Φυλακή ο Ψωμιάδης !

Η κατάσταση υπάρχει γιατί οι δικονομίες μας είναι απαρχαιωμένης φιλοσοφίας και μπορούν να λειτουργήσουν είτε με πάρα πολύ προσωπικό είτε με μειωμένο αριθμό υποθέσεων, όχι με τα σημερινά δεδομένα.
Πρέπει να υπάρχει ένα ξεσκαρτάρισμα σε πρώιμο στάδιο, και γιατί όχι να εισαχθούν με σοβαρό τρόπο θεσμοί δικονομικού συμβιβασμού όπως στα αγγλοσαξωνικά συστήματα (για τις ποινικές δίκες, το λεγόμενο plea bargaining όπως θα βλέπετε στις ταινίες). Είναι αδιανόητο να φτάνουν να συζητούνται υποθέσεις σε πρώτο βαθμό μια 5ετία μετά την πράξη (για τα πλημμελήματα μιλώ, τα κακουργήματα αφήστε...). Και μιλάμε για υποθέσεις με εξαρχής προφανή, πολλές φορές, την τελική κατάληξη.

ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟΝ ΚΑΙ ΔΥΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΟΙΝΟ" ΤΟΥ Η ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΑΡΓΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ.
ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ. ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΑΤΑΜΠΕΙ ΤΟ "ΤΕΙΟ ΑΚΙΛΕΑ" ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΩΣ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ. ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ...........

http://www.paschalg.gr/biography/

Στις 9 Μαΐου 2005 με την απόφαση 12/2005 του εκλογοδικείου οδηγήθηκε παρανόμως εκτός κοινοβουλίου με την επιλεκτική μόνο στη Πέλλα και για μια φορά μόνο κατά παγκόσμια πρωτοτυπία προσμέτρηση των λευκών ψηφοδελτίων στο εκλογικό μέτρο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου χαρακτήρισε την υπόθεση δικαστικό πραξικόπημα, πολιτειακό όνειδος καταγγέλλοντας την κλοπή μιας έδρας από το ΠΑΣΟΚ.

Τρία χρόνια μετά το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με ομόφωνη απόφαση του στις 10 Απριλίου 2008 δικαίωσε νομικά, πολιτικά και ηθικά τον Γιώργο Πασχαλίδη καταδικάζοντας το πολιτικό σκάνδαλο με τις μεθοδεύσεις των λευκών ψηφοδελτίων, αναγνωρίζοντας πως υπήρξε παραβίαση βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τον βίαιο εξοστρακισμό του Γιώργου Πασχαλίδη από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ Τ ΑΦΗΣΟΥΜΕ.....

Μιλάμε για τον γνωστό Πασχαλίδη, έτσι? Αυτόν ντε, τον τέως ΥΜΑΘ, με την γνωστή υπόθεση Τεκτερίδη (αν δεν σας λέει πια τίποτα το όνομα, θυμηθείτε φρουτάκια); Αυτός μεγαλύτερο σκάνδαλο ήταν που συμμετείχε σε εκείνες τις εκλογές παρά το ότι του αφαιρέθηκε η έδρα.

Μπορεί να μην καταδικάζεται κανείς, ή περίπου κανείς γιατί υπάρχει και η εξαίρεση του Ποντίου, αλλά από όπου και να πιάσεις τους πολιτικούς, τουλάχιστον των λεγόμενων κομμάτων εξουσίας, λερώνεσαι. Και να μην είναι οι ίδιοι εκ των πραγματικά φαύλων, έχουν εισέλθει σε εργοστάσια φαυλότητας οπότε όλο και κάτι από αυτή θα έχουν αρπάξει εξ επαγωγής. Είναι δυνατόν τα κόμματα να μην γνωρίζουν τίποτα για τα πεπραγμένα μεγαλοστελεχών τους;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φυλακή ο Ψωμιάδης !

Γιά τά 500000 φύλλα Αυριανής πού αγοράζονταν απο ψηφοφόρους συγκεκριμένου κόμματος καί πού την σταυροφορία υπέρ τού ''Σιδερένιου'' πού αγόρασε τό ''κωλόσπιτο τής Εκάλης'' μέ ''δανεικά''-κατά δήλωσίν του-τήν έκανε ο οπαδός τού Κάντ(:flipout::flipout:)Ευάγγελος Γιαννόπουλος,ο οποίος θεωρούσε τά σκυλάδικα ''λίκνο πολιτισμού'' καί μοίραζε μέσω τών Εργατικών εστιών τζάμπα εισιτήρια για τά ''υπερθεάματα'' θά πούμε κάτι??

500000 ανθρωποι υιοθετούσαν κάθε κατάπτυστο και συκοφαντικό δημοσίευμα τής φυλλάδας τότε πού διέσυρε ανθρώπους,ερωτικές προτιμήσεις καλλιτεχνών και υμνούσε την κυρία Λιάνη μέ τίς αεροσυνοδούς πού κυβερνούσαν τήν χώρα σέ μιά από τίς αθλιότερες περιόδους τής μεταπολίτευτικής ιστορίας..

Πήγε κανείς φυλακή απόλους αυτούς τούς ''δημοκράτες'',ή τελικά ηρωοποιήθηκαν κιόλας και ο μύθος κατέγραψε τό ''βρωμικο 89''?

Ελπίζω νά μήν θεωρηθώ ''Ψωμιαδικός''(:flipout:) ,αλλά εδώ άλλοι μάς κυβέρνησαν ως Χώρα και απο δίπλα Υπουργοί βάραγαν ζεϊμπεκιές τού αισχίστου είδους και υποκλίνονταν στην κυρία Μιμή-Τσαουσέσκου,ενώ πασίγνωστοι καλλιτέχνες και μάλιστα ''έντεχνοι'' πήγαιναν στό σπίτι τού ''Ανδρέα'' νά τραγουδήσουν στην γιορτή του.

Τά θυμίζω γιατί ως παλιότεροι τάχουμε ζήσει από πρώτο χέρι .
Πότε έγινε κριτική σε αυτούς τούς ψηφοφόρους,γιά νά θεωρηθούν μόνον οι ψηφοφόροι Ψωμιάδη υπόλογοι??

Ως χώρα και ως λαός έχουμε καταπιεί ''καμήλους''..

Γιατί να μιλήσουμε για αυτά Σπύρο μου; Έχουν κάποια σχέση με την δίκη Ψωμιάδη; Δηλαδή θα αρχίσουμε να συμψηφίζουμε τα αδικήματα; Επειδή ο τάδε δεν πήγε φυλακή ο δείνα δικαιούται να κυκλοφορεί ελεύθερος; Ε λοιπόν όχι,εγώ δε μπαίνω σε αυτή τη λογική, γιατί τότε δεν πρέπει να τιμωρείται ποτέ κανείς για τίποτα. Κακώς δεν πήγε φυλακή ο Ανδρέας, αν θες τη γνώμη μου, αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι συχωροχάρτι για όλο τον πολιτικό κόσμο εσαεί.

Τι, δεν έχει ασυλία ο Ψωμιάδης και καταδικάστηκε; tough luck, ας πρόσεχε να κατέβαινε για βουλευτής. Εγώ πάντως το βλέπω πολύ θετικά, μιά καλή αρχή, μακάρι να τον ακολουθήσουν και άλλοι, και άμποτε να καταργηθεί και η βουλευτική ασυλία να πάει και κανένα λαμόγιο φυλακή.

Μιλάμε για τον γνωστό Πασχαλίδη, έτσι? Αυτόν ντε, τον τέως ΥΜΑΘ, με την γνωστή υπόθεση Τεκτερίδη (αν δεν σας λέει πια τίποτα το όνομα, θυμηθείτε φρουτάκια); Αυτός μεγαλύτερο σκάνδαλο ήταν που συμμετείχε σε εκείνες τις εκλογές παρά το ότι του αφαιρέθηκε η έδρα.

Μπορεί να μην καταδικάζεται κανείς, ή περίπου κανείς γιατί υπάρχει και η εξαίρεση του Ποντίου, αλλά από όπου και να πιάσεις τους πολιτικούς, τουλάχιστον των λεγόμενων κομμάτων εξουσίας, λερώνεσαι. Και να μην είναι οι ίδιοι εκ των πραγματικά φαύλων, έχουν εισέλθει σε εργοστάσια φαυλότητας οπότε όλο και κάτι από αυτή θα έχουν αρπάξει εξ επαγωγής. Είναι δυνατόν τα κόμματα να μην γνωρίζουν τίποτα για τα πεπραγμένα μεγαλοστελεχών τους;

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΕΡΩΜΕΝΟΣ Η ΝΑ ΛΕΡΩΘΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΧΟΝ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΤΟΥ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΤΕΙΟΥ ΑΚΙΛΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΡΑΜΠΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ!!!
ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.
ΥΓ. Ο ΠΑΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΑΛΛΕΣ 2 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.

Ποιες κατηγορίες φαντάσματα... Εκτός εάν είμαστε της άποψης ότι μόνος πολιτικός που παρανόμησε σε αυτή τη χώρα είναι ο Πανίκας, που καταδικάστηκε.

Για να καταλάβω: το ότι ο λαός τον ψήφισε τον καθαρίζει ως κολυμβήθρα του Σιλωαμ; τον θέτει υπεράνω νομου;

επιπρόσθετα, το ότι δεν έχει τιμωρηθεί κανείς άλλος πολιτικός σημαίνει πως τίθενται όλοι υπεράνω νόμου, μέχρι να τιμωρηθούν όλοι;

Η υπεράσπιση του Ψωμιάδη μετέρχεται επιχειρημάτων παιδιών του δημοτικού που τα πιάνει ο δάσκαλος να κάνουν αταξίες και τα βάζει τιμωρία.

"Γιατί εμένα κύριε και όχι τον δίπλα;"

"Γιατί εσένα έπιασα. Αν πιάσω τον άλλο θα τον βάλω και αυτόν τιμωρία".

@send. Συγγνώμη αλλά το επιχείρημα "αφού ξέφυγαν οι άλλοι γιατί να μην γλιτώσει και αυτός" προϋποθέτει την κατάργηση των νόμων: Παντού και πάντα κάποιοι θα ξεφεύγουν από την τσιμπίδα του όποιου νόμου, άρα δεν πρέπει να καταδικάζεται κανείς κατά την άποψή σου;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φυλακή ο Ψωμιάδης !

Γιατί να μιλήσουμε για αυτά Σπύρο μου; Έχουν κάποια σχέση με την δίκη Ψωμιάδη; Δηλαδή θα αρχίσουμε να συμψηφίζουμε τα αδικήματα; Επειδή ο τάδε δεν πήγε φυλακή ο δείνα δικαιούται να κυκλοφορεί ελεύθερος; Ε λοιπόν όχι,εγώ δε μπαίνω σε αυτή τη λογική, γιατί τότε δεν πρέπει να τιμωρείται ποτέ κανείς για τίποτα. Κακώς δεν πήγε φυλακή ο Ανδρέας, αν θες τη γνώμη μου, αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι συχωροχάρτι για όλο τον πολιτικό κόσμο εσαεί.

Τι, δεν έχει ασυλία ο Ψωμιάδης και καταδικάστηκε; tough luck, ας πρόσεχε να κατέβαινε για βουλευτής. Εγώ πάντως το βλέπω πολύ θετικά, μιά καλή αρχή, μακάρι να τον ακολουθήσουν και άλλοι, και άμποτε να καταργηθεί και η βουλευτική ασυλία να πάει και κανένα λαμόγιο φυλακή.

Κανένα συχωροχάρτι..
Εννοώ Κώστα οτι όταν επικρίνονται οι ψηφοφόροι Ψωμιάδη ,τό ίδιο θάπρεπε νά επικρίνονται όσοι επικρότησαν τέτοια αισχρά φαινόμενα πού μάλιστα είχαν καλύψει τήν Χώρα μέ ένα φαιό σύννεφο και χαρακτήρισαν ολόκληρη εποχή..

Βλέπεις ο λαϊκιστής Ψωμιάδης δέν κουβαλά το φωτοστέφανο τού αγωνιστή τής ''δημοκρατικής παράταξης''Ανδρέα και τών παραφερναλίων του πού ακόμα και σήμερα υμνούνται ..

Ο Ψωμιάδης ειναι αυτός πού είναι και καμιά αντίρρηση γιά οσα πρέπει νά συμβούν...Ομως βλέπεις οτι πολιτικοί δηλώνουν γιά την περίπτωσή του ότι η ''λαϊκή ετυμηγορία'' τον αθώωσε μιάς καί κέρδισε τίς εκλογές

Ακριβώς δηλαδή τό ιδιο και οταν ένας Πρωθυπουργός χάνει τίς εκλογές πάλι κάποιοι λέν '' η λαϊκή ετυμηγορία τόν τιμώρησε'' και πάμε παρακάτω καί δέν αναζητούνται ποινικές ευθύνες..

Οι άλλοι ομως έχουν τό θράσος νά μιλούν ακόμα και σήμερα γιά ''βρώμικο 89'',όταν η Αυριανιστική ''μπόχα'' κάλυπτε την Ελλάδα..

@send. Συγγνώμη αλλά το επιχείρημα "αφού ξέφυγαν οι άλλοι γιατί να μην γλιτώσει και αυτός" προϋποθέτει την κατάργηση των νόμων: Παντού και πάντα κάποιοι θα ξεφεύγουν από την τσιμπίδα του όποιου νόμου, άρα δεν πρέπει να καταδικάζεται κανείς κατά την άποψή σου;

Δεν νομίζω να είπα πουθενά το παραπάνω.
Ίσα-ίσα είπα πως έγινε μια καλή αρχή, ΕΦΟΣΟΝ αυτή κρατήσει. Αλλιώς θα είναι βήμα πίσω, όχι μπροστά.

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056048639&postcount=8
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056048683&postcount=25

Πέραν αυτών φίλε μου, για να ισχύσει σοβαρώς αυτό που λες, ότι δηλαδή δεν μπορεί να υπάρξει ισότητα στην παρανομία, θα πρέπει αυτοί που ξεφεύγουν από την τσιμπίδα του νόμου να είναι απλώς "κάποιοι" και όχι όλοι οι υπόλοιποι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φυλακή ο Ψωμιάδης !

Κανένα συχωροχάρτι..
Εννοώ Κώστα οτι όταν επικρίνονται οι ψηφοφόροι Ψωμιάδη ,τό ίδιο θάπρεπε νά επικρίνονται όσοι επικρότησαν τέτοια αισχρά φαινόμενα πού μάλιστα είχαν καλύψει τήν Χώρα μέ ένα φαιό σύννεφο και χαρακτήρισαν ολόκληρη εποχή..

Φυσικά Σπύρο, είμαι αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι με φρίκη την εποχή της Μιμής και του αυριανισμού, αλλά το νήμα έχει τίτλο "Φυλάκιση Ψωμιάδη" όχι "εξύμνιση Μιμής". Άλλωστε υπάρχει μιά σχετική χρονική απόσταση, ώστε να μη σχετίζονται άμεσα οι καταστάσεις.

Βλέπεις ο λαϊκιστής Ψωμιάδης δέν κουβαλά το φωτοστέφανο τού αγωνιστή τής ''δημοκρατικής παράταξης''Ανδρέα και τών παραφερναλίων του πού ακόμα και σήμερα υμνούνται ..

Πάντως όχι από μένα, να είσαι σίγουρος.

Ο Ψωμιάδης ειναι αυτός πού είναι και καμιά αντίρρηση γιά οσα πρέπει νά συμβούν...Ομως βλέπεις οτι πολιτικοί δηλώνουν γιά την περίπτωσή του ότι η ''λαϊκή ετυμηγορία'' τον αθώωσε μιάς καί κέρδισε τίς εκλογές

Ευτυχώς οι δικαστές είχαν άλλοι άποψη.

Ακριβώς δηλαδή τό ιδιο και οταν ένας Πρωθυπουργός χάνει τίς εκλογές πάλι κάποιοι λέν '' η λαϊκή ετυμηγορία τόν τιμώρησε'' και πάμε παρακάτω καί δέν αναζητούνται ποινικές ευθύνες..

Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά, στο Ισραήλ τον βάλανε φυλακή τον Πρόεδρο.

Οι άλλοι ομως έχουν τό θράσος νά μιλούν ακόμα και σήμερα γιά ''βρώμικο 89'',όταν η Αυριανιστική ''μπόχα'' κάλυπτε την Ελλάδα..

Και το '89 μιλάγανε για την Αποστασία. Όλο αρχαίες ιστορίες θυμούνται για να κρύβουν τις τωρινές πομπές τους. Τώρα βγάλανε το παπαγαλάκι τον Αλογοσκούφη να λέει ότι τάχα μου το 2004 έπρεπε να έχουμε πάει στο ΔΝΤ.Ας μην εκφραστώ γιατί θα φάω μπαν...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φυλακή ο Ψωμιάδης !

Και το '89 μιλάγανε για την Αποστασία. Όλο αρχαίες ιστορίες θυμούνται για να κρύβουν τις τωρινές πομπές τους. Τώρα βγάλανε το παπαγαλάκι τον Αλογοσκούφη να λέει ότι τάχα μου το 2004 έπρεπε να έχουμε πάει στο ΔΝΤ.Ας μην εκφραστώ γιατί θα φάω μπαν...

Δεν διαφωνούμε επί τής ουσίας..
Και μάλιστα και σήμερα αλλά και τότε γιά τίς ανομίες θεωρείται κολυμβήθρα τού Σιλωάμ ή ''λαϊκή ετυμηγορία''..Κερδίζεις εκλογές??Αθωώνεσαι..
Τις χάνεις??Σε ''τιμώρησε ο λαός'' και πάπαλα..
Η διαφορά ειναι οτι ο μέν Ψωμιάδης θά πάρει την θεση πού τού αξίζει στην Ιστορία ενώ η άθλια εκεινη περίοδος τών Κοσκωταίων,τών ''κωλόσπιτων'' των περίεργων Αράβων ''χορηγών'', τής Αυριανής,τών αεροσυνοδών καί τών αστρολόγων πού παρέπεμπε σέ άθλια μικροαστική λαίλαπα γεμάτη μύθους ''σιδερένιους'' και μεσαιωνικές δεισιδαιμονίες χαρακτηρίζεται ακόμα απο αρκετούς ως ''δημοκρατική''....

Last edited:
Δεν νομίζω να είπα πουθενά το παραπάνω.
Ίσα-ίσα είπα πως έγινε μια καλή αρχή, ΕΦΟΣΟΝ αυτή κρατήσει. Αλλιώς θα είναι βήμα πίσω, όχι μπροστά.

Σε αυτή την περίπτωση παρανόησα τα γραπτά σου, mea culpa

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056048639&postcount=8
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056048683&postcount=25

Πέραν αυτών φίλε μου, για να ισχύσει σοβαρώς αυτό που λες, ότι δηλαδή δεν μπορεί να υπάρξει ισότητα στην παρανομία, θα πρέπει αυτοί που ξεφεύγουν από την τσιμπίδα του νόμου να είναι απλώς "κάποιοι" και όχι όλοι οι υπόλοιποι.

Εδώ δε μπορώ παρά να συμφωνήσω. Αλλά όπως είπες κι εσύ, ο Ψωμιάδης είναι μιά καλή αρχή.