Tης Χiaomi τα θερμομετρα δοκιμασμενο και το απο κατω και ενα ακριβοτερο μοντελο.
Tωρα αν μιλαμε για μεγαλη αποσταση με wifi ειναι αλλο ,αυτο το χεις μπαλκονι και βλεπεις μεσα στο σπιτι μεσα απο το κινητο με bluetooth.
Link

Μην το φοβάσαι...θα έλεγα καθόλου...Τα ψιλοφοβάμαι αυτά τα "τούμπανα" αφού ή θα έχουν καλή ψύξη και θα σου παίρνει τ΄αυτιά ο ανεμιστήρας ή δεν θα έχουν και μετά από λίγο ότι πάστα υπάρχει μέσα,θ΄αρχίσει να λιώνει.
Το παρέλαβα σήμερα,14 ημέρες μετά την παραγγελία του και ήρθε από Κίνα.Αντίθετα,άλλο ένα πιο λιτό που υποτίθεται ότι θα ερχόταν από αποθήκη της Ευρώπης,είναι άφαντο.Έχοντας συνδέσει ένα παλιό Lenovo Laptop σε μια 23άρα οθόνη αφού οι γιοί μου μου πήραν τα 17άρια gaming laptop και αυτό κολλούσε συνέχεια,τσίμπησα αυτό παρακάτω και ο Θεός να βάλει το χέρι του τόσο για το πόσο θα κρατήσει,όσο και για τον θόρυβο του ανεμιστήρα.
https://www.geekbuying.com/item/T-bao-MN58U-Mini-PC-5800U-32GB-DDR4-1TB-SSD-EU-520707.html
www.angroid.gr

Τι με βάζεις να κάνω βρε συ.Κατεβάζω τώρα.Έφτιαξα και το πρόβλημα με τις εκτυπώσεις!Μεγειές Σωκράτη. Μακάρι να έχει αντοχή στον χρόνο. Να κρατάς κάνα backup. Πάντως αν μου χαλάσει το pc κάνα τέτοιο κουτάκι θα πάω να πάρω για internet/email/office που χρησιμοποιώ το PC. Κανένας λόγος πλέον για μπαούλα με ψύχτρες κλπ γραφικότητες που κάναμε παλιά. ΜΟΝΟ αν παίζεις παιχνίδια έχει νόημα να τα χώνεις σε PC.
Για βάλε καμία 4Κ ταινία με μεγάλο bitrate. Αρχίζει να κάνει θόρυβο ή εξακολουθεί να είναι αθόρυβο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.