Re: Funai DTR 2205 HD PVR
Φίλε ανοίγεις "πονεμένο" θέμα...Είμαι ΛΑΤΡΗΣ του dvd είτε απλό είτε και recorder...Είχα το dvd μου,έβλεπα κάτι στην τηλεόραση,κατευθείαν το γραφα,μετά σε dvd και όλα κομπλε´..ΠΟΤΕ δεν είχα πρόβλημα.Με το δέκτη,το πιστεύεις/δεν το πιστεύεις,δεν έχω κάνει ΟΥΤΕ ΜΙΑ σωστή εγγραφή...Είτε είναι ΕΞΑΡΧΗΣ όλο πιξελιάσματα,είτε έγραφε καλά γύρω στα 40 λεπτά και μετά έκανε πιξελιάσματα..ΠΑΝΤΑ όμως..Και φυσικά όταν βάζεις τέτοιο αρχείο για μετατροπή στον υπολογιστή,από τα πιξελιάσματα και μετά,όλο το υπόλοιπο βίντεο ήταν εντελώς ασυγχρόνιστο,άλλα λόγια ακούγονταν και άλλα λόγια φαίνονταν στο στόμα των προσώπων.
Το dvd recorder το θέλω μόνιμα συνδεδεμένο ώστε αν τυχόν θέλω να γράψω κάτι να το χω και αυτό ως δεύτερη -αλλά ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ-Λύση..Μετά τα όσα έχω περάσει με τον συγκεκριμένο δέκτη,δεν εμπιστεύομαι πλεον εγγραφή ΜΟΝΟ σε δέκτη...Ευτυχώς έχω και usb στικάκι με δέκτη για λαπτοπ και γράφω και από τον υπολογιστή ότι θέλω..
Αν εχεις υπόψην κανενα δέκτη με διπλό σκαρτ πες μου μάρκα/μοντέλο απλά να είναι διαθέσιμο ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..με παραγγελίες μέσω amazon/e bay κλπ δεν το χω καθόλου