Φυλακή ο Ψωμιάδης !

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φυλακή ο Ψωμιάδης !

Λες δηλαδή, ότι ήξερε για το λαμόγιο τον Πάχτα, ότι ξεπουλούσε τα χρυσωρυχεία Κασσάνδρας για ψίχουλα (11εκ. ευρώ και αυτά δε τα εισέπραξε ποτέ το δημόσιο!) και ότι η δραστηριότητα των εκάστοτε ιδιοκτητών θα τραυμάτιζε ανεπανόρθωτα το περιβαλλον, αλλά παρόλα αυτά τον ψήφισαν?!?

Αυτό δυσκολεύομαι να το πιστέψω...

Αδερφέ με προβληματίζεις...:D
Για το σκάνδαλο Τεχνικής Ολυμπιακής έπαιζαν τα κωλοκάναλα μήνες...
10 βουλευτές φαγώθηκαν... Τι διάολο κάτι θα έμαθαν οι κάτοικοι...

Τι? Ο Βούγιας είναι ακόμη στη πολιτική σκηνή? Ούτε αυτό θα μαθεύτηκε φαίνεται... :flipout:

ps.1 παρεμπιπτόντως τελικά το σχέδιο της Τεχν. Ολυμπ. προχώρησε και ούτε γάτα ούτε ζημιά... σκάνδαλο? Ποιο σκάνδαλο? :antlers:
ps.2 τελικώς τι έγινε με την κλίση από τον εισαγγελέα των υπουργών προμηθειών? ε.... υπουργούς εθνικής άμυνας εννοούσα.... Γνωρίζει ο Λαός. Να τον ενημερώσουμε γιατί ο αθεόφοβος μπορεί να τους ξαναψηφίσει...:flipout:

Last edited:
αν δεν μπει ενα χρονικο οριο που απο εκει και περα να μην επιτρεπεται να βαζεις υποψηφιοτητα ή να λαμβανεις θεσεις εξουσιας και διαχειρισης δημοσιου χρηματος...δεν θα βρουμε προκοπη! δυστυχως νομοτελειακα η παρατεταμενη παραμονη στην εξουσια δημιουργει σχεσεις διαπλοκης με τον περιγυρώ της και οσο μας παραμυθιαζουν με το "ο λαος ειναι κυριαρχος και αυτος αποφασιζει" τοσο θα εκμεταλευονται την ληθη του και την εγωπαθεια του, το συστημα και οι πολιτικαντηδες... το θεμα με το ψωμιαδη ειναι για μενα ζητημα ενος ανθρωπου που τοσα χρονια στην εξουσια θεωρησε τον εαυτο του κατεστημενο..και αν πιαστηκε για ενα αδικημα ποσα μπορει να εχουν γινει απο πισω που δεν εγιναν αντιληπτα.. σε καθε ανθρωπινη δραστηριοτητα οταν θεωρεις κατι δεδομενο ειναι πολυ ευκολο να παρεκλινεις απο τις αρχες σου, ποσο μαλλον στην πολιτικη.

Απάντηση: Re: Φυλακή ο Ψωμιάδης !

Το μόνο σοβαρό θέμα που υπάρχει στην όλη ιστορία για μένα, είναι ότι υπήρξαν κάποιες χιλιάδες άνθρωποι που τον ψήφισαν πάνω από μία φορά.
Τραγικό.
Ελπίδα καμμία.

Υ.Γ. Καλά μας κάνουν...

Δημητρη με ολο το σεβασμο θα διαφωνησω με αυτα που γραφεις.Δεν θα κρινω τον Ψωμιαδη αν ηταν ικανος η οχι που επανεξελεγη,αλλα να θεωρουμε <τραγικους> τοσες χιλιαδες ψηφοφορους που τον ψηφισαν,αυτο αποτελει <δημοκρατικη εκτροπη>.
Στις εκλογες αν αρχισουμε να θεωρουμε τραγικους τους ψηφορορους του ΚΚΕ,του ΣΥΡΙΖΑ ,του ΠΑΣΟΚ ,της Ν.Δ κλπ,τοτε βαδιζουμε προς τον Οδυσσεα Αγγελη
Αν τα κομματα μας δωσουν καλλιτερες λυσεις,ειναι στο χερι μας να τις επιλεξουμε

Πέτρο σε αυτό διαφωνούμε... γιατί να μην μπορούμε να κρίνουμε το εκλογικό σώμα? Είναι κάποιος στο απυρόβλητο? Η δημοκρατική εκτροπή από που προκύπτει?

edit. Aν θυμάμαι καλά πριν λίγο καιρό, όσοι δεν συμμετείχαμε στις εκλογές χαρακτηριστήκαμε ποικιλοτρόπως... δεν απαγόρευσε κανείς την κρίση.... έτσι νομίζω

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φυλακή ο Ψωμιάδης !

Αδερφέ με προβληματίζεις...:D

Γιαυτό είμαι εδώ! :aetsch:

Για το σκάνδαλο Τεχνικής Ολυμπιακής έπαιζαν τα κωλοκάναλα μήνες...
10 βουλευτές φαγώθηκαν... Τι διάολο κάτι θα έμαθαν οι κάτοικοι...

Τι? Ο Βούγιας είναι ακόμη στη πολιτική σκηνή? Ούτε αυτό θα μαθεύτηκε φαίνεται... :flipout:

ps.1 παρεμπιπτόντως τελικά το σχέδιο της Τεχν. Ολυμπ. προχώρησε και ούτε γάτα ούτε ζημιά... σκάνδαλο? Ποιο σκάνδαλο? :antlers:
ps.2 τελικώς τι έγινε με την κλίση από τον εισαγγελέα των υπουργών προμηθειών? ε.... υπουργούς εθνικής άμυνας εννοούσα.... Γνωρίζει ο Λαός. Να τον ενημερώσουμε γιατί ο αθεόφοβος μπορεί να τους ξαναψηφίσει...:flipout:

Κανένα πρόβλημα να ενημερωθούν όσοι το θέλουν. Προσωπικά όμως, προσπαθώ να σέβομαι τον καθένα (και το Λαό εννοείται), τις αποφάσεις και τα δικαιώματά του.
Εδώ στο φόρουμ γράφω τις δικές μου σκέψεις και απόψεις και δεν ευαγγελίζομαι καμμία μοναδική Αλήθεια κανενός.

Και για να είμαι ξεκάθαρος, σε καμμία περίπτωση δεν επιθυμώ να παίξω το ρόλο του ινστρούχτορα* καμμίας παράταξης και καμμίας "τάσης"...

*http://el.wiktionary.org/wiki/ινστρούχτορας

Last edited:
Tάσο συμφωνώ αλλά εδώ μιλάμε και για την απόλυτη γραφικότητα ever.
Δεν μιλάμε απλά για ψεύτες και υπόδικους.

Γραφικούς να φάνε και οι κότες.

Το ερώτημα είναι, είναι ο Ψωμιάδης φύσει γραφικός; Ή τελικώς υπάρχουν ψηφοφόροι -και όχι ένας και δυο- που καραγουστάρουν να τον βλέπουν Ζορό και να τραγουδάει Καζαντζίδη; Πες έστω πως προκείται για μια πολύ πιο kitsch εκδοχή του Κλίντον με το σαξόφωνο. :flipout: Εάν πρόκειται για ιδιότυπη επικοινωνιακή στρατηγική, τότε προβληματικοί είναι οι αποδέκτες της που επιχαίρουν και όχι ο καρνάβαλος.

Γιατι απλα,κατα την γνωμη μου-μπορει να ειναι και λαθος-,οταν κρινουμε τους εκλογεις τοτε μετατρεπομαστε σε <εκλογικη αριστοκρατια>.Δηλαδη αυτοματα θεωρουμε υποδεεστερους πνευματικα -πολιτικα μερος των ψηφοφορων και επομενως <ανικανους> για να εχουν το δικαιωμα της ψηφου.
Υπαρχει μια εξαιρετικα λεπτη και ουσιαστικη διαφορα μεταξυ του να κρινουμε τους πολιτικους και να κρινουμε το εκλογικο σωμα.Κατ αυτην την εννοια θα επρεπε να θετουμε περιορισμους για το ποιος εχει δικαιωμα να ψηφιζει και καποιοι εξ υμων να οριζουν τα μετρα και τα σταθμα του δικαιωματος του εκλεγειν.Αυτο αν δεν κανω λαθος οδηγει στη αριστοκρατια και παντως οχι στη δημοκρατια
Θα πρεπει,δηλαδη, να εχει δικαιωμα ψηφου μονον οποιος εχει IQ απο ενα βαθμο και πανω ,να εχει μορφωση απο ενα βαθμο και πανω κλπ,κλπ?
Αυτα μου θυμιζουν την εποχη που οι γυναικες δεν ειχαν δικαιωμα ψηφου{γιατι αραγε?]

Δημοκρατική εκτροπή θα ήταν να μην σεβαστώ τις επιλογές του συμπολίτη μου, όπως αυτές εκφράζονται με την ψήφο του. Να αμφισβητήσω δηλαδή το αποτέλεσμα που αυτή η διαδικασία παρήγαγε.
Όχι όμως και το να κρίνω τις επιλογές αυτές. Δικαίωμά μου ακόμη και το να θεωρώ συλλήβδην όλους τους Έλληνες ως ζώα, κατά το σκέλος της πολιτικής τουλάχιστον συμπεριφορά τους, όσο ακραίο και εάν είναι αυτό ως άποψη. Ή ακόμη το να θεωρήσω τη δημοκρατία ως ακατάλληλο πολίτευμα για μια κοινωνία ηλιθίων -άποψη και αυτό.

Ο Ψωμιάδης ειναι γνήσιος λαϊκιστής καί μέ την στάση του ''πόρτα-πόρτα''ή μέ τό νά πηγαίνει μέ τό παπί του νά μαθαίνει από ''πρώτο χέρι'' τά προβλήματα στίς φτωχογειτονιές και νά υπόσχεται λύσεις ή μέ το να ντύνεται Ζορό ή μέ το νά τραγουδάει Καζαντζίδη έπιασε τόν ''σφυγμό'' λαϊκών ανθρώπων πού ένοιωθαν απροστάτευτοι απ´το Κρατος.
Μάλιστα ο Ψωμιάδης πέτυχε τό ακατόρθωτο...Νάναι παιδί τής εξουσίας και νά πείθει οτι ειναι ''παιδί'' τού λαού.
Ο Ψωμιάδης και ο κάθε Ψωμιάδης είναι ''σύμπτωμα'' τής πολιτικής παθογένειας..

Ανάλογους έχουν καί άλλα κόμματα έστω και σέ πιό illustration εκδοχή.

Συμφωνώ μέ τον Πέτρο ότι από τό νά επικρίνουμε οσους τον ψήφιζαν θαχε νόημα νά δούμε τό γιατί ο απροστάτευτος πολίτης αναγκάζεται νά εμπιστευτεί προσωπικότητες τύπου Ψωμιάδη..

Και θάχε ενδιαφέρον νά δούμε τί πράττουν οι δήθεν αντιλαϊκιστές τύπου Καμίνη στην Αθήνα,πού και αυτοί ειναι κομματικό εξάρτημα χειρίστου είδους παρά τήν ''επιστημοσύνη'' πού προβάλλουν..

Last edited:
Κανένα πρόβλημα να ενημερωθούν όσοι το θέλουν. Προσωπικά όμως, προσπαθώ να σέβομαι τον καθένα (και το Λαό εννοείται), τις αποφάσεις και τα δικαιώματά του.
Εδώ στο φόρουμ γράφω τις δικές μου σκέψεις και απόψεις και δεν ευαγγελίζομαι καμμία μοναδική Αλήθεια κανενός.

Και για να είμαι ξεκάθαρος, σε καμμία περίπτωση δεν επιθυμώ να παίξω το ρόλο του ινστρούχτορα* καμμίας παράταξης και καμμίας "τάσης"...

*http://el.wiktionary.org/wiki/ινστρούχτορας

Καλέ μου φίλε ο σεβασμός δεν είναι κάτι σχετικό να τον κάνουμε λάστιχο ανάλογα με τα "γούστα" μας.

Ούτε προαπαιτούμενο καλής συμπεριφοράς, κατά τη γνώμη μου.

Αυτός που σε σέβεται αξίζει και το σεβασμό σου... όποιος πάλι όχι, θα έχει την αντίστοιχη αντιμετώπιση.

Η "αλήθεια" από την άλλη πλευρά μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να γίνει λάστιχο, ανάλογα την οπτική γωνία...
Είπα σε "ορισμένες περιπτώσεις", γιατί είναι και φορές που η αλήθεια είναι κοινή για όλους.

Μένει να κρίνουμε ο καθένας μας αν τα γεγονότα που αναφέρθηκαν σε αυτό το νήμα είναι αληθινά και ποιος είναι ο κοινώς αποδεκτός χαρακτηρισμός τους.

Για μένα η κατάσταση της χώρας είναι τραγική.
Ως εκ τούτου αυτοί που εσκεμμένα μας οδήγησαν σε αυτή τη κατάσταση είναι τραγικοί...
Καθώς επίσης και αυτοί που επανειλημμένα και εν γνώση τους έδωσαν την εντολή στους προηγούμενους...

Δυστυχώς όπως δείχνουν τα αδιάψευστα γεγονότα πολύχρονης ρεμούλας και εκλογών κάποιοι ανήκουν στις πιο πάνω κατηγορίες.

Παρα έξω λοιπόν δικαιούμαι να τους χαρακτηρίζω όπως θέλω. Αν στο forum δεν είναι αποδεκτό (δεν το έχω διαπιστώσει) το αποδέχομαι και να σταματήσω αμέσως να χαρακτηρίζω εκατομμύρια συμπολιτών μου... δεν έχω αντίρρηση!

Φιλικά (εννοείται)

ps. άντε να κανονίσουμε και κανένα "κοντινό"...

Last edited:
Απάντηση: Re: Φυλακή ο Ψωμιάδης !

Δημοκρατική εκτροπή θα ήταν να μην σεβαστώ τις επιλογές του συμπολίτη μου, όπως αυτές εκφράζονται με την ψήφο του. Να αμφισβητήσω δηλαδή το αποτέλεσμα που αυτή η διαδικασία παρήγαγε.
Όχι όμως και το να κρίνω τις επιλογές αυτές. Δικαίωμά μου ακόμη και το να θεωρώ συλλήβδην όλους τους Έλληνες ως ζώα, κατά το σκέλος της πολιτικής τουλάχιστον συμπεριφορά τους, όσο ακραίο και εάν είναι αυτό ως άποψη. Ή ακόμη το να θεωρήσω τη δημοκρατία ως ακατάλληλο πολίτευμα για μια κοινωνία ηλιθίων -άποψη και αυτό.

Τασο, δικαιωμα του καθε ανθρωπου ειναι να πιστευει οτι θελει-δεν το συζητω.Επισης δικαιωμα του ειναι να πιστευει οτι αυτος ειναι το απαυγασμα του ανθρωπινου γενους και οι υπολοιποι ανθρωποι ειναι απλα πρωτοζωα με ανθρωπινη μορφη,οπως επισης και οτι η δημοκρατια ειναι ακαταλληλη ως πολιτευμα.Κατι τετοια ακουγοταν και για την ανωτεροτητα της Αρειας φυλης και για τον Εθνικοσοσιαλιασμο ,αν δεν κανω λαθος

Re: Απάντηση: Φυλακή ο Ψωμιάδης !

...
ps. άντε να κανονίσουμε και κανένα "κοντινό"...

Μέσα! :ernaehrung004:

(αρκεί να "σεβαστείς" ότι όταν πίνω, πίνω πολύ...:beerglass: :beerglass: :beerglass: :beerglass: :beerglass: :beerglass: :beerglass: :ADFADF1:)

:D

Γιατι απλα,κατα την γνωμη μου-μπορει να ειναι και λαθος-,οταν κρινουμε τους εκλογεις τοτε μετατρεπομαστε σε <εκλογικη αριστοκρατια>.Δηλαδη αυτοματα θεωρουμε υποδεεστερους πνευματικα -πολιτικα μερος των ψηφοφορων και επομενως <ανικανους> για να εχουν το δικαιωμα της ψηφου.
Υπαρχει μια εξαιρετικα λεπτη και ουσιαστικη διαφορα μεταξυ του να κρινουμε τους πολιτικους και να κρινουμε το εκλογικο σωμα.Κατ αυτην την εννοια θα επρεπε να θετουμε περιορισμους για το ποιος εχει δικαιωμα να ψηφιζει και καποιοι εξ υμων να οριζουν τα μετρα και τα σταθμα του δικαιωματος του εκλεγειν.Αυτο αν δεν κανω λαθος οδηγει στη αριστοκρατια και παντως οχι στη δημοκρατια
Θα πρεπει,δηλαδη, να εχει δικαιωμα ψηφου μονον οποιος εχει IQ απο ενα βαθμο και πανω ,να εχει μορφωση απο ενα βαθμο και πανω κλπ,κλπ?
Αυτα μου θυμιζουν την εποχη που οι γυναικες δεν ειχαν δικαιωμα ψηφου{γιατι αραγε?]

Πέτρο δεν πρόκειται περί ελιτίστικης απόψεως ή άλλης που οδηγεί σε εκτροπές και περιορισμό των δικαιωμάτων του πολίτη...

Πρόκειται για την αδιαμφισβήτητη αλήθεια... κάποιοι για το βόλεμά τους ή γιατί είναι βλάκες ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο... έδωσαν την συγκατάθεσή τους ξανά και ξανά και ξανά.... για να καταστραφεί η χώρα...

Ας συνεχίσουν να το κάνουν.... ελεύθερα.... από μένα σεβασμός δεν θα υπάρξει!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φυλακή ο Ψωμιάδης !

Μέσα! :ernaehrung004:

(αρκεί να "σεβαστείς" ότι όταν πίνω, πίνω πολύ...:beerglass: :beerglass: :beerglass: :beerglass: :beerglass: :ADFADF1:)

:D

:flipout:

:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Φυλακή ο Ψωμιάδης !

Τασο, δικαιωμα του καθε ανθρωπου ειναι να πιστευει οτι θελει-δεν το συζητω.Επισης δικαιωμα του ειναι να πιστευει οτι αυτος ειναι το απαυγασμα του ανθρωπινου γενους και οι υπολοιποι ανθρωποι ειναι απλα πρωτοζωα με ανθρωπινη μορφη,οπως επισης και οτι η δημοκρατια ειναι ακαταλληλη ως πολιτευμα.Κατι τετοια ακουγοταν και για την ανωτεροτητα της Αρειας φυλης και για τον Εθνικοσοσιαλιασμο ,αν δεν κανω λαθος

Ασφαλώς.
Και δικαίωμά σου να με χαρακτηρίσεις, ακόμη και εάν έχω παραμείνει στην έκφραση απλής προσωπικής άποψης δίχως μετουσίωσή της σε θεωρία με ιδεολογικές προεκτάσεις ή καν πραγμάτωσή της, ως ναζί, αρκεί στην περίπτωση αυτή να κρατήσεις τον χαρακτηρισμό αυτό για προσωπική και μόνο κατανάλωση γιατί υπό προϋποθέσεις ένας τέτοιος, στρεφόμενος κατά συγκεκριμένου προσώπου και όχι αόριστης ομάδας πληθυσμού χαρακτηρισμός, μπορεί να θεωρηθεί και εξύβριση.

Πέτρο δεν πρόκειται περί ελιτίστικης απόψεως ή άλλης που οδηγεί σε εκτροπές και περιορισμό των δικαιωμάτων του πολίτη...

Πρόκειται για την αδιαμφισβήτητη αλήθεια... κάποιοι για το βόλεμά τους ή γιατί είναι βλάκες ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο... έδωσαν την συγκατάθεσή τους ξανά και ξανά και ξανά.... για να καταστραφεί η χώρα...

Ας συνεχίσουν να το κάνουν.... ελεύθερα.... από μένα σεβασμός δεν θα υπάρξει!

Φιλτατε Νικο,αυτες ειναι διαπιστωσεις προσωπικες δικες σου ,που μπορει καποιος να συμφωνει η οχι.Αφου λοιπον κατα την κριση σου,ειναι λανθασμενη η ψηφος του λαου επι δεκαετιες,τι μπορουμε να κανουμε?Να αλλαξουμε την συνθεση του λαου?να φερουμε ξενους να ψηφιζουν για μας? να μην επιτρεπεται η ψηφοφορια?
Εφ οσον λοιπον δεν σεβεσαι την ψηφο του λαου,η θα πρεπει να ανατρεψεις την υπαρχουσα κατασταση [αοπλως η ενοπλως] η θα πρεπει να φυγεις απο την Ελλαδα για καποιο καλλιτερο τοπο
Σ αυτο το σημειο ισως βρισκεται και η διαφορα μας.Εγω πιστευω ακραδαντα στη ελευθερη λαικη βουληση,αλλα θα πρεπει οι πνευματικοι -δικαστκοι ταγοι του τοπου να ξεκαθαρισουν το πολιτικο [και οχι μονο] τοπιο.Θα πρεπει αυτοι που θελουν να λεγονται δικαστικοι λειτουργοι και να περηφανευονται οτι ειναι ανεξαρτητοι ,να δωσουν το δικαιωμα στον ελληνικο λαο να επιλεξει αναμεσα σε <καθαρους> πολιτικους.Οφειλουν να στειλουν στη φυλακη η στα σπιτια τους ,ολους αυτους που με τα ψεμματα τους ,τις κλοπες και τις αλητειες ταλαιπωρουν τοσα χρονια τον τοπο.Α π αυτους να ζητησεις ευθυνες και οχι απο τον απλο πολιτη
Οταν αυτοι θα επιτελεσουν το εργο τους τοτε να εισαι σιγουρος οτι και ο απλος λαος θα το επιτελεσει.
Αν θελεις την γνωμη μου πρωτα πρεπει να μην σεβεσαι ολους τους ιθυνοντες που δεν κανουν σωστα την δουλεια τους και επειτα τον λαο..για την λαθος ψηφο

Re: Απάντηση: Φυλακή ο Ψωμιάδης !

Φιλτατε Νικο,αυτες ειναι διαπιστωσεις προσωπικες δικες σου ,που μπορει καποιος να συμφωνει η οχι.Αφου λοιπον κατα την κριση σου,ειναι λανθασμενη η ψηφος του λαου επι δεκαετιες,τι μπορουμε να κανουμε?Να αλλαξουμε την συνθεση του λαου?να φερουμε ξενους να ψηφιζουν για μας? να μην επιτρεπεται η ψηφοφορια?
Εφ οσον λοιπον δεν σεβεσαι την ψηφο του λαου,η θα πρεπει να ανατρεψεις την υπαρχουσα κατασταση [αοπλως η ενοπλως] η θα πρεπει να φυγεις απο την Ελλαδα για καποιο καλλιτερο τοπο
Σ αυτο το σημειο ισως βρισκεται και η διαφορα μας.Εγω πιστευω ακραδαντα στη ελευθερη λαικη βουληση,αλλα θα πρεπει οι πνευματικοι -δικαστκοι ταγοι του τοπου να ξεκαθαρισουν το πολιτικο [και οχι μονο] τοπιο.Θα πρεπει αυτοι που θελουν να λεγονται δικαστικοι λειτουργοι και να περηφανευονται οτι ειναι ανεξαρτητοι ,να δωσουν το δικαιωμα στον ελληνικο λαο να επιλεξει αναμεσα σε <καθαρους> πολιτικους.Οφειλουν να στειλουν στη φυλακη η στα σπιτια τους ,ολους αυτους που με τα ψεμματα τους ,τις κλοπες και τις αλητειες ταλαιπωρουν τοσα χρονια τον τοπο.Α π αυτους να ζητησεις ευθυνες και οχι απο τον απλο πολιτη
Οταν αυτοι θα επιτελεσουν το εργο τους τοτε να εισαι σιγουρος οτι και ο απλος λαος θα το επιτελεσει.
Αν θελεις την γνωμη μου πρωτα πρεπει να μην σεβεσαι ολους τους ιθυνοντες που δεν κανουν σωστα την δουλεια τους και επειτα τον λαο..για την λαθος ψηφο

Δεν ξέρω εάν αυτό που περιγράφεις λέγεται δημοκρατία. Θέτεις ως ρυθμιστή των πραγμάτων έναν ή δύο "ανεξάρτητους" θεσμούς. Έστω ότι δεν λειτουργούν οι θεσμοί -κάηκες. Ακόμη περιμένει ο κυρίαρχος λαός να επιτελέσσουν το έργο τους.

Και τι θα πει "ανεξάρτητοι"; Πώς και πότε έγιναν τέτοιοι; Επειδή το γράφει το Σύνταγμα; Ποια δικλείδα εξασφάλισης αυτής της ανεξαρτησίας κάποιου που κατ' ουσία διορίζεται θέτει το Σύνταγμά μας; Στις ΗΠΑ τουλάχιστον τους εκλέγουν απευθείας.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φυλακή ο Ψωμιάδης !

Ασφαλώς.
Και δικαίωμά σου να με χαρακτηρίσεις, ακόμη και εάν έχω παραμείνει στην έκφραση απλής προσωπικής άποψης δίχως μετουσίωσή της σε θεωρία με ιδεολογικές προεκτάσεις ή καν πραγμάτωσή της, ως ναζί, αρκεί στην περίπτωση αυτή να κρατήσεις τον χαρακτηρισμό αυτό για προσωπική και μόνο κατανάλωση γιατί υπό προϋποθέσεις ένας τέτοιος, στρεφόμενος κατά συγκεκριμένου προσώπου και όχι αόριστης ομάδας πληθυσμού χαρακτηρισμός, μπορεί να θεωρηθεί και εξύβριση.

Τασο ,ο χαρακτηρισμος φυσικα δεν αφορα προσωπικα εσενα,αλλα οσους εκφραζουν αυτες τις αποψεις.Γενικολογα αναφεροσουν εσυ,αν δεν κανω λαθος,γενικολογα απαντησα και εγω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φυλακή ο Ψωμιάδης !

Δεν ξέρω εάν αυτό που περιγράφεις λέγεται δημοκρατία. Θέτεις ως ρυθμιστή των πραγμάτων έναν ή δύο "ανεξάρτητους" θεσμούς. Έστω ότι δεν λειτουργούν οι θεσμοί -κάηκες. Ακόμη περιμένει ο κυρίαρχος λαός να επιτελέσσουν το έργο τους.

Ε γιαυτο εχουμε καει,γιατι απλα δεν λειτουργουν οι θεσμοι.Αν δεν κανω λαθος τρεις διακριτες εξουσιες εχει αυτος ο τοπος,αν δεν λειτουργουν ,τοτε ο τοπος μαλλον δεν παει καλα