Φύση - Άγρια ζωή / Nature - Wild life

Απάντηση: Nature

Πολύ ιδιαίτερη , θεωρητικά θα με ενοχλούσε το backround όμως τελικά έκλεψε την παράσταση με εξαιρεση λίγο το κάτω τμημα της φωτό ! Πολύ καλή προσπάθεια.

Re: Nature

το backround ήθελα Κώστα, με κίνδυνο να μην βγει το πρωτο πλάνο οπως ήθελα και τελικά δεν βγήκε.(δεν το ηθλεα με τοση σκια το λουλουδι)
Τεχνικα τίποτα το ιδιαιτερο Δημήτρη, πίσω είναι ήλιος στη θάλασσα και σημασία έχει νομίζω ο φακός Helios με 2 διάφραγμα

Φανταστικό background. Βάλε το κορίτσι σου, την γυναίκα σου, την κόρη σου ή οποια έχεις βασίλισσα με ενάν ανακλαστήρα και θα της κάνεις το ποιό όμορφο πορτρέτο

PSmyvCch.jpg

vRQhr4Dh.jpg

Re: Φωτογραφία άγριας ζωής

Ευχαριστώ, φίλε.
Ψες είδα από το κινητό μια ανάρτηση ενός φίλου, δε θυμάμαι ποιου, που έκανε κάποιες διορθώσεις στη φωτογραφία μου.
Σήμερα όμως που προσπαθώ να τη δω καλά από τον υπολογιστή δε βρίσκω κάτι. Περίεργο ... :hmmmm2:

Απάντηση: Re: Φωτογραφία άγριας ζωής

Ιωσηφ την επανέφερα, ο Δημητρης την έσβησε νομίζοντας οτι ήταν λανθασμένο διπλό post. Και εγώ στην αρχή το ίδιο νόμισα πριν δω οτι είχε μασουλησει κλαδάκια για να μην αποσπά το background το μάτι. Επειδη δεν μας έγραψε δυο λόγια στη διορθωση ήταν δύσκολο να το δει κανεις με την πρώτη.

Απάντηση: Φωτογραφία άγριας ζωής

Εμ? Μούγκα στην στρούγκα... γράφτε δυο κουβέντες άνθρωποι! :flipout: