Funai DTR2205HDPVR

Re: FUNAI DVB-T mpeg4 DTR2205HDPVR

Αυτη ειναι η σωστη διαδικασια αναβαθμισης

Εγώ δεν το χω κάνει αυτό και στο φάκελο το συμπιεσμένο της επίσημης αναβάθμισης απ τον Αμοιρίδη δεν λέει κάτι τέτοιο. Από που το βρήκατε εσείς αυτό; Μπορώ ακόμα και τώρα μια βδομάδα μετά την αναβάθμιση να το κάνω; Είναι απαραίτητο;

Να συμπληρώσω επίσης ότι την 2.06 δεν την βρήκα όπως τις άλλες στο επίσημο του Αμοιρίδη, αλλά από κάποιο link από δω μέσα και στο οποίο δεν είχε οδηγία για συγκεκριμένη διαδικασία αναβάθμισης όπως οι 2.02 και 2.04.

Χωρίς να έχω διαβάσει τη διαδικασία από εδώ μέσα, να προσθέσω ότι πήγα σύμφωνα με τη λογική του Bios update των μητρικών, όπου κι εκεί μετά το update συστήνεται το "Load setup defaults" πριν τις χειροκίνητες ρυθμίσεις.

Άρα σωστά τα έκανα τα βήματα... Τι έπαθε και ψόφησε?

Σε 2 μηχανηματα φίλων όσες αναβαθμίσεις έχουμε κάνει ,μετά την επανακίνηση επανέρχεται μόνο του στις εργοστασιακές ρυθμίσεις,χωρίς να το έχουμε βγάλει από την μπριζα ,και δεν έχουν και κανένα λειτουργικό πρόβλημα λογισμικού (από όσο μου λένε) από όσα έχουν αναφερθεί εδώ μέσα.

Λογικό είναι ότι στα τόσες χιλιάδες μηχανήματα που έχουν πουληθεί καθώς ο δέκτης κάπου διάβασα είναι πρώτος σε πωλήσεις μαζι με τον Turbo X,κάποια κομμάτια θα έχουν προβλήματα ...Kινεζακια γαρ...

Η έκδοση Β2.06 αποσύρεται για την ώρα από το rapidshare και θα παρακαλούσα του φίλους που την έχουν κατεβάσει, να μην την ανεβάσουν αλλού.
Έχω κάνει το λάθος να θεωρώ ότι διαβάζουν όλοι οι φίλοι τα προηγούμενα posts αλλά με τέτοιο μέγεθος είναι αδύνατο... Η κανονική διαδικασία αναβάθμισης είναι αυτή που αναφέρει ο manthes κατά την οποία μετά την επιτυχή αναβάθμιση, θα πρέπει να επαναφέρουμε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, να τον αποσυνδέσουμε από το ρεύμα για 30 δευτερόλεπτα και μετά να κάνουμε την αρχική εγκατάσταση.
Σε περίπτωση που έχουμε έκδοση παλαιότερη από την προηγούμενη, θα πρέπει να περάσουμε όλες τις ενδιάμεσες αναβαθμίσεις (στις οποίες μπορεί να παραληφθεί η αναζήτηση καναλιών).

Απάντηση: FUNAI DVB-T mpeg4 DTR2205HDPVR

Μόνο στις τελευταίες 5 σελίδες γράφεται 4 φορές ποιά είναι η προτεινόμενη από την εταιρία διαδικασία αναβάθμισης, οτι δεν υπήρχαν οδηγίες στον φάκελο εγκατάστασης αυτής της τελευταίας έκδοσης αλλά υπάρχουν στον φάκελο της 2.04 beta, οτι ακόμα και αν δεν έχει κανείς την 2.04 beta μπορεί να διαβάσει τον τρόπο μέσα από το forum, οτι θέλει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις (αφου μετά την αναβάθμιση δεν γυρνάει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, πχ αν γλώσσα λειτουργίας έχεις ελληνικά δεν γυρνάει αυτόματα σε αγγλικά που είναι η εργοστασιακή ρύθμιση), κλείσιμο και βγάλσιμο από την πρίζα. Και αν υπολογίσεις οτι ο δέκτης φαίνεται να είναι ευαίσθητος στον τρόπο που εγκαθίσταται το λογισμικό, μάλλον πρέπει μα προσέχουμε αυτές τις λεπτομέρειες. Πάντως αφού οι δύο τελευταίες εκδόσεις έχουν αποσυρθεί (και μάλλον πρέπει να υπάρχει και μία άλλη 2.05 που δεν βγήκε καθόλου στο forum) σημαίνει οτι όταν βγει βγεί η επόμενη έκδοση, ακόμα και αν δουλεύει καλά, θα υπάρχουν τρεις ενδιάμεσες εκδόσεις που από οτι φαίνεται θα πρέπει να έχουν μπει πρώτα αυτές, ή έστω κάποιες από αυτές (η 2.05 δεν έχει βγει στον αέρα). Πρέπει η εταιρία να σκεφτεί και αυτόν που δεν μπαίνει στο forum αλλά στο site της εταιρίας και θα πάει από την 2.04 που έχει τώρα στην επόμενη (πχ 2.07) αλλά δεν έχει ιδέα από τις ενδιάμεσες εκδόσεις που θα πρέπει να βάλει, και που θα τις βρει. Εδώ που τα λέμε πρόβλημα υπήρξε ακόμα και εδώ στο forum αφού δεν υπήρχε διαθέσιμη η ενδιάμεση 2.04 beta και ξαναβγήκε link για να την βρουν και αυτοί που δεν την είχαν. Όσοι έχουν κατεβάσει τις 2.04 beta και 2.06 θα πρέπει να τις κρατήσουν γιατί μάλλον θα χρειαστούν.

Απο που και ως που θα πρεπει να βαλει τις προηγουμενες; Κανεις δεν ειπε οτι χρειαζεται κατι τετοιο και προφανως αυτος ο τροπος αναβαθμισης με το κλεισιμο του δεκτη κτλ αφορα καθαρα τα firmware που ανεβηκαν στο φορουμ να τα δοκιμασουμε.
Δυστυχως απο οτι καταλαβα ο sboulio επειδη ειδε πως καποιοι δεν ακολουθουν τις οδηγιες και για να μην του ριξουν ευθυνες αποφασισε να κατεβασει την beta και μαλλον θα περιμενουμε αρκετα ωστε να βγει καποια επισημη εκδοση

Εγώ από επίσημες έχω την 2.02 και 2.04 και απ το φόρουμ κατέβασα και εγκατέστησα την 2.06, τώρα τι πρέπει να κάνω; Να μείνω όπως είμαι; Να σβήσω και πως την 2.06; Δώστε μια επίσημη γραμμή επιτέλους να ξέρουμε τι κάνουμε.

Απάντηση: Re: FUNAI DVB-T mpeg4 DTR2205HDPVR

Σε περίπτωση που έχουμε έκδοση παλαιότερη από την προηγούμενη, θα πρέπει να περάσουμε όλες τις ενδιάμεσες αναβαθμίσεις (στις οποίες μπορεί να παραληφθεί η αναζήτηση καναλιών).
Δεν το γράφω εγώ οτι πρέπει να περάσουν οι προηγούμενες αναβαθμίσεις. Ο ίδιος ο φίλος μας ο Sboulio το γράφει. Επίσης ακόμα και στην επίσημη 2.04 από το site λέει οτι πρέπει να υπάρχει πρώτα η 2.02. Αυτό που έγραψα αφορά τον φίλο μας τον Sboulio, το σέρβις, και τις μελλοντικές αναβαθμίσεις. Δεν αφορά εμάς ακόμα. Και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνει λόγος μεταξύ μας αντιπαράθεση. Επίσης αυτό με το κλείσιμο του δέκτη φυσικά αφορά τις δύο τελευταίες εκδόσεις που βγήκαν για δοκιμή. Αυτές δοκιμάζαμε, δεν δοκιμάζαμε την προηγούμενη 2.04 που είναι παλιά και δοκιμασμένη. Και ούτε αυτή είναι δική μου απόφαση. Είναι οδηγία από το σέρβις.

Εγώ από επίσημες έχω την 2.02 και 2.04 και απ το φόρουμ κατέβασα και εγκατέστησα την 2.06, τώρα τι πρέπει να κάνω; Να μείνω όπως είμαι; Να σβήσω και πως την 2.06; Δώστε μια επίσημη γραμμή επιτέλους να ξέρουμε τι κάνουμε.
Φίλε KROMPOTIS, ο φίλος μας ο Sboulio έχει πει οτι μπορεί να γίνει επιστροφή στην 2.04 από την έκδοση 2.06. Η έκδοση 2.06 έχει αποσυρθεί, άρα κρίθηκε σαν ακατάλληλη. Ο τρόπος επιστροφής λογικά είναι να περάσουμε πάνω από την 2.06 την έκδοση 2.04. Κανονικά αυτό δεν γινόταν, και αν είχες βάλει μία έκδοση, δεν μπορούσες να γυρίσεις πίσω. Όμως επειδή και οι δύο τελευταίες εκδόσεις είναι δοκιμαστικές, κάτι έχουν αλλάξει και μπορείς να γυρίσεις στην επίσημη 2.04. Την ξαναπερνάς πάνω από την 2.06. Κανονική εγκατάσταση της 2.04 δηλαδή σαν να ήταν καινούρια έκδοση. Εσύ μάλιστα έχεις και έναν λόγο παραπάνω αφού λόγω προτζέκτορα η 2.06 σου βγάζει λίγο χειρότερη εικόνα από την 2.04.

Δυστυχως απο οτι καταλαβα ο sboulio επειδη ειδε πως καποιοι δεν ακολουθουν τις οδηγιες και για να μην του ριξουν ευθυνες αποφασισε να κατεβασει την beta και μαλλον θα περιμενουμε αρκετα ωστε να βγει καποια επισημη εκδοση
Δυστυχώς αυτό φαίνεται οτι έχει γίνει. Το μόνο λάθος του σέρβις ήταν οτι σε αυτή την έκδοση λογισμικού δεν υπήρχαν καθόλου οδηγίες εγκατάστασης. Όμως υπήρχαν σε προηγούμενες εκδόσεις, και δεν δικαιολογείται αυτό το μπέρδεμα με τον τρόπο εγκατάστασης. Στο τελευταίο post του ο Sboulio φαινόταν λίγο εκνευρισμένος, και θα ήταν λογικό να θέλει να αποτραβηχτεί από κάποια πιθανή ευθύνη. Όμως εκτός από το γεγονός οτι κάθε αναβάθμιση λογισμικού γίνεται πάντα με ευθύνη του χρήστη (κάτι που υπάρχει και στο site), και οτι οι αναβαθμίσεις είναι δοκιμαστικές και προαιρετικές, πρέπει να τονίσουμε οτι η διαδικασία με τις δοκιμαστικές εκδόσεις λογισμικού είναι πολύ χρήσιμες. Ειδικά με την τελευταία έκδοση (την 2.06) το μόνο πρόβλημα που είχε αναφέρει ο Sboulio οτι είχαν δει στο σέρβις, ήταν ένα πιθανό πρόβλημα με το κλείσιμο των εγγραφών. Όλα τα άλλα προβλήματα τα είδαμε εμείς. Γιαυτό βγήκε η έκδοση στον αέρα. Για να δοκιμαστεί. Φαντάσου να ήταν οι δύο τελευταίες εκδόσεις λογισμικού επίσημες, να είχαν ανέβει στο site, και να μην μπορούσες να γυρίσεις και πίσω, σε προηγούμενη έκδοση. Όπως δηλαδή γινόταν μέχρι και την επίσημη 2.04.

Εγώ πάντως εγκατέστησα την 2.06 πάνω στην επίσημη 2.04 στην οποία είχα γυρίσει από την 2.04 beta λόγω του προβλήματος με την προγραμματισμένη εγγραφή και χωρίς να επαναφέρω τις εργοστασιακές ρυθμίσεις μπορώ να πω ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα εδώ και μία εβδομάδα από αυτά που έχουν αναφερθεί με τον ήχο είτε σε παλαιότερες εγγραφές pvr είτε σε αυτές που έγιναν με την 2.06. Χρησιμοποιώ συνηθώς δύο στικάκια των 8GB, το ένα Τranscend και το άλλο Kingston και έχει τύχει να τα φορμάρω και σε exfat και σε fat32 χωρίς να παρατηρήσω κανένα πρόβλημα. Το μικρό άλμα που κάνει η αναπαραγωγή όταν από ff ή fb πατάς play το έκανε και η 2.04, δεν έχω μετρήσει όμως με ακρίβεια αν στην 2.06 είναι μεγαλύτερο. Κανά δύο φορές έστειλα επίσης σήμα από τον αποκωδικοποιητή για να γίνει εγγραφή σε ένα παλιό DVD recorder και σε ένα media player recorder που έχω και όλα λειτούργησαν κανονικά. Timeshift δεν έχω δοκιμάσει καθόλου. Λογικά πάντως όπως προανέφερε και ένας φίλος η επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων και η εκ νέου εγκατάσταση των καναλίων θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα αν γίνει και μετά την πρώτη εγκαταστασή του firmware. Η αλήθεια είναι ότι επί της ουσίας δεν έχω παρατηρήσει καμία διαφορά μεταξύ 2.04 και 2.06, ακόμα και η εικόνα μου φαίνεται η ίδια.

Απάντηση: FUNAI DVB-T mpeg4 DTR2205HDPVR

Καλησπερα.
Και τωρα τι γινετε ρε παιδια με τους δεκτες που δεν ανοιγουν και μουλαρωσαν?

Re: Απάντηση: Re: FUNAI DVB-T mpeg4 DTR2205HDPVR

Φίλε KROMPOTIS, ο φίλος μας ο Sboulio έχει πει οτι μπορεί να γίνει επιστροφή στην 2.04 από την έκδοση 2.06. Η έκδοση 2.06 έχει αποσυρθεί, άρα κρίθηκε σαν ακατάλληλη. Ο τρόπος επιστροφής λογικά είναι να περάσουμε πάνω από την 2.06 την έκδοση 2.04. Κανονικά αυτό δεν γινόταν, και αν είχες βάλει μία έκδοση, δεν μπορούσες να γυρίσεις πίσω. Όμως επειδή και οι δύο τελευταίες εκδόσεις είναι δοκιμαστικές, κάτι έχουν αλλάξει και μπορείς να γυρίσεις στην επίσημη 2.04. Την ξαναπερνάς πάνω από την 2.06. Κανονική εγκατάσταση της 2.04 δηλαδή σαν να ήταν καινούρια έκδοση. Εσύ μάλιστα έχεις και έναν λόγο παραπάνω αφού λόγω προτζέκτορα η 2.06 σου βγάζει λίγο χειρότερη εικόνα από την 2.04.

Φίλε μου έχεις δίκιο γι αυτό πέρασα από πάνω απ τη 2.06 την 2.04, έκανε μόνο του επανεκκίνηση και επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και τ αφήνω έτσι μέχρι να βγει κάτι επίσημο. Το ξέρω ότι η 2.04 είχε καλύτερη εικόνα, στον προτζέκτορα αυτό ήταν εμφανές, στην τηλεόραση έπρεπε να κολήσω τη μούρη μου στην οθόνη για να το καταλάβω αλλά κι εκεί ήταν εμφανές.

Re: Απάντηση: FUNAI DVB-T mpeg4 DTR2205HDPVR

Καλησπερα.
Και τωρα τι γινετε ρε παιδια με τους δεκτες που δεν ανοιγουν και μουλαρωσαν?

Καλημερα

Επικοινωνηστε στο 2109402064 – 65 ωρες 14:00 – 16:00 και ζητηστε τον Κ.Λάζαρο !

Θα σας βοηθήσει τηλεφωνικος

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΡΙΝΤΙΖΗΣ

ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 45
18344 ΜΟΣΧΑΤΟ
ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.2109402064
ΦΑΞ 2109402137
e-mail:[email protected]

Χαίρετε

Θα ήθελα μερικές πληροφορίες σχετικά με τον συγκεκριμένο δέκτη. Τον έχω και θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει τρόπος να δω ένα κανάλι σε τι φορμά προβάλλει, δηλ. πως μπορώ να ξέρω αν προβάλλει mpeg2 ή mpeg4; Επίσης όταν έχω επιλέξει στο μενού την ανάλυση 1080i και κάνω εγγραφή σε εξωτερικό σκληρό, σε τι ανάλυση γίνεται η εγγραφή; Σε 1080 ή 720χ576; Κι ένα πρόβλημα που έχει φίλος μου με τον ίδιο δέκτη, έκανε την αναβάθμιση 2.06, μετά έκανε επανεκκίνηση ο δέκτης και μετά πάτησε λέει εργ. ρυθμίσεις και το έβγαλε απ την πρίζα και τώρα δεν του ανοίγει ούτε απ το διακόπτη ούτε απ το τηλεχειριστήριο, θα μπορούσατε να με βοηθήσετε εκ μέρους του για το συγκεκριμένο πρόβλημα;

Αυτή την απάντηση μου έστειλαν σε email που έστειλα, πάρε το τηλέφωνο μπορεί να σε βοηθήσει

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: FUNAI DVB-T mpeg4 DTR2205HDPVR

Φίλε μου έχεις δίκιο γι αυτό πέρασα από πάνω απ τη 2.06 την 2.04, έκανε μόνο του επανεκκίνηση και επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και τ αφήνω έτσι μέχρι να βγει κάτι επίσημο.
Σωστά. Στην έκδοση 2.04 οι οδηγίες δεν γράφουν πουθενά οτι χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή βγάλσιμο από την πρίζα. Αυτό εμφανίστηκε στην 2.04 beta. Θα έπρεπε να υπάρχει και στην 2.06, αλλά εκεί δεν υπήρχαν καθόλου οδηγίες. Απλώς καταλάβαμε οτι θα ίσχυαν οι προηγούμενες, αυτές της 2.04 beta. Και έτσι αποδείχτηκε από την παρέμβαση του φίλου μας του Sboulio. Την 2.04 beta όμως δεν την είχαν κατεβάσει όλοι. Ίσως γιαυτό έγινε αυτό το μπέρδεμα με τον τρόπο εγκατάστασης. Απλά είχαμε αναφέρει στο forum για τις οδηγίες της 2.04 beta. Άρα στην επίσημη 2.04 μπορεί να μην χρειάζονται ούτε επαναφορά, ούτε βγάλσιμο από την πρίζα. Και δεν έχω ξαναβάλει την επίσημη 2.04 για να ξέρω αν κάνει από μόνο του επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Είχα κρατήσει την 2.04 beta και τώρα κράτησα την 2.06 γιατί έχει καλύτερη εικόνα από την 2.04. Μπορεί στον προτζέκτορα λόγω μεγένθυσης της εικόνας να δείχνει λίγο διαφορετικά, αλλά όλοι είπαν οτι, τουλάχιστον σε κανονική τηλεόραση, η 2.06 έχει καλύτερη εικόνα. Το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα που έχω είναι το χάσιμο του ήχου. Αλλά αυτό εμφανίζεται σπάνια και λύνεται αμέσως. Πολύ πιο εύκολα δηλαδή από την 2.04 beta που επίσης είχα κρατήσει. Το άλλο μεγάλο πρόβλημα που είχα δει, το κόλλημα με την συμπλήρωση δίωρου timeshift το είχα κάνει μόνο για δοκιμή και ουσιαστικά δεν μου χρειάζεται. Έτσι κράτησα την 2.06.

Συγνωμη αν ειναι λίγο ασχετο με το θέμα μας ,αλλά υπόψη την Funaι πλέον την έχει πάρει άλλος σαν αντιπροσωπεία από τις αρχές του έτους .

http://www.digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=1805&Itemid=113

Η συγκεκριμένη συσκευή βέβαια είναι FU Funai-United ,μπορεί να υπάρχει υποστήριξη ως τώρα όπως φαίνεται (ανεπίσημα ),αλλά μέχρι εδώ και σιγά σιγά τέλος ; :bigcry:

Συγνωμη αν ειναι λίγο ασχετο με το θέμα μας ,αλλά υπόψη την Funaι πλέον την έχει πάρει άλλος σαν αντιπροσωπεία από τις αρχές του έτους .

http://www.digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=1805&Itemid=113

Η συγκεκριμένη συσκευή βέβαια είναι FU Funai-United ,μπορεί να υπάρχει υποστήριξη ως τώρα όπως φαίνεται (ανεπίσημα ),αλλά μέχρι εδώ και σιγά σιγά τέλος ; :bigcry:

Θα μας τρελλάνουν, χωρίς να θέλω προς θεού να σε αμφισβητήσω, αυτό εδώ τι είναι που περιέχει και τις δύο επίσημες αναβαθμίσεις; http://www.funai.gr/index.php?pid=1814&hl=el

Ενδιαφέρων. Το service των λευκών συσκευών φαίνεται να το έχει ανεξάρτητη εταιρία. Η Astra Service. Αυτό φαίνεται στο site της F&U. Ομως για το service των μάυρων συσκευών (δηλαδή όχι των συσκευών κουζίνας) δεν φαίνεται κανείς άλλος, και φαίνεται να είναι στην ίδια την ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ. Το site δηλαδή που λέει ο φίλος μας ο KROMPOTIS.Βέβαια η αλλαγή φαίνεται οτι έγινε πριν τρεις μήνες, και μόλις πριν μερικές μέρες βγήκε λογισμικό για τον δέκτη. Δηλαδή φαίνεται να συνεχίζεται η υποστήριξη. Αλλά καλό θα ήταν να ξέραμε αν θα αλλάξει κάτι αργότερα στην υποστήριξη.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: FUNAI DVB-T mpeg4 DTR2205HDPVR

Ενδιαφέρων. Το service των λευκών συσκευών φαίνεται να το έχει ανεξάρτητη εταιρία. Η Astra Service. Αυτό φαίνεται στο site της F&U. Ομως για το service των μάυρων συσκευών (δηλαδή όχι των συσκευών κουζίνας) δεν φαίνεται κανείς άλλος, και φαίνεται να είναι στην ίδια την ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ. Το site δηλαδή που λέει ο φίλος μας ο KROMPOTIS.Βέβαια η αλλαγή φαίνεται οτι έγινε πριν τρεις μήνες, και μόλις πριν μερικές μέρες βγήκε λογισμικό για τον δέκτη. Δηλαδή φαίνεται να συνεχίζεται η υποστήριξη. Αλλά καλό θα ήταν να ξέραμε αν θα αλλάξει κάτι αργότερα στην υποστήριξη.

Πιάστο αυγό και κούρευτο δηλαδή. Αμάν μ αυτές τις αντιπροσωπείες, αύριο αν θυμηθώ θα πάρω τηλέφωνο στο πιο πάνω post που είχα βάλει για ερωτήσεις για τον συγκεκριμένο δέκτη κι επι τη ευκαιρία να ρωτήσω και για το προκείμενο μπας και βγάλουμε κι εμείς κάποια άκρη, υπομονή μέχρι αύριο. Για όποιον άλλον ενδιαφέρεται:

Επικοινωνηστε στο 2109402064 – 65 ωρες 14:00 – 16:00 και ζητηστε τον Κ.Λάζαρο !

Θα σας βοηθήσει τηλεφωνικος

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΡΙΝΤΙΖΗΣ

ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 45
18344 ΜΟΣΧΑΤΟ
ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.2109402064
ΦΑΞ 2109402137
e-mail:[email protected]

Last edited:

Yπενθυμίζω ότι ο δέκτης είναι φασόν και προωθείται σαν FU (Funai United) της ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε που έχει και Funai (και το site της έτσι
είναι http://www.funai.gr/ )

Πάντως η συγκεκριμένη νέα αντιπροσωπεία δειγματίζει πλέον κανονικά τα προιόντα της Funai ,φαίνονται αξιόλογα,και είναι διαφορετικά από της funai.gr (δείχνουν πιο original)

http://www.majar.gr/default.aspx?section=products&id=122&catid=74

Last edited: