Νεος στα MAC αγορασα πριν απο λιγο ενα G4 powermac και του εγκατεστησα το leopard και το ilife09.Ολα καλα μεχρι τωρα και αρχιζω να το συνηθιζω σιγα σιγα μιας και δεν εχει καμια σχεση με windows.μοιαζει παντος καταπληκτικα με το OS9 που ειχα στην amiga4000 μου πριν απο αρκετα χρονια.Δουλευουν τα παντα τελεια μεχρι που ανακαλυψα κατι το οποιο δεν μπορω να καταλαβω με τιποτα.Εδω θα χρειαζομουν τη βοηθεια σας,εαν βεβαια εχει συμβει και σε καποιον αλλον.Εχω περασει εναν φακελο με mp3 και ανοιγοντας τον παιζω τα τραγουδια μεσο του itunes.Ελα ομως που μερικα δεν τα ανοιγει καν.Αρνειται βρε παιδι μου να παιξει ακομη και να προσθεσει την playlist του.Εαν ομως τα ανοιξω με quicktime τα παιζει κανονικοτατα.Τι μπορει να συμβαινει?Τα τραγουδια ολα παιζουν κανονικοτατα στο pc.Τα αρχεια ειναι μια χαρα.Επισης εχει κανεις καμια λυση για ασυρματη καρτα δικτυου που να δουλευει σε mac αλλα να βγαζει εξοδο για αποσπωμενη κεραια,μιας και εχω εξωτερικη κατευθυντικη κεραια και περνω δικτυο απο αρκετα μακρια.
Παντως αφειλω να ομολογησω οτι εχω παθει ζημια με την ταχυτητα του λειτουργικου και μου ειναι αδυνατον να πιστεψω οτι με 64mb καρτα γραφικων και 1.5γιγα μνημη ριχνει ευκολα στο pc μου, εναν τετραπυρηνο με 4γιγα μνημη και 8800GTX με vista.
Eαν μπορουσε καποιος ποιο εμπειρος χρηστης να βοηθησει στα παραπανω μενω ευγνωμων...
Παντως αφειλω να ομολογησω οτι εχω παθει ζημια με την ταχυτητα του λειτουργικου και μου ειναι αδυνατον να πιστεψω οτι με 64mb καρτα γραφικων και 1.5γιγα μνημη ριχνει ευκολα στο pc μου, εναν τετραπυρηνο με 4γιγα μνημη και 8800GTX με vista.
Eαν μπορουσε καποιος ποιο εμπειρος χρηστης να βοηθησει στα παραπανω μενω ευγνωμων...