Full Range mini monitor speaker - CSS FR125SR

Τα ηχεία πρέπει να τοποθετηθούν σε βάσεις, όχι απαραίτητα του κατασκευαστή :flipout:

Τα ηχεία θα τοποθετηθούν στο πάτωμα! Αν και υπάρχουν βάσεις του κατασκευαστή (έχει φτιάξει ο Τάσος κάτι έπιπλα μούρλια) η τοποθέτηση θα είναι ίδια για όλα τα ηχεία!

Έτσι να βλέπω τους κριτές να σέρνονται σαν τα σκουλήκια μέχρι να βρούν το sweet spot στα ηχεία του Λεμαρτσάντη! :flipout:

Το γεγονός ότι τα ηχεία είναι DIY με κόστος υλικων 200 ευρώ εμένα δε μου λέει τίποτα.

Ε; Ποιός έφτιαξε ακριβό ηχείο; Θα αποκλειστεί αμέσως! Τα δικά μου έχουν κόστος 150 ευρώ! Από τα 199 και μετά πηγαίνουμε σε άλλη κατηγορία τιμής!

υπαρχει χωρος για αλλη μια συμμετοχη?-bye-:0:)

Θα είσαι Αθήνα βρε; Τι έχεις φτιάξει εσύ;
Βασικά δεν ξέρω αν μας πάρει ο χρόνος... Άσε να το δω και θα σου στείλω PM... Γιατί παίζει να έχουμε και επενδυτές στην παρέα μας...
:operator:Από ότι με ενημέρωσαν από το press room κάποιος θέλει να αγοράσει το σχέδιο του νικητή... Θα τα χώσει χοντρά!!! :flipout:

BTW αν κάποιος δεν έχει πληροφορίες για διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ ας μου στείλει ένα PM σήμερα!

Εμενα μου φτανει που η κοντρα θα γινει σε μουσικη που θα εχει ΜΟΝΟ μεσουψηλες.
Ακους Lemarchand ??? :flipout:

Καλησπέρα παίδες! Βλέπω κέφια ;-)
Μόλις γύρισα σπίτι σχετικά κουρασμένος… αλλά ευελπιστώ.
Εγώ μάζεψα τα Μπασταρδάκια (hybrid) σπίτι μετά από καιρό. Και ένα έχω να σας πω… με τόσες βόλτες που έχουν κάνει έχουν αλητέψει λολ.
Όποτε προσοχή … μη τα φέρετε αν είναι μαμμόθρεπτα… ή κάντε τους κάνα σεμινάριο kick boxing.
(φήμες λένε ότι ο κροκ ήταν κατοικίδιο… δεν είχε βγει από το κλουβί του και δεν δαγκώνει.)

Κάποιο πουλάκι μου είπε πως θα παίξουμε μόνο με μία κιθαρίτσα και το πολύ άλλη μία φωνή.Δεν θέλω αηδίες.Θα παίξουμε και τους Βίκινγκς του Βάγκνερ να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος..:BDGBGDB55:

Φίλτατοι,
Μόλις επικοινώνησα με το Μιχάλη και δυστυχώς πρέπει να αναβάλουμε τη συνάντηση μας καθώς του προέκυψε κάτι σημαντικό. Το μεταφέρω εγώ καθώς ο Μιχάλης δεν είχε πρόσβαση σε pc.
Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί σας και τηλεφωνικά σε περίπτωση που δεν προλάβατε να το διαβάσετε.

Έχω έγκυρες πληροφορίες πως το event ακυρώθηκε γιατί ο IK δεν πρόλαβε να βρει κατάλληλη κουδουνίστρα για το έπαθλο του χαμένου.Έβρισκε κάτι τέτοια...

1000-14238.jpg

...τα οποία δεν συνάδουν με το audiophile πνεύμα της συνάντησης...-bye-

Παίδες, sorry για την ακύρωση απλά μου έτυχε κάποιο πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και δεν μπορούσα να είμαι σπίτι το Σαββάτο το πρωί.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα σας ενημερώσω για το πότε θα γίνει.

Τί σόρρυ βρε? Εμείς την πλάκα μας κάνουνε.Τα σοβαρά πράγματα έρχονται πρώτα..

(Αχχ παναγίτσα μου ευτυχώς, να στρώσει λίγο ακόμη μπας και...)

Hear ya hear ya!
Η κόντρα θα γίνει το Σαββάτο που μας έρχεται στις 6 Δεκεμβρίου του σωτήριου έτους 2008 στις 11 η ώρα το πρωί!

Παρακαλούνται οι συνδιαγωνιζόμενοι και οι κριτές να λάβουν θέσεις μάχης!

Κάποιο πουλάκι μου είπε ότι παίζει να έχουμε και ηχεία εταιριών μεγαλύτερης αξίας από τα ιδιοκατασκευής! :BDGBGDB55: