Χαίρομαι που σας άρεσε, επειδή εξαιτίας αυτής της φωτογραφίας, καθυστέρησα 35' στη δουλειά μου. Τραβήχθηκε έξω από το μετρό "Ευαγγελισμός" υπό δύσκολες συνθήκες, επειδή δεν ήθελα να χάσω το timing με το ποτιστικό και να αργήσω στη δουλειά, αλλά περνούσε κόσμος και κατέβαζα συνέχεια την κάμερα για να μην έχω να δίνω εξηγήσεις.Ωραία τα δέντρα, ειδικά το τελευταίο έχει μια "παραμυθένια" ατμόσφιαρα που χαλάει λίγο από την μάντρα πίσω. Με λίγη "σβήστρα" για να φύγει θα είναι τέλεια!
Ξαναπέρασα σήμερα. Είχες δίκιο, μάντρα είναι!Cacau, εάν κατάλαβα καλά τι εννοείς, δεν είναι μάντρα, αλλά ένα ανηφορικό μονοπάτι.
M@nos, μου αρέσει το κάδρο, αλλά βρίσκω τα εξής προβλήματα:
Τα κτήρια έχουν κλήση τέτοια ώστε να κατευθύνουν το μάτι στο δέντρο χαχαM@nos, μου αρέσει το κάδρο, αλλά βρίσκω τα εξής προβλήματα:
- τα κτίρια στις γωνίες είναι παραμορφωμένα και χρειάζονται διόρθωση,
- τα χρώματα του ουρανού είναι λίγο πιο κορεσμένα απ' όσο θα έπρεπε,
- το δέντρο είναι πολύ σκούρο. Αυτό ίσως ήταν επιδίωξή σου - πάντως εγώ προσπαθώ πλέον να το αποφεύγω. Σε αυτή τη φωτογραφία δεν ξέρω εάν θα μπορούσες να το αποφύγεις χωρίς HDR ή φλας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.