FX AUDIO TUBE 03 έχουμε σοβαρό θέμα...

Καλημερα , ναι μονο για το λαμπατο τμημα ηταν τα σχολια μου αλλα δεν το "καταλαβες" , μπορουμε ομως να δουμε εαν ακολουθει το ιδιο σχεδιο η εχει διαφορες απο το 01 , πχ εαν η αντισταση απο την καθοδο της λυχνιας προς την γη ειναι 200Ω , τοτε κατα πασα πιθανοτητα ειναι ιδιο το σχεδιο , μπορεις να μετρησεις και την αντισταση της ανοδου ως προς το + της τροφοδοσιας , με ΠΡΟΣΟΧΗ βεβαια να ειναι εκτος ρευματος και να μην ειναι φορτισμενος κανενας πυκνωτης , γενικα προσοχη με τις καπως "υψηλες" τασεις που εχει αυτο το μπιμπλικι , διοτι αυτο παιρνει 12V DC (αν θυμαμαι καλα ) και τα ανεβαζει με switching τροφοδοτικο για να δουλεψουν οι λαμπες , τωρα ποσο την ανεβαζει ... στα 70V η παραπανω μπορεις να το μαθεις με μια μετρηση .
Ευχαριστώ πολύ!!!
Βρήκαμε δουλειά όπως λέει και ο Takis.
Διασκέδαση με λίγα λεφτά.
Εγώ ακόμα δεν το άνοιξα να δω τι παίζει μέσα...

• Like
Reactions: Dim.AR
οκ δεν ξερω ποιο ειναι το σχεδιο του και να σου πω δεν με νοιαζει απλα παιζω με αυτο καθως δεν υπαρχει περιπτωση να αντικαταστηση το SA 5000
Απο την αλλη υπηρξαν επωνυμα προιοντα με λαμπες που επαιξαν με χαμηλη ταση

Τελος παντω το παιχνιδι εχει σημασια και αφου τωρα δεν εχουμε κατι στο diy πειραζουμε κανα ετοιμο μπλιμπλικι

• Like
Reactions: Dim.AR and SHERPA
Πριν από λίγο έκανα τεστ τροφο στο μπιζού.
Με σοβαρό γραμμικό ειναι αλλού ο κερατάς.
Ακούει προφανώς πολύ στην ποιότητα του ρεύματος.

Αλλά έτσι το κόστος ανεβαίνει αρκετά... σε σχέση με την τιμή αγοράς του.
Αν υπολογίσουμε και τις αναβαθμίσεις υλικών... φεύγει κι άλλο...

Από την άλλη, ακόμα κι έτσι, παραμένει φθηνό σε σχέση με μεταχειρισμένα
20-30-40 ετών... που είναι αμφιβόλου λειτουργικότητας... ενώ σίγουρα μετά
από τόσα χρόνια θέλουν χρήμα και δουλειά για να συνέλθουν...

• Like
Reactions: vlad66
Υ.Γ:
Αυτός ο CROWN K1 δεν είναι ενισχυτής.
Ένα κομμάτι σύρμα είναι που βγάζει στην έξοδο... ότι του δώσεις...
Παντελής απουσία χαρακτήρα... ισχύς απεριόριστη...
Πόσο χαρά έχω πάρει, που τώρα τον χαίρεται
κάποιος 😸
(βέβαια ένα ερώτημα που προκύπτει είναι πως και δεν τόν έχεις χεριασει ακόμα, αλλά δεν νομίζω ότι θα αργήσει να έρθει η σειρά του😀🙂,)

• Like
Reactions: SHERPA
Πόσο χαρά έχω πάρει, που τώρα τον χαίρεται
κάποιος 😸
(βέβαια ένα ερώτημα που προκύπτει είναι πως και δεν τόν έχεις χεριασει ακόμα, αλλά δεν νομίζω ότι θα αργήσει να έρθει η σειρά του😀🙂,)
Δύσκολο μηχάνημα. Έκατσα στ αυγά μου...
Εξάλλου έχει καλό πράμα μέσα του...

• Like
Reactions: mdvq