Προφανως αναφερεσαι στην 2.06 γιατι η 2.04 δεν υποστηριζει.Πιο παλιά που τον είχα δοκιμάσει μου έπαιξε όλα όσα mkv τον δοκίμασα κάτω από 4gb.
Ένα καλώδιο hdmi του ενός μέτρου δώρο μαζί με τον αποκωδικοποιητή, και αυτό ελαττωματικό μας έδωσαν! Παρόλο που κλείδωνε κανονικά, σε κάποιες συσκευές όχι όλες παρουσίαζε κάποιες αραιές άσπρες κουκκίδες!
Γεια σε όλους τους συμφορουμίτες,
ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ!!!.
Αγόρασα από Κωτσόβολο το συγκεκριμένο μοντέλο με 50 ευρώ και το PRAKTIKER το έχει με 39,90!!!.
Σκεφτόμουν ν'αγοράσω το CRYPTO 210A (δεν είχα απαιτήσεις για PVR και MEDIA PLAYER) αλλά δεν υπήρχε και μου πρότειναν το FUNAI 2205. Λίγα λεπτά πριν είδα το PRAKTIKER να το έχει προσφορά!!!.
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ψαχνόμαστε αρκετά πριν ν'αγοράσουμε οτιδήποτε (ιδίως για παλιότερα μοντέλα ηλεκτρονικών ειδών γενικότερα).
Τέλος πάντων πήρα το μάθημά μου.
Σχετικά με το μοντέλο, έχει πολύ καλή κατασκευή (νομίζω πολύ καλύτερη από τα καινούρια CRYPTO), και μετά από τις δύο αναβαθμίσεις δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Ωστόσο δεν έχω δοκιμάσει το PVR και το MEDIA PLAYER του (αν και δε μ'ενδιαφέρουν πολύ).
Χθες είδα ERT HD (κανένα πρόβλημα) και γενικά ελλείψει του CRYPTO αλλά με 39,90 μου φαίνεται καλή επιλογή (αν και είναι παλιό μοντέλο).
Αυτά και προσοχή στις αγορές σας!!!.
Σαν δέκτης είναι ο καλύτερος της αγοράς. (ποιότητα κατασκευής, άψογο remote control, ποιότητα εικόνας, menu)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.