Φύλλα και δένδρα

"Θα `ταν τρελό να προσπαθώ,
αυτόν τον άνεμο να εκφράσω
με τα φαναράκια του μου αρκεί να γειτονέψω
βγάζω τα τραπεζάκια μου έξω."

"Φύλλα και δένδρα"+"Μagic light"+"χειμωνιάτικες...".
Compact camera, αρχές Δεκέμβρη 2009 κάπου στο Πήλιο (νομίζω Μακρινίτσα).

DSC05245_Sony Cyber-shot DSC-W180_Makrinitsa_2009_12_02_edit.JPG

• Like
Reactions: gkpapad and cacau
Πάρα πολύ ωραία. Μου αρέσει πολυ.
Αν έλειπαν οι σημαίες νομίζω θα ήταν καλύτερα.

• Like
Reactions: toupia
Ωραία τα δέντρα, ειδικά το τελευταίο έχει μια "παραμυθένια" ατμόσφιαρα που χαλάει λίγο από την μάντρα πίσω. Με λίγη "σβήστρα" για να φύγει θα είναι τέλεια!

Ωραία τα δέντρα, ειδικά το τελευταίο έχει μια "παραμυθένια" ατμόσφιαρα που χαλάει λίγο από την μάντρα πίσω. Με λίγη "σβήστρα" για να φύγει θα είναι τέλεια!
Χαίρομαι που σας άρεσε, επειδή εξαιτίας αυτής της φωτογραφίας, καθυστέρησα 35' στη δουλειά μου. Τραβήχθηκε έξω από το μετρό "Ευαγγελισμός" υπό δύσκολες συνθήκες, επειδή δεν ήθελα να χάσω το timing με το ποτιστικό και να αργήσω στη δουλειά, αλλά περνούσε κόσμος και κατέβαζα συνέχεια την κάμερα για να μην έχω να δίνω εξηγήσεις.
Cacau, εάν κατάλαβα καλά τι εννοείς, δεν είναι μάντρα, αλλά ένα ανηφορικό μονοπάτι.

M@nos, μου αρέσει το κάδρο, αλλά βρίσκω τα εξής προβλήματα:
  • τα κτίρια στις γωνίες είναι παραμορφωμένα και χρειάζονται διόρθωση,
  • τα χρώματα του ουρανού είναι λίγο πιο κορεσμένα απ' όσο θα έπρεπε,
  • το δέντρο είναι πολύ σκούρο. Αυτό ίσως ήταν επιδίωξή σου - πάντως εγώ προσπαθώ πλέον να το αποφεύγω. Σε αυτή τη φωτογραφία δεν ξέρω εάν θα μπορούσες να το αποφύγεις χωρίς HDR ή φλας.

M@nos, μου αρέσει το κάδρο, αλλά βρίσκω τα εξής προβλήματα:
  • τα κτίρια στις γωνίες είναι παραμορφωμένα και χρειάζονται διόρθωση,
  • τα χρώματα του ουρανού είναι λίγο πιο κορεσμένα απ' όσο θα έπρεπε,
  • το δέντρο είναι πολύ σκούρο. Αυτό ίσως ήταν επιδίωξή σου - πάντως εγώ προσπαθώ πλέον να το αποφεύγω. Σε αυτή τη φωτογραφία δεν ξέρω εάν θα μπορούσες να το αποφύγεις χωρίς HDR ή φλας.
Τα κτήρια έχουν κλήση τέτοια ώστε να κατευθύνουν το μάτι στο δέντρο χαχα

Και στα σοβαρά, τα χρώματα του ουρανού δεν απέχουν από την πραγματικότητα. Ίσως επειδή κατέβασα τα μαύρα να φαίνεται πιο σκούρος. Τα μαύρα τα κατέβασα λόγο του δέντρου γιατί όντως το ήθελα έτσι.

dekyojq-fbb25884-b509-45ee-9254-78a0db82ba09.jpg