Re: FUNAI DVB-T mpeg4 DTR2205HDPVR
Σε δίσκο που χώρισα σε 2 partitions και το ένα είναι exFAT ενώ το άλλο FAT32 μου παίζουν όλα κανονικά! Μάλιστα το έχω τρελάνει στις αλλάγές ορισμού του φακέλου εγγραφής και να γράφω μεγάλες εκπομπές στο FAT32. Μια φορά μόνο μου έβγαλε προβληματάκι, το οποίο ήταν στο πρώτο αρχείο που δημιούργησε και έδειχνε χρονο 399 ώρες(!!!) ένω ήταν 2 ώρες περίπου. Παρόλα αυτά έπαιξε και τα 2 αρχεία κανονικά! Και ναι το δεύτερο αρχείο το ονόμασε κανονικά...
Όσο για την υποστήριξη, λόγω του ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα έχουν λυθεί, το εργοστάσιο ασχολείται με άλλες αγορές (χώρες που αρχίζουν σε DVB-T), που ανοίγουν τώρα και φυσικά θέλουν να πάρουν μερίδιο αγοράς οπότε θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή.
Ο σκληρός δίσκος που θα δοκίμαζες με εξωτερική θήκη τι έγινε; το λέω γιατί έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικές θήκες με διαφορετικούς σκληρούς δίσκους και δεν έχω κανένα πρόβλημα σε exFAT.Λες ε;
Και γω που ηλπιζα σε μια νεα αναβαθμιση μπας και επιτελους λυσει το προβλημα μου.
Μια που δεν τα παει καθολου καλα με το exFAT και μια που με FAT32 το δευτερο αρχειο το ονομαζει 01.pvr, δεν εχει καμια εγγραφη στο 01.ini και ετσι δεν παιζει το δευτερο αυτο αρχειο και αναγκαζομαι να ανοιγω τον Η/Υ και να συνδεω εκει τον δισκο για να δω την συνεχεια...
Μονο μια φορά ονομασε το δευτερο αρχειο σωστα με την ονομασια του προγραμματος (και επαιζε κανονικα) και αυτο δεν θυμαμαι αν ηταν μεσω EPG ή μεσω ορισμενου χρονου εγγραφης.
Ισως και πολυ πιθανον να φταιει το οτι αρχιζω μια εγγραφη μεσω EPG αλλά αλλαζω την ωρα εκκινησης και ωρα ληξης.
Ισως κατι γινεται με το τι πληροφορια δινει εκεινη την στιγμη (της ολοκληρωσης της εγγραφης ισως) το καναλι.
Μια φορά σωστο PVR μεχρι στιγμης δεν εχω.
Μαλλον θα καταληξω να δουλευω τον Η/Υ και τον δεκτη του αντι για το Funai.
Ή θα παρω εναν αλλο αποκωδικοποιητη μπας και δω προκοπη.
Eτσι και αλλιως mkv παιζει ο Η/Υ, το δευτερο αρχειο το παιζει ο Η/Υ, και το καλυτερο ειναι οτι ποτε δεν χανει εγγραφη (σε αντιθεση χρησιμοποιωντας exFAT στον Funai).
Σε δίσκο που χώρισα σε 2 partitions και το ένα είναι exFAT ενώ το άλλο FAT32 μου παίζουν όλα κανονικά! Μάλιστα το έχω τρελάνει στις αλλάγές ορισμού του φακέλου εγγραφής και να γράφω μεγάλες εκπομπές στο FAT32. Μια φορά μόνο μου έβγαλε προβληματάκι, το οποίο ήταν στο πρώτο αρχείο που δημιούργησε και έδειχνε χρονο 399 ώρες(!!!) ένω ήταν 2 ώρες περίπου. Παρόλα αυτά έπαιξε και τα 2 αρχεία κανονικά! Και ναι το δεύτερο αρχείο το ονόμασε κανονικά...
Όσο για την υποστήριξη, λόγω του ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα έχουν λυθεί, το εργοστάσιο ασχολείται με άλλες αγορές (χώρες που αρχίζουν σε DVB-T), που ανοίγουν τώρα και φυσικά θέλουν να πάρουν μερίδιο αγοράς οπότε θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή.