Ηρθε και το δικο μου και λυθηκε για εξερευνηση και μαλλον αναβαθμισεις ωστε να δω τι παραπανω μπορει να μας πει,View attachment 251097
Ξεκίνα τα σφαξίματα να παίρνουμε σειρά...Ηρθε και το δικο μου και λυθηκε για εξερευνηση και μαλλον αναβαθμισεις ωστε να δω τι παραπανω μπορει να μας πει,View attachment 251097
ειναι ελεεινοι θα σου ελεγα οι υλεκτρολυτικοι αλλα και οι πλαστικοι που εχει επανω το μηχανακι ,βεβαια σε αυτη την τιμη δεν περιμενεις και σοβαρα υλικαβλέπω κάτι πυκνωτές (ηλεκτρολυτικούς) για τους οποίους λένε τα χειρότερα εδώ και εξωτερικό
τσέκαρε αν είναι ίδιοι με αυτούς:
![]()
Audiolab 8000Q Preamplifier Repair | LiQUiD AUDiO
The Audiolab 8000Q preamplifier is a really nice piece of gear, let down by cheap parts. In this article, I repair a misbehaving Audiolab 8000Q.liquidaudio.com.au
Τον ζήλεψα τον counterpoint sa 5000.ειναι ελεεινοι θα σου ελεγα οι υλεκτρολυτικοι αλλα και οι πλαστικοι που εχει επανω το μηχανακι ,βεβαια σε αυτη την τιμη δεν περιμενεις και σοβαρα υλικα
Εδω να πω οτι σε προχειρες μετρησεις με τον φορητο παλμογραφο και οχι στο εργαστηριο εχει ενα καλο ημιτονο αλλα ενα ελεεινο τετραγωνο ,θα δουμε μετα τις αλλαγες ( οταν μαζευτουν και αλλα υλικα για παραγγελια απο mouser ) αν αλλαξει κατι και φυσικα θα αλλαξω και τις λαμπες
Μπηκαμε σε εργα παλι
Τον ακουσα και συγκριτικα με τον δικο μου pro ( counterpoint sa 5000) και ηταν αρκετα καλος ,δεν εφτανε τον sa 5000 αλλα για το κοστος του και τα ψοφια υλικα του δεν ηταν ασχημος αν και ο δικος μου παει για αλλαγη στις λαμπες πλεον
Οτι ακουσα ηταν χωρις καποιο σοβαρο εξωτερικο τροφοδοτικο , να πουμε οτι κανει ανυψωση τασης μαλλον με το παλμοτροφοδοτικο που εχει εσωτερικα και δουλευει τις λαμπες στα 66v
Όντως πολλοί λένε για μούφα τελεστικά...Αυτα ειναι τα υλικα χωρις τους πυκνωτες που λεει ο τυπος στο αρθρο γιατι δεν προλαβα να βρω ,στους 1 mf εχω βαλει δυο τυπους και διαλεγετε οποιον θελετε επισης θα αλλαξω και τα 5532 γιατι τα κοβω για μουφα
View attachment 251232
Μπα, δεν είναι αυτό.Δεν θελω να σας απογοητευσω , αλλα εαν το σχεδιο του FX AUDIO TUBE 03 ειναι ιδιο με το παρακατω , τοτε θα εχει υψηλες παραμορφωσεις , η εξοδος στο σχεδιο αυτο ειναι απο την ανοδο και στην συνεχεια δεν υπαρχει buffer για απομωνοση , οποτε οι παραμορφωσεις θα ειναι υψηλες , επισης η ταση 70V ειναι χαμηλη για λαμπατο κυκλωμα , αλλος ενας λογος για υψηλες παραμορφωσεις .
View attachment 251266
Καλημέρα.Mιλαω μονο για το λαμπατο τμημα , εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι copy paste με αυτο που παρεθεσα ? , εχεις βρει το σχεδιο του
FX AUDIO TUBE 03 ? .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.