Φύση - Άγρια ζωή / Nature - Wild life

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Σε ευχαριστώ Δημήτρη. Πολύ εξημερωμένοι οι συγκεκριμένοι γλάροι πάντως, έπαιρναν την τροφή από το χέρι σου. Αγγελούδια 👼

Κάποιο πρόβλημα έχει η μηχανή σου @NassosT και βγάζει περτικαλί χρώμα αντί για κόκκινο ( χαχαχα, πλάκα κάνω φυσικά, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τους λένε κοκκινολαίμηδες ενώ είναι πορτοκαλί ξεκάθαρα :D )

• Haha
Reactions: toupia and NassosT
Κάποιο πρόβλημα έχει η μηχανή σου @NassosT και βγάζει περτικαλί χρώμα αντί για κόκκινο ( χαχαχα, πλάκα κάνω φυσικά, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τους λένε κοκκινολαίμηδες ενώ είναι πορτοκαλί ξεκάθαρα :D )
Κι εγώ γκούγκλαρα για να σιγουρευτώ για το είδος , δε μου φάνηκε ιδιαίτερα κόκκινος :p

Κι εγώ γκούγκλαρα για να σιγουρευτώ για το είδος , δε μου φάνηκε ιδιαίτερα κόκκινος
Φταίνε τα χρώματα της Nikon. Με την Canon θα έβγαινε καρακόκκινο.