Re: Funai DTR 2205 HD PVR
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!!!
Τα προβλήματα με τον συγκεκριμένο δέκτη συνεχίζονται και παρόλο που έδωσα όσα χρήματα έδωσα για να χω έναν καλό δέκτη,έχω συμβιβαστεί πλεον ότι στο θέμα των εγγραφών πάντα θα χω το ρίσκο να θέλω να γράψω κάτι και να μην το γράψει...
Εχω την 2.04,έχω κάνει ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ επαναφορά ρυθμίσεων,ξαναπέρασμα καναλιών,έχω κάνει διαμόρφωση δίσκου και στο δέκτη και στο λάπτοπ,(fat32 διαμόρφωση) ,ΤΙΠΟΤΑΑΑ.....Όταν δω κάτι και πατήσω επί τόπου να το γράψει,τις πιο πολλές φορές παίρνω μήνυμα ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΕΜΑΤΗ κλπ κλπ....
Να τονισω το εξής παράδοξο...ΠΟΤΕ δεν έχω χάσει προγραμματισμένη εγγραφή....Αν του ορίσω πχ εγγραφή ΜΕΓΚΑ 11.00-12.00 θα το γράψει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ....Πριν λίγο,πάτησα να γράψω κάτι,δεν το γραψε,έβγαλε μήνυμα ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΕΜΑΤΗ ΚΛΠ...Τον έκλεισα,τον άνοιξα,έβαλα προγραμματισμένη εγγραφή και το γραψε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ....
Τί μπορώ να κάνω για να γράφει και απευθείας???Τα χω δοκιμάσει όλα πλεον...Κάνω επαναφορά συστηματος,ξαναπερνάω κανάλια,κάνω φορματ το στικάκι...ΤΙΠΟΤΑ...αν θελω να γράψω κάτι επι τόπου,τις πιο πολλές φορές ΔΕΝ το γραφει...