Funny videos

Μια αρσενικη ορκα προσπαθει να γινει μελος των μηχανοκινητων λεμβων σε ενα λιμανι ....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

(Βεβαια, η κωμωδια αυτη ενδεχεται να εχει πολυ τραγικη καταληξη .... για την ορκα !)

Last edited:
Μπορεί να την ''τράβηξε'' ο ήχος της μηχανής,μέσα στο νερό......

Πάντως μπορεί να φαίνονται ''αθώες'' μερικές φορές,αλλά μπορούν να γίνουν εξίσου επικίνδυνες,αν νιώσουν ότι απειλούνται. Όχι τίποτα άλλο,αλλά θα βγεί μετά ζημειωμένη η φάλαινα!!

Στο βιντεο λεει οτι ολη αυτη η συμπεριφορα ωφειλεται στην κοινωνικοτητα της ορκας.
Επειδη δεν βρισκεται σε καποιο κανονικο κοπαδι, μιμειται τους ηχους των μηχανων για
να νιωσει οτι ανηκει καπου. Δεν θεωρω οτι η ορκα ειναι τοσο αφελης ωστε να θεωρει
τις μηχανες ... ορκες, αλλα οπως και στους ανθρωπους .... η πολυ μοναξια τρελλαινει !

Last edited:
Για κάποιο λόγο τα μωρά τρελαίνονται για αυτό το παιχνίδι... :p

Απάντηση: Re: Funny videos

Για κάποιο λόγο τα μωρά τρελαίνονται για αυτό το παιχνίδι... :p

Είσαι αρχηγός ...................................πω πω τι μου θύμισες , το χα ξεχάσει .....με πήγες πίσω στο 2002 που το έκανα στον γιο μου :SFGSFGSF: , ευχαριστώ !!!

Όταν έχεις Λαμποργκίνι δεν χρειάζεται καν να μιλήσεις για να «φορτώσεις» μια κοπέλα..

:p

Με τόσα που έδωσε , θα μπορούσε να έχει καλύτερες κοπέλες για πολύυυυυυυυ καιρό !!!

Η τυπισσα με εχει στοιχειωσει τελευταια..Την εχω ερωτευτει κανονικοτατα...Θελω να την υιοθετησω...Τεραστιο respect στην αυρα που εκπεμπει...

Δεν ξερω αν εχει ξαναμπει αλλα ουτε που μ' ενδιαφερει...Θελω να την βλεπω...

https://www.youtube.com/watch?v=YV5PY93A5rM&feature=kp