Με τις εγγραφές από δέκτες ανέκαθεν είχα πρόβλημα,και από τον δέκτη που έχω στον υπολογιστή (έκανα τη βλακεία και πήρα ένα usb tv tuner της μάρκας του πλαισιου και χωρίς μετατροπή είναι κάτι βίντεο φορμά που δεν διαβάζονται ΠΟΥΘΕΝΑ...)
Όσον αφορά αυτόν εδώ το δέκτη,κάνει εγγραφές σε αρχεία που έχουν κατάληξη .pvr....ΑΠότι είχα διαβάσει εδώ,αρκεί μια μετονομασία του αρχείου και αντί για .pvr να γράφουμε .avi...Το δοκίμασα και πιάνει..όταν μετονομάσω το αρχείο,το βλέπω κανονικά στον υπολογιστή ΟΜΩΣ όταν θέλω να το επεξεργαστώ/κόψω διαφημίσεις κλπ,αν δεν μετατρεψω ΟΛΟ το αρχείο πρώτα,δεν μπορώ να κόψω διαφημίσεις κλπ....
Ο XILISOFT ειναι έκδοσης τέλη Μαιου 2012,δεν νομίζω να χει βγάλει νεότερη,μέχρι και δυνατότητα μετατροπής σε 3d έχει...
Από προγράμματα έχω και το AVS VIDEO EDITOR που ναι μεν τα δέχεται κατευθείαν και δεν θέλουν μετατροπή πρώτα πριν τα επεξεργαστώ ΟΜΩΣ στα αρχεία που δημιουργεί δεν έχει δυνατότητα απευθείας δημιουργίας αρχείου ΙΔΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ/ΑΝΑΛΥΣΗΣ με το αρχικό μου βίντεο...έχει κάποια τυποποιημένα φορμάτ πχ divx,1500,192 kbps κλπ και αν θες εσύ πρέπει να ορίσεις χειροκίνητα μετά τις αναλύσεις κλπ,το κάνω αλλά και πάλι η εικόνα είναι υποδεέστερη από του XILISOFT ο οποίος ναι μεν θελει πρώτα ΟΛΟ μετατροπή αλλά από εικόνα σου δίνει ακριβώς ότι βάζεις,δεν την αλλοιωνει...
Υπάρχει κανείς που να χει το δέκτη και να χει βρει πρόγραμμα μετατροπής/επεξεργασίας των αρχείων του χωρίς να θέλει πρώτα μετατροπή??