Είσαι σίγουρος ότι η 2.02 κανει και timeshifting;Η 1.29 εκανε κανονικα εγγραφες.
Δεν εκανε timeshifting.
Η 2.02 κανει και timeshifting, υποστηριζει exFAT και προστεθηκε η εγγραφη ορισμενου χρονου (πατωντας δευτερη φορά το rec).
Αλλά ειχε προβληματα και ολοι ανεφεραν το προβλημα "η συσκευη USB ειναι γεματη".
Το οποιο το εμφανιζε κατα την προσπαθεια εγγραφης. Στην εναρξη δηλαδη.
Είσαι σίγουρος ότι η 2.02 κανει και timeshifting;
Χαιρετίζω τα μέλη του AV Club. Επειδή είχα πολλά τηλέφωνα από μέλη του forum θα ήθελα να απαντήσω σε κάποιες ερωτήσεις σας...
Οι δέκτες στα μαγαζιά έχουν την έκδοση Β 1.29
Στο site της εταιρείας ανέβηκε η Β 2.02 η οποία προσθέτει timeshift δυνατότητες, υποστήριξη για σύστημα αρχείων exFAT, εξωτερικούς υπότιτλους και αναπαραγωγή αρχείων mp4 σε υψηλή ανάλυση.
Σε μελλοντική αναβάθμιση θα υποστηρίζονται αρχεία mkv. Όσο για τον ήχο στα mkv, μόλις έχω την beta έκδοση θα ενημερώσω.
Για ότι άλλο χρειάζεστε... στη διάθεσή σας.
Τον δέκτη να πω την αλήθεια δεν το πολυέψαξα.Nαι ειμαι σιγουρος.
Τον δεκτη τον αγορασα σαν PVR και μονο.
Με την αναλογικη ληψη ημουν μια χαρα. Δεν θα αγοραζα STB μονο και μονο για δεκτη.
Ετσι αφου ειδα οτι αυτος ο δεκτης ειχε PVR + timeshift πηγα και τον αγορασα. Το δουλεψα κιολας με την 2.02 το timeshift.
Με την 1.29 που τον πηρα τον κρατησα μονο μερικες ωρες.
Για το timeshift υπάρχει επιλογή χρονικού διαστήματος από το μενού "Εγκατάσταση" και φτάνει μέχρι τα 120 λεπτά.Να πω και εγω την αποψη μου για το θεμα των εγγραφων καθως πλεον εχω κανει καμια 15αρια με τον σκληρο δισκο.
Εως τωρα δεν εμφανισε το μηνυμα usb full. Εκανα αρκετες διαγραφες αρχειων αλλα ποτε διαμορφωση εκτος απο την πρωτη φορα και αυτη μεσα απο τα windows αν αυτο μπορει να παιζει ρολο. Επισης ο δεκτης ανοιγει και κλεινει κανονικοτατα σε προγραμματισμενες εγγραφες.
Σημερα ειχα κανει εγγραφη την formula 1 και οπως και τις αλλες φορες δεν εχασε κανενα καρε κατα την αναπαραγωγη. Επισης δεν ειχα ποτε θεμα με κολληματα.
Για μενα με οσα βλεπω εως τωρα το θεμα ειναι να διορθωθει το θεμα της ποιοτητας εικονας, να λυθει το θεμα με το χασιμο του ηχου οταν γυρνας γρηγορα μια εγγραφη ή στο timeshift και οπωσδηποτε να αυξηθει η διαρκεια του timeshift αν γινεται ακομα και στα 240 λεπτα
To προβλημα στις εγγραφες και στο timeshift το εχει οταν γυρνας γρηγορα και αντι να πατησεις το play πατας το pause. Τοτε χανει τον ηχο. Το δοκιμασες αυτο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.