Φύση - Άγρια ζωή / Nature - Wild life

Ναθ στην χώρα μας έχουμε μπερδέψει τις κίσσες με τις καρακάξες, οι οποίες ανήκουν μεν στην ίδια οικογένεια πτηνών (κορακοειδή), αλλά καμία σχέση εμφανισιακά.
Κώστα το σετ είναι όντως GX9+45-175, απόσταση κατ' εκτίμηση στα 10 μέτρα, φακός τερματισμένος στα 175.

• Like
Reactions: Kosh
Toupia παρα πολυ ομορφη σκηνη στην απο πανω

Θα κροπαρα ανετα και θα πεταγα το κατω μισο μιας και ολη η ομορφια της εικονας ειναι μαζεμενη στο πανω μισο (χρωματα, περιεχομενο κλπ)

• Like
Reactions: cacau
Toupia παρα πολυ ομορφη σκηνη στην απο πανω

Θα κροπαρα ανετα και θα πεταγα το κατω μισο μιας και ολη η ομορφια της εικονας ειναι μαζεμενη στο πανω μισο (χρωματα, περιεχομενο κλπ)

Με προβλημάτισε κι εμένα το crop. Αυτό που βλέπεις είναι ήδη 3X2 crop από original 2X3 φωτογραφία. Θα το δοκιμάσω σπίτι. Ευχαριστώ!

Μαλλον still life είναι η συγκεκριμένη φωτό με τον ιστό πάρα άγρια ζωή ;)

ενδιαφέρον θέμα και σχήμα έχει ο ιστός, είχε να δώσει περισσότερα ως σύνθεση αν προσεχές λίγο το background , μου αρέσει και το δέσιμο με το σύρμα

επαιξα λίγο μήπως και της δώσω μια άλλη οπτική αφαιρώντας καποια στοιχεία αλλά δεν βγήκε κάτι, ελπίζω να μην σε πειραζει που την πετσόκοψα ολίγον τι προσπαθώντας να κουρέψω καπως τα έντονα πίσω στοιχεία , τη δοκίμασα και σε τετράγωνο κάδρο

64D570BF-1E4D-4922-84C5-7B27B83BD6A4.jpeg

• Like
Reactions: cacau
Μαλλον still life είναι η συγκεκριμένη φωτό με τον ιστό πάρα άγρια ζωή ;)

ενδιαφέρον θέμα και σχήμα έχει ο ιστός, είχε να δώσει περισσότερα ως σύνθεση αν προσεχές λίγο το background , μου αρέσει και το δέσιμο με το σύρμα

επαιξα λίγο μήπως και της δώσω μια άλλη οπτική αφαιρώντας καποια στοιχεία αλλά δεν βγήκε κάτι, ελπίζω να μην σε πειραζει που την πετσόκοψα ολίγον τι προσπαθώντας να κουρέψω καπως τα έντονα πίσω στοιχεία , τη δοκίμασα και σε τετράγωνο κάδρο
Το έβαλα ως "Φύση". Έχεις το ελεύθερο! Δυστυχώς, ο ιστός δεν διαγραφόταν σωστά εάν δεν είχε σκοτεινό backround και ταυτόχρονα ήταν κόντρα στον ήλιο.

Μη φοβάσαι να πλησιάσεις το θέμα σου, είδες πως "έγραψε" μόλις κροπάρισε ο Κώστας?

• Like
Reactions: toupia
IMG-20210613-12454.jpg

• Like
Reactions: gkpapad