτη η κοντρα.

Το επόμενο Σαββάτο το πρωί!
Τα κροκό μου θα δαγκώσουν τον καρίτζαφλα των minime του Lemarchand!

(να σου πω τη γνωμη μου θα τα προτιμουσα με επενδυση δερματος).

Τρέμε Λεμαρτσάντη! Τα δικά μου άρχισαν να παίρνουν πόντους από τώρα! :flipout:

Μπραβο σου πολυ καλη δουλειά.:SFGSFGSF:

Αντε ποτε θα γινει αυτη η κοντρα.

(να σου πω τη γνωμη μου θα τα προτιμουσα με επενδυση δερματος).

Ευχαριστώ.Κοίταξε να δεις πως είχε.Κι εγώ δέρμα ήθελα.Όμως δεν εμπιστευόμουνα καθόλου εμένα στην κατασκευή και δυστυχώς ούτε κάποιον άλλον ταπετσέρη γιατί αφ'ενός μεν θα έπαιρνε αρκετά χρήματα και ίσως δυσανάλογα του κόστους του ηχείου σαν σύνολο και αφ' ετέρου δεν θα ήμουνα σίγουρος για το τί δουλειά θα έκανε.Βλέπεις κανείς δεν καταλαβαίνει την τρέλλα μας και θα στενοχωριόμουνα πολύ εάν έδινα πολλά χρήματα για κάτι μέτριο.Επιπλέον το συνολικό κόστος ήθελα να μείνει στα 200 Ευρώ μάξιμουμ.Ευτυχώς που βρέθηκε θείος μου επαγγελματίας ελαιοχρωματιστής και προσφέρθηκε να μου κάνει δώρο το φινίρισμα!Μου λέει "άστο πάνω μου" και δεν ήξερα καν τί θα κάνει και τί χρώμα.Στην αρχή ήμουνα σκεπτικός αλλά σοβαρολογώ αν τα δεις από κοντά θα σου αρέσουνε.Εμένα μου αρέσουνε απίστευτα γιατί είναι κάτι τελείως διαφορετικό πέραν του ότι μου κόστισε μηδέν..:BDGBGDB55:..

Στην φωτό εδώ φαίνονται σαν συρτάρια.Φαντάσου τα με μπλε πολύ πιο έντονο και πιο σκούρο και απ'έξω λούστρο που στην φωτογραφία δεν φαίνεται ούτε το λούστρο ούτε η πραγματική απόχρωση του μπλε..

Εϊμαι έτοιμος για μονομαχία...:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Chosen2.jpg

Θέλω να έχεις σοβαρά ενισχυτικά από πίσω για την κόντρα, όχι καρυδότσουφλα!Τα δικά μου είναι αντρικά ηχεία.Δεν παίζουνε με αναιμικούς ενισχυτές..Τρώνε πολύ για να πάρουνε μπρος..:BDGBDGB53:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Full Range mini monitor speaker - CSS FR125SR

α δεν θελω τετοια
η κοντρα ειναι στον ηχο
το εξωτερικο το κανεις οτι γουσταρεις

δωστε ηχο στον λαό save sound

Last edited:
Σάββατο λοιπών! Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τα 126 hybrid ;-)
Από ενισχυτικά… έχω δυο μικρά, trends και ένα μικρό push pull το 126 το καλύπτουν και μεταφέρονται και εύκολα.
Μόλις ήμουν στο τηλ με το φιλαράκι που τα φιλοξενεί σπίτι του lol.

Έλα Τάσσο και φέρε τον μονομάχο σου μαζί!Κανένα μεγαλύτερο ενισχυτικό δεν παίζει στο σπίτι του Τζιμίσκιου?Κανένα push-pull με καμιά 50ριά βατάκια...?!

πολύ εκκεντρικά!! εύγε.

θα μπορούσες επίσης αν θες να βαλεις και πισσόφυλλο
στην πανω και κάτω επιφάνεια εσωτερικά ώστε να ακυρώσεις την πρωτη δευτερογενή έξαρση που ίσως να βγαίνει απο το reflex.

βαλε και καμια εικόνα με την εξομοίωση στο winisd καποια στιγμή.

ερώτηξις: το μεγάφωνο το έχεις βάλει ακριβώς στο κέντρο της μπάφλας?

πολύ εκκεντρικά!! εύγε.

θα μπορούσες επίσης αν θες να βαλεις και πισσόφυλλο
στην πανω και κάτω επιφάνεια εσωτερικά ώστε να ακυρώσεις την πρωτη δευτερογενή έξαρση που ίσως να βγαίνει απο το reflex.

βαλε και καμια εικόνα με την εξομοίωση στο winisd καποια στιγμή.

ερώτηξις: το μεγάφωνο το έχεις βάλει ακριβώς στο κέντρο της μπάφλας?

Ευχαριστώ.Το μεγάφωνο έχει μπει ακριβώς στο κέντρο της μπάφλας και ΔΕΝ είναι flush-mounted.

Στην τωρινή του μορφή το ηχείο εσωτερικά έχει παντού stuffing περιμετρικά - είχα κάποια ποσότητα από κάτι Rogers LS55 που κατέστρεψα..

Το port επανήλθε στα 4,5εκ. περίμετρο και 10 εκατοστά μήκος.

Βασικά το είχα εμπνευστεί έτσι ακριβώς αρχικά και τελικά γύρισα στην αρχική έμπνευση..

Ο κύβος ερρίφθη!
Οι μονομάχοι που θα μπουν στην αρένα θα είναι:
Τα Fostex 126Ε!
Τα Fostex 127E!
Τα CSS FR125 του Lemarchand και...
Τα mini Crescendo του Σώφρον!

Έχουμε λοιπόν 3 παιδιά του tmjuju που θα κονταροχτυπηθούν με το παιδί του Σώφρον!

Το Setup αναφοράς αποτελείται από:
Ενισχυτής: Copland CTA405 (50W PP)
CD: Copland CDA 823
Πικάπ: Clearaudio Champion Level II + Benz AceL

Για καλωδιώσεις θα χρησιμοποιηθούν της Nordost (heimdall + frey) σε Interconnect και καλώδια ηχείων και για power cables θα χρησιμοποιηθούν της Stealth (M5000) και της Soundstring.

:grandpa: Αν μη τι άλλο τα ηχειάκια θα φτάσουν να δώσουν το 100% τους (αυτό τους έλειπε!).

Τόπος μονομαχίας: Νέα Ιωνία
Χρόνος μονομαχίας: Σαββάτο πρωί κατά τις 11...

Τώρα αυτό που να το ανεβάσουμε; Στην DIY ή στην HiFi; :flipout:

Μία διόρθωση, τα crescendo δεν είναι ηχεία αλλά ενισχυτές όπως με ενημέρωσε ο φίλος Σώφρον... :blush:
Οπότε απλά θα διαγωνιστούν τα τρία παιδιά του tmjuju! :grinning-smiley-043

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
10:30 Προσέλευση - Καφές
10:31 Ακροάσεις (ο καφές θα είναι espresso streto)
13:00 Μετάβαση σε high end underground καφενείο για ούζα

Ίσως να βάλουμε στη πρίζα και έναν gainclone που παιδεύω ή/και τα crescendo του Σώφρον...

Μία διόρθωση, τα crescendo δεν είναι ηχεία αλλά ενισχυτές όπως με ενημέρωσε ο φίλος Σώφρον... :blush:
Οπότε απλά θα διαγωνιστούν τα τρία παιδιά του tmjuju! :grinning-smiley-043

Συντονιστής να σου πετύχει..Εδώ δεν ξέρει τί θα διαγωνιστεί..ε όλο και κάποιο λάθος θα γίνει στα χαρτιά με τις...βαθμολογίες..:flipout:

Από όλα θα έχει ο μπαχτσές... Μέχρι και σικέ βαθμολογίες! :flipout:

Από ότι με ενημέρωσαν μάλλον έκλεισε το team των βαθμολογητών!
Μίλησα με τον Vasilis_T το απόγευμα και μάλλον θα έρθει να βαθμολογήσει τα φουλρείντζια με τον Internet King.
Έτσι στη βαθμολογία θα έχουμε: Σώφρον - Internet King - Vasilis_T

Δεν χωράνε άλλοι εκτός και αν θέλει κάποιος που το ID του αρχίζει από DI και τελειώνει σε PIE να έρθει για τα ούζα... -bye-

Θα καταγραφούν τα πάντα σε photos και video και θα ανοίξει νέο θέμα... -bye-
Είπαμε, από όλα έχει ο μπαχτσές! Μέχρι και σαρδελίτσα στα κάρβουνα!

Ένα σωρό ντιούηδες θα έχουμε στο τραπέζι! Ο ένας θα καθαρίζει τις σαρδέλες, ο άλλος θα κόβει το χταπόδι, ο άλλος θα κόβει το θράψαλο και εγώ σαν συντονιστής θα μοιράζω τις γαρίδες! :BDGBGDB55:

Ωπ; Και άλλο παιδί του tmjuju; Πως πετάγονται έτσι σα μανιτάρια;

Τι θα τον κάνω αυτόν; Έχει γεμίσει το AvClub με εξώγαμα αυτό το παλουκάρι... :flipout:

Πιστεύω ότι έχουμε χώρο για άλλο ένα πάντως... Θέλεις βοήθεια για το κουβάλημα; :flipout: