Funai DTR2205HDPVR

Re: FUNAI DVB-T mpeg4 DTR2205HDPVR

Αγαπητε φιλε Sboulio,

Ομως προσεξα κατι αρκετα δυσχρηστο>>
οταν βλεπεις μια ταινια απο καποιο συνδεδεμενο δισκο και την σταματησεις με stop, αν δοκιμασεις να την ξανανοιξεις παιζει απο την αρχη.
Δε θα ηταν ασχημο να κραταει σε μνημη το σημειο διακοπης της τελευταιας ταινιας ,που βλεπουμε, οπως κανουν πολλα dvd players.

!!!

Aυτό με την νέα έκδοση λογισμικού το παρατήρησες ;

Η αληθεια ειναι οτι με ψιλομπερδεψες και ας τα ειπες αναλυτικοτατα. Θα αναφερω παντως ενα συγκεκριμενο προβλημα που εχω πχ με αγωνες γιατι νομιζω πως σε μια τετοια περιπτωση θα εχουν και αλλοι παρομοιο προβλημα.
Θελησα να δω το λα κορουνια-ατλετικο με 30 λεπτα καθυστερηση. Ξεκινησα την λειτουργια του timeshift στις 11 ακριβως. Το αποτελεσμα σε αυτη την περιπτωση ειναι οτι πρεπει να εχω δει τον αγωνα εως τις 1 που ειναι και το οριο του timeshift αλλα με τα 30 λεπτα καθυστερησης κατι τετοιο δεν μπορει να ειναι εφικτο.
Επισης δεν ειναι και οτι πιο πρακτικο το να αποθηκευσω τα δεδομενα πχ 15 λεπτα πριν να ληξει ο αγωνας και μετα να σταματησω το timeshift, να παω στις εγγραφες μου και να φτασω στα 15 λεπτα πριν το τελος ωστε να δω την συνεχεια του αγωνα.
Με μια ωριτσα παραπανω συμβιβαζομαι ανετα :popcorn:

Υ.Γ. Αναλογο προβλημα με τις 2 ωρες να κολλαει ομως εκει η ολοκληρωση της εγγραφης οταν γινεται με χειροκινητο τροπο εχετε εντοπισει ή ειναι κατι που απλα ετυχε σε μενα;

Υ.Γ.2. Εννοειται πως καλως επεστρεψες
Αυτό προσπαθούμε να διορθώσουμε φίλε μου αλλά όταν το καταφέρουμε, δεν θα έχει σημασία να μεγαλώσει το "παράθυρο" των 2 ωρών, καθώς αυτό το παράθυρο θα μετακινείται μπροστά χωρίς να κολλάει όταν φτάσει στις 2 ώρες.

Δεν έχει τύχει να παραπονεθεί κάποιος για πρόβλημα κατά την εγγραφή περιεχομένου άνω των 2 ωρών... έχω γράψει 4ωρη εκπομπή και έπαιξε άψογα. Σου το κάνει κάθε φορά που ξεπερνάς τις 2 ώρες;

Last edited:

εκανα την εγκατασταση
βλεπω οτι το αρχειο ειναι προσφατο (η ημερομηνια γραφει 25/2/2011)
η version στον δεκτη εξακολουθει να ειναι η 2.04
(ελπιζω οτι πηρε σωστα την εγκατασταση)
με μια πρωτη ματια βλεπω οτι στην αναπαραγωγη (play) αρχειων avi
τωρα η ταινια παιζει ομαλα χωρις να κοβει καρε λες και εχει λοξυγκα.
θα κανω εκτενη δοκιμη και ελπιζω να μην βγαλει ψεγαδια

κι εγώ...

Εεε!! Όχι μόνο αυτόν! Είμαστε κι άλλοι! :)

Καλώς επέστρεψες! Ήταν παραπάνω από αισθητή η έλλειψή σου.

Ανέφερες και παλιότερα νομίζω ότι δουλεύετε πάνω στα προβλήματα -και πολύ καλά κάνετε!-. Χωρίς να μπεις σε επιχειρηματικά μυστικά, γράφεται κώδικας για τις συσκευές αυτές στην Ελλάδα και σε ποιό βαθμό; Ρωτάω από ενδιαφέρον ως μηχανικός βιομηχανικής πληροφορικής.

Για τις συγκεκριμένες συσκευές όχι φίλε μου. Εγώ μπορώ να ζητήσω από το εργοστάσιο βελτιώσεις και αν είναι εφικτές μου στέλνουν τη βελτιωμένη έκδοση.

Αγαπητε φιλε Sboulio,
εχω κι εγω 3 funai 2205.
Στον εναν ηδη φορεσα το νεο update.
Eγω, γενικα, δεν ειχα προβληματα, γιατι timeshift δε χρησιμοποιω,ταινιες συνηθως κατεβαζω προχειρα avi με ενσωμ. υποτιτλους , που διαβαζει σωστα και σε 1-2 ταινιες με ξεχωριστους δεν ειχα προβλημα.Ματροσκες δεν κατεβαζω.

Ομως προσεξα κατι αρκετα δυσχρηστο>>
οταν βλεπεις μια ταινια απο καποιο συνδεδεμενο δισκο και την σταματησεις με stop, αν δοκιμασεις να την ξανανοιξεις παιζει απο την αρχη.
Δε θα ηταν ασχημο να κραταει σε μνημη το σημειο διακοπης της τελευταιας ταινιας ,που βλεπουμε, οπως κανουν πολλα dvd players.

Ευχαριστω !!!

Στο media player κομμάτι δεν χωράνε πολλές αλλαγές αλλά έχεις δίκιο ότι είναι ενοχλητικό! Δεν θα χάσω τίποτε να το ζητήσω αλλά δεν είμαι αισιόδοξος...

Συγνώμη από όλους για την εξαφάνιση, αλλά υπήρχε μεγάλο πρόβλημα με όγκο δουλειάς κλπ.
Λοιπόν, για όσους έχουν προβλήματα έχω μια νέα έκδοση η οποία όμως απλά διορθώνει κάποια bugs. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να ελέγξουμε ότι διορθώνει όλα τα προβλήματα του PVR που μερικοί συναντάτε. Σας ζητώ λοιπόν να κατεβάσετε το παρακάτω αρχείο μόνο όσοι έχετε πραγματικά προβλήματα ώστε να μου δώσετε και κάποιο feedback.
Προσοχή! το αρχείο ΔΕΝ θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί από κατόχους τηλεοράσεων LG που προμηθεύτηκαν 2ο τηλεχειριστήριο από την αντιπροσωπεία!
http://www.rapidshare.com/files/450233495/DTR2205HDPVR_upgrade.rar
Ελπίζω να βοηθήσει!

Για το θέμα των προβλημάτων στη λειτουργία media player θα πρέπει να πω ότι έχω δώσει λίστα με τους συμβατούς codec στα αρχεία με τις οδηγίες αναβάθμισης. Το δυσάρεστο είναι ότι έχουμε πρόβλημα στα αρχεία πάνω από 4 GB και ακόμη δουλεύουμε σε αυτό.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! πρέπει να υπάρχει ήδη η έκδοση Β2.04 περασμένη στο μηχάνημα πριν γίνει αναβάθμιση (που και πάλι δείχνει Β2.04). Θα βρείτε το ίδιο αρχείο στο παρακάτω link:
http://www.rapidshare.com/files/450429739/DTR2205HDPVR_upgrade.rar

Εννοείται ότι τα αρχεία εκδόσεων B2.02 & B2.04 που βρίσκονται στο site της εταιρείας δεν έχουν αλλάξει και όσοι θέλετε, μπορείτε να τα κατεβάσετε από εκεί πριν δοκιμάσετε το παραπάνω...

Να σημειώσω πως είναι το ίδιο αρχείο που ανέβηκε 2 σελίδες πριν! απλά άλλαξα το Link για να προσθέσω την προειδοποίηση, καθώς πολλοί από εσάς έχουν μείνει στην B2.02.

Last edited:

Αυτό προσπαθούμε να διορθώσουμε φίλε μου αλλά όταν το καταφέρουμε, δεν θα έχει σημασία να μεγαλώσει το "παράθυρο" των 2 ωρών, καθώς αυτό το παράθυρο θα μετακινείται μπροστά χωρίς να κολλάει όταν φτάσει στις 2 ώρες.

Δεν έχει τύχει να παραπονεθεί κάποιος για πρόβλημα κατά την εγγραφή περιεχομένου άνω των 2 ωρών... έχω γράψει 4ωρη εκπομπή και έπαιξε άψογα. Σου το κάνει κάθε φορά που ξεπερνάς τις 2 ώρες;
Οπως ειδα το pause εχει απενεργοποιηθει οταν γυρνας μπρος ή πισω στο timeshift οποτε εξαφανιστηκε και το προβλημα με την απωλεια του ηχου. Καλο αυτο γιατι δεν μπαινει ολος ο κοσμος στο φορουμ ωστε να ξερει και τι ακριβως συμβαινει.

2 φορες δοκιμασα να γραψω με χειροκινητο τροπο (και τις 2 τους αγωνες του ΑΡΗ με την σιτυ :bigcry:) και ειχα το ιδιο προβλημα να μην μπορεσει να ολοκληρωσει ποτε την εγγραφη. Δεν το εχω ξαναδοκιμασει σε μεγαλες εγγραφες γιατι σχεδον παντα κανω προγραμματισμενες οπου εκει ειναι ολα μια χαρα.

Το ότι δεν έχει απαντήσει κανείς με απορίες/προβλήματα για την τελευταία έκδοση, να το πάρω ως θετικό ή ότι απλά δεν υπάρχει χρόνος να ασχοληθείτε;
Φίλε nekote είχες χρόνο να το ελέγξεις;
Φίλε manthes τελικά όντως το πρόβλημα μη ολοκλήρωσης των εγγραφών σου ήταν το διπλό (ή τριπλό) πάτημα του REC;
Φίλε Blackfox2k7 έκανες την αναβάθμιση;

Το ότι δεν έχει απαντήσει κανείς με απορίες/προβλήματα για την τελευταία έκδοση, να το πάρω ως θετικό ή ότι απλά δεν υπάρχει χρόνος να ασχοληθείτε;
Φίλε manthes τελικά όντως το πρόβλημα μη ολοκλήρωσης των εγγραφών σου ήταν το διπλό (ή τριπλό) πάτημα του REC;

Φιλε Sboulio
εκτος απο την αναβαθμιση 2 εγγραφες manual και 2 αναπαραγωγες αρχειων avi
δεν εκανα αλλη δοκιμη
θα κανω ομως αρκετες δοκιμες αυτο το τριημερο λογω αργιων
και ενημερωνω σχετικα με τα αποτελεσματα απο τριτη 9/3/11
καλα κουλουμα σε ολους

Το δοκιμασα χθες. Το προβλημα της μη ολοκληρωσης των χειροκινητων εγγραφων ηταν επειδη πανω στην βιασυνη μου πατησα 3 φορες συνεχομενες το rec (χωρις ακομα να προλαβει να εμφανιστει η ενδειξη για τον χρονο εγγραφης).
Προφανως αυτο εξηγει γιατι δεν ειχα αναλογο προβλημα στις προγραμματισμενες εγγραφες.

Το προβλημα αυτο ημουν ο πρωτος που το ειχε επισημανει.
Ακομα ομως δεν βρηκα χρονο να δοκιμασω το νεο αυτο firmware.
Ισως επειδη απο τοτε επαψα να τον χρησιμοποιω και εχω τον Η/Υ με ενα DVB-T σε win7 και εχει αψογη προγραμματισμενη εγγραφη σειράς (δυνατοτητα record series) και με ενα registry hack εχει πρακτικα απεριοριστο timeshift.

Εμένα φίλε Sboulio μου ... έσπασαν τα νεύρα :smash::smash:και έδωσα τον δέκτη στην μάνα μου που κατά διαβολική σύμπτωση έχει τηλεόραση LG [οπότε φαντάσου το party!]. However , μέχρι την Τρίτη [08.03] θα έχω περάσει κ δοκιμάσει το νέο firmware .
Ερώτηση . Αν περάσω το νέο firmware θα έχω κάποιο έξτρα πρόβλημα με την LG ή όπως τα ξέρω [δεν τρελαίνομαι να πάρω άλλο τηλεκοντρόλ κτλ κτλ] ; :)
Γιατί δεν υπάρχει το αρχείο στο rapidshare; [Δεν μπορώ να κατεβάσω την αναβάθμιση]

Last edited:
Απάντηση: Re: FUNAI DVB-T mpeg4 DTR2205HDPVR

Επειδή, εκτός από τους 3, στους οποίους απευθύνθηκες, υπάρχουν και πολλοί άλλοι (φανατικοί) που έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο δέκτη, όπως εγώ που τον αγόρασα τον ΣΕΠ 2010 επειδή παρακολουθούσα στο forum την υποστήριξη που είχε από εσένα, σε ενημερώνουμε ότι περιμένουμε (υπομονετικά) τη σειρά μας για να βελτιώσουμε το δέκτη μας.

Εχει κατεβει το αρχειο απο το ραπιντ. μπορει καποιος να το ανεβάσει;

Γιατί δεν υπάρχει το αρχείο στο rapidshare; [Δεν μπορώ να κατεβάσω την αναβάθμιση]

Εχει κατεβει το αρχειο απο το ραπιντ. μπορει καποιος να το ανεβάσει;

στην προηγούμενη σελίδα μπορείτε να βρείτε το παρακάτω:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! πρέπει να υπάρχει ήδη η έκδοση Β2.04 περασμένη στο μηχάνημα πριν γίνει αναβάθμιση (που και πάλι δείχνει Β2.04). Θα βρείτε το ίδιο αρχείο στο παρακάτω link:
http://www.rapidshare.com/files/4504...VR_upgrade.rar

Εννοείται ότι τα αρχεία εκδόσεων B2.02 & B2.04 που βρίσκονται στο site της εταιρείας δεν έχουν αλλάξει και όσοι θέλετε, μπορείτε να τα κατεβάσετε από εκεί πριν δοκιμάσετε το παραπάνω...

Να σημειώσω πως είναι το ίδιο αρχείο που ανέβηκε 2 σελίδες πριν! απλά άλλαξα το Link για να προσθέσω την προειδοποίηση, καθώς πολλοί από εσάς έχουν μείνει στην B2.02.

Και όσοι έχετε προμηθευτεί 2ο τηλεχειριστήριο (όπως εγώ...) για το θέμα με τηλεόραση LG, μην κάνετε την αναβάθμιση!

Απάντηση: Re: FUNAI DVB-T mpeg4 DTR2205HDPVR

Και όσοι έχετε προμηθευτεί 2ο τηλεχειριστήριο (όπως εγώ...) για το θέμα με τηλεόραση LG, μην κάνετε την αναβάθμιση!

Γιαυτό είπα παραπάνω ότι περιμένουμε κι εμείς υπομονετικά τη σειρά μας.

Απάντηση: FUNAI DVB-T mpeg4 DTR2205HDPVR

Εντυπώσεις από το νέο λογισμικό του δέκτη:
Έχει αλλάξει η μετάφραση αρκετών λέξεων στο μενού ή στις λειτουργίες των κουμπιών. Παράδειγμα: στο EPG το κίτρινο κουμπί από περίληψη άλλαξε σε αναλυτικά. Μερικές είναι ημιτελής, όπως Τύπος ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ, στο παράθυρο προγραμματισμού εγγραφής, όπου η μία λέξη είναι με μικρά και η άλλη με κεφαλαία. Και άλλες έχουν μείνει αμετάφραστες, όπως τα USB Inserted και USB Removed παράθυρα που βγαίνουν όταν συνδέεις ή αποσυνδέεις συσκευή USB, που έχουν μείνει αμετάφραστες.
Έχει αλλάξει η ποιότητα της εικόνας. Εδώ μπαίνει και το προσωπικό γούστο, και οι ρυθμίσεις της τηλεόρασης, αλλά εμένα μου φαίνεται πολύ βελτιωμένη η εικόνα. Πιο ζωντανή, πιο ζωηρά τα χρώματα, πιο <<γυαλιστερή>>. Εδώ μπαίνουν και οι ρυθμίσεις της τηλεόρασης, γιατί κάποιοι ίσως βρουν την εικόνα υπερτονισμένη. Εμένα πάντως μου φαίνεται οτι κέρδισε αρκετή απο την ποιότητα που είχε χάσει με τις εκδόσεις 2.02 και 2.04.
Έχει σταματήσει το πρόβλημα να χάνεται για μερικά δέκατα δευτερολέπτου η εικόνα, κυρίως μετά από zapping.
Έχει σταματήσει το πρόβλημα (ή τουλάχιστον το πρόβλημα που είχα εγώ) να δείχνει μερικές φορές λάθος πληροφορίες προγράμματος η μπάρα με τις ενδείξεις μετά από zapping. Μου έδειχνε πληροφορίες για το πρόγραμμα της προηγούμενης εκπομπής, και έπρεπε να πατήσω το info για να μου βγάλει το σωστό πρόγραμμα.
Δηλαδή όλα τα προβλήματα που είχα στην λειτουργία θέασης τηλεοπτικών προγραμμάτων έχουν λυθεί. Ελπίζω μόνο να μην μου εμφανίσει και το τελευταίο, και πιο σπάνιο, πρόβλημα που είχα με το προηγούμενο firmware. Που κόλλαγε η εικόνα σε ένα πλάνο, αλλά συνεχιζόταν κανονικά ο ήχος. Αλλά αυτό μου το είχε κάνει μόνο δύο φορές.
Στην λειτουργία media player τα πράγματα δεν ειναι τόσο εντυπωσιακά. Το καλό είναι οτι τώρα παίζει κανονικά, και χωρίς σπασίματα αρχεία .mp4 ή .avi με codec .mp4. Γενικά δεν χώνευε καθόλου το mp4, αλλά τώρα φαίνεται οτι δεν έχει πρόβλημα. Και συνεχίζει να παίζει καλά αρχεία .avi με codec .xvid ή .divx. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου (δεν ασχολούμαι δηλαδή) με mkv, εξωτερικούς υπότιτλους κτλ. Όμως ακόμα δεν βλέπει ονόματα ή λίστες φωτογραφιών (jpeg). Βέβαια τις φωτό τις βλέπει και μπορείς να κάνεις και προβολή slideshow, αλλά στα τυφλά γιατι δεν βγάζει ονόματα φωτογραφιών. Δεν βγάζει καν οτι εχει δει φωτογραφίες. Μόνο σε μικρούς φακέλους με λίγες φωτογραφίες βγάζει λίστα. Αλλά έτσι ακριβώς δούλευε και με τo προηγούμενο firmware.
Στην εγγραφή προγραμμάτων δεν είχα πρόβλημα με άμεση εγγραφή. Όταν πήγα να δώ τι είχα γράψει δούλευε μία χαρά, μέχρι που πάτησα το timer για να πάω σε σημείο που ήθελα. Τότε χάθηκε ο ήχος και δεν ξαναερχόταν με τίποτα. Μόνο με επανεκίνηση του αρχείου. Θύμιζε το πρόβλημα που είχε το προηγούμενο firmware που μετά από μπρος ή πίσω (ff ή fb) απαγορευόταν να πατησεις pause γιατί χανόταν ο ήχος. Αυτό κράτησε κανα-δυό μέρες. Μετά ξαφνικά λύθηκε μόνο του το πρόβλημα. Τώρα δεν μου βγάζει πρόβλημα ούτε με ff, ούτε με fb, ούτε με timer. Και έχω κάνει αρκετές εγγραφές από τότε.
Η γρήγορη κίνηση μπρος ή πίσω έχει γίνει πιο ομαλή. Έτσι βλέπεις καλύτερα σε ποιό σημείο έχει φτάσει. Πρίν πήγαινε κατά βήματα, και δεν πολυκαταλάβαινες σε ποιό σημείο ήταν. Βέβαια εξακολουθεί όταν πατάς το play να ξεκινάει περίπου είκοσι δευτερόλεπτα πιο κάτω από εκεί που το πάτησες. Άρα πρέπει ακόμα να το πατάς λίγο πριν φτάσεις στο σημείο που θες να ξαναρχίσεις. Επίσης εξακολουθεί όταν πατάς το πίσω (fb) να πηγαίνει πρώτα λίγο μπροστά και μετά να πηγαίνει όλο μαζί προς τα πίσω. Αυτά δεν ξέρω αν είναι γενικά προβληματα, πάντως εμένα μου τα έκανε και στην προηγούμενη, και στην καινούρια έκδοση.
Τα κουμπιά pause και play εχουν γίνει τώρα το ίδιο. Και με τα δύο σταματάς και ξεκινάς πάλι την αναπαραγωγή.
Και τώρα πάμε στο καλύτερο, που το άφησα για το τέλος. Κάτι που μπορεί να σου βγάλει άχρηστο τον δέκτη. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΡΑΦΗ. Χρησιμοποιώ το ίδιο οχτάρι stick που χρησιμοποιούσα και πριν, γιατί ξέρω οτι δεν τα πήγαινε καλά με τους σκληρούς δίσκους. Το έχω πάλι φορμάρει μέσα από τον δέκτη. Είναι πάντα άδειο, γιατί όταν έχει άλλα αρχεία μέσα πιθανών να μπερδέυεται. Προσέχω να έχω βάλει πρώτα το stick προτού κάνω τον προγραμματισμό. Όλα αυτά έπρεπε να τα κάνω με το προηγούμενο firmware (το αρχικό 2.04) για να πετύχει η προγραμματισμένη εγγραφή. Τώρα όμως δεν κάνει τίποτα. Κάνω τον προγραμματισμό, σβήνω τον δέκτη, η τηλεόραση μαυρίζει, το καντράν του δέκτη μαυρίζει. Αυτό σημαίνει οτι ο δέκτης έχει κλείσει. Όμως το φωτάκι του δέκτη μένει πράσινο, αντί για κόκκινο που θα έπρεπε αφού εχει κλείσει. Και εγγραφή δεν κάνει. Έχω βάλει βέβαια από καιρό και τον προηγούμενο δέκτη μου, έναν XORO HRT 7600. Τον είχα παροπλίσει γιατί δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος για παρακολούθηση προγραμμάτων. Είχε ελαφρώς χειρότερη εικόνα, τεράστιο χρόνο αλλαγής καναλιού σε zapping (περιπου 4 δευτερόλεπτα) και 10 δευτερολεπτα έμενε η μπάρα με τις ενδείξεις. Όμως ήταν αψογος για εγγραφές και άψογος media player (δεν κάνω διαφήμιση, ο δέκτης έτσι και αλλιώς έχει εξαντληθεί). Όταν όμως είδα τα προβλήματα του FUNAI για εγγραφές και media player ξαναέβαλα και τον XORO. Έτσι κάνω συνήθως εγγραφές με τον XORO και βλέπω απευθείας προγράμματα με τον FUNAI. Ο τέλειος συνδυασμός. Αν είχα μόνο τον FUNAI και έχανα την προγραμματισμένη εγγραφή θα έβαζα τις φωνές.
Επίσης το πρόβλημα με την εγγραφή δεν με άφησε να γράψω και μεγάλο αρχείο να δω τι κάνει με αρχείο μεγαλύτερο από 4 με 4,2 GB. Εκεί με τo προηγούμενο firmware μου έβγαζε πρόβλημα. Γιατί εκεί σταμάταγε η εγγραφή και ο δέκτης έσβηνε από μόνος του. Επαναλαμβάνω οτι έχω stick 8 GB φορμαρισμένο σε exFAT μέσα από τον δέκτη.
Τελευταίο χαρακτηριστικό είναι οτι όταν σε άμεση εγγραφή το stick γέμισε, μου έβγαλε παράθυρο οτι θα σταματήσει η εγγραφή και αν θέλω να απενεργοποιήσω τον δέκτη. Ενώ παλιότερα έσβηνε ο δέκτης κατευθείαν από μόνος του.

Δυστυχως, μολις ειδα κι εγω το προβλημα , που ανεφερε ο φιλος Tolias πιο πανω , με την προγραμματισμενη εγγραφη.
Πραγματι το μηχανημα , με την αναβαθμιση αυτη , δεν κανει προγραμματισμενη εγγραφη.

Αυτο θα ελεγα πως ειναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!

Μπορει να εγιναν καποιες μικρες βελτιωσεις, αλλα εγινε μια ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ !!

Μολις εβαλα ξανα την παλια (απο τη funai.gr) εκδοση 2.04 κι ολα , με τις εγγραφες, καλα.

Φιλε Sboulio , κατι μαλλον πρεπει να γινει , για να συνδυαστουν τα υπερ των 2 εκδοσεων 2.04 και να ξεπεραστουν τα ''κατα''.

Ευχαριστω !!!

Re: Απάντηση: FUNAI DVB-T mpeg4 DTR2205HDPVR

Έχει αλλάξει η ποιότητα της εικόνας. Εδώ μπαίνει και το προσωπικό γούστο, και οι ρυθμίσεις της τηλεόρασης, αλλά εμένα μου φαίνεται πολύ βελτιωμένη η εικόνα. Πιο ζωντανή, πιο ζωηρά τα χρώματα, πιο <<γυαλιστερή>>. Εδώ μπαίνουν και οι ρυθμίσεις της τηλεόρασης, γιατί κάποιοι ίσως βρουν την εικόνα υπερτονισμένη. Εμένα πάντως μου φαίνεται οτι κέρδισε αρκετή απο την ποιότητα που είχε χάσει με τις εκδόσεις 2.02 και 2.04.

Α, πολυ ωραια.
Μιας και η ποιοτητα εικονας στην 2.04 δεν μου αρεσε καθολου.
Τουλαχιστον τωρα θα εχω εναν ανταξιο του Η/Υ σε εικονα.

Εχω την Phillips 42PFL7662D/12,βρίσκομαι στην Ρόδο,έχω τον αποκωδικοποιητή DTR2205HDPVR και τον έχω συνδέσει ως εξής: την κεραία επάνω στην συσκευή,το καλώδιο της γέφυρας της κεραίας ,που είχε στη συσκευασία ,μεταξύ συσκευής και τηλεόρασης και τέλος ,την τηλεόραση με την συσκευή μέσω HDMI.Εχω εικόνα του μενου του αποκωδικοποιητή,ξεκινάω την αναζήτηση καναλιών αφού έχω ρυθμίσει την χώρα κτλ και δεν βρίσκει κανένα κανάλι! (ούτε τα τοπικά κανάλια που εκπέμπουν MPEG2 ,ούτε τα MPEG4).Η τηλεόραση μου έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή MPEG2 και πιάνει όλα τα τοπικά ψηφιακά κανάλια ,που σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην κεραία.Επίσης βλέπω όλα τα αναλογικά κανάλια.Απο που μπορεί να προέρχεται το πρόβλημα? Μήπως πρέπει να κάνω update το firmware του αποκωδικοποιητή?