Gadgets, Γκατζετάκια και 小工具s :-)

Ωραιες οι μινιατουρες και η θηκη τους!! Kαλοριζικα!

Ομως χωρις τα links αγορας δεν εχουν καμμια ουσια οι αναρτησεις μας.
Καλημέρα σας!! Σωστό και έτσι πρέπει πάντα να γίνεται!! Γι αυτό και τα είχα επισυνάψει όλα αναλυτικά στο Post # 495 !

Απλά τώρα ποστάρω τις παραλαβές...

:):)

Last edited:
Καλημέρα σας!! Σωστό και έτσι πρέπει πάντα να γίνεται!! Γι αυτό και τα είχα επισυνάψει όλα αναλυτικά στο Post # 495 !

Απλά τώρα ποστάρω τις παραλαβές...

:):)
Από το πολυπριζο μπορείς να βάλεις.. ;

Από το πολυπριζο μπορείς να βάλεις.. ;
Επειδή είμαι με κινητό τώρα και δεν μπορω να κανω ευκολα copy paste , τα έχω ποσταρει στο επόμενο ποστ # 496.....που αφορουσε τις συγκεκριμενες παραγγελιες.

Απλά χρειάζεται από ότι κατάλαβα παραλαβή και λινκ ξανα για να είμαστε κομπλε! ΟΚ got it!

Last edited:
Ναι σωστα, χρειαζεται παλι λινκ οταν ξαναπαρουσιαζουμε προιοντα σε αλλο νημα καθως δεν ειναι ευκολο για ολους να θυμονται ποτε και τι αναρτηθηκε στις παραλαβες.

H πρωτη παραλαβη του ετους ηταν ενα ΑudioVisual γκατζετακι, αρκετα βαρυ... :)

Soundbar Polk Audio Signa S4. Απο τις πιο οικονομικες που μπορει να αποδιδει ηχο Dolby Atmos.
YklIpRyh.jpg

H ηχομπαρα δηλαδη εκτος απο τα αλλα ηχεια, εχει και απο την πανω μερια δυο εξτρα ηχεια ωστε η ηχος να αντανακλα στο ταβανι και να νομιζεις οτι σου ερχεται απο παντου!!

Στην επιλογη βοηθησε και το αντιστοιχο νημα που υπαρχει για τις Ηχομπαρες, το οποιο επισης βοηθησε ταχιστα σε ενα θεματακι συνδεσης που ειχα!(y)

Ένα ενδιαφέρον γκατζετάκι είναι το "μικροσκόπιο χειρός" που είχε βάλει προσφορά το coupondealer από Banggood πριν λίγο καιρό. Τελική τιμή μου βγήκε στα 13.80€

Νόμιζα πως θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω και σαν μεγεθυντικό φακό, αλλά έκανα λάθος καθώς είναι αυτό που λέει το όνομά του: "Μικροσκόπιο" οπότε εστιάζει ακριβώς στο επίπεδο της επιφάνειας που το ακουμπάς και μόνο εκεί. Δηλαδή, το focus είναι προκαθορισμένο.

Image7054632450496317479 copy.jpg

Είναι πολύ εντυπωσιακό και απίστευτα βολικό για όσους θέλουν να δουν από τόσο κοντά κάτι.
Έχει τρία επίπεδα φωτισμού και τέσσερα επίπεδα ζουμαρισματος
Έχει πολύ κάλο φωτισμό με led
Παίρνει micro sd κάρτα και αποθηκεύει αν θέλεις τη φωτογραφία της επιφάνειας που εξετάζεις.
Οι εικόνες που αποθηκεύει είναι περίπου 2 mp

Image3547179784108001629 copy.jpg

Να και μια φωτογραφία που τράβηξα με το γκατζετάκι από ένα μαχαίρι κουζίνας του ΙΚΕΑ: (καταγράφει και την ημερομηνία - που ξέχασα να ρυθμίσω)

IMG00005.jpg

Για μένα δεν είναι και τόσο χρήσιμο (ήλπιζα να διαβάζω άνετα κάτι μικροσκοπικά γραμματάκια που έχουν πολλές φορές κάποιες οδηγίες προϊόντων, αλλά δεν γίνεται γιατί μόλις το απομακρύνεις από το χαρτί που το ακουμπάς, φλουτάρει η εικόνα). Για αυτούς όμως που θέλουν να βλέπουν και να φωτογραφίζουν λεπτομέρειες, όπως ηλεκτρονικές πλακέτες ή τις ακμές των μαχαιριών που ακονίζουν, είναι τέλειο. (y):)

Last edited:
Τον έχω αγοράσει το μεγεθυντικό του Lidl (βλ. παραπάνω) κι επιβεβαιώνω ότι είναι πολύ χρήσιμος και λειτουργικός (είτε για τους έχοντες πρεσβυωπία όπως εγώ, είτε για τους νεότερους "μάστορες").

Αστειευομαι...ειναι οντως τεραστιο για κλειδια :)
Tο παραπανω το ειχα ποσταρει μονο για πλακα οταν ειχα αγορασει το συγκεκριμενο συλλεκτικο Victorinox για την συλλογη μου.

Για τα κλειδια εχω ενα πολυ μικρο που εχει τα βασικα καθως και ενα λεντακι, το Victorinox Signature lite.

To μινι στυλο στον Victorinox, τωρα που το σκεφτομαι, ειναι το πιο χρησιμο μαζι με το μαχαιρακι/ψαλιδακι.

Πλεον για φακο εχουμε το κινητο.

• Like
Reactions: Tzimisce
Ούτε καν.
Αν θέλεις στυλό, ειδικά εσείς τα μαστόρια, παίρνεις έναν Fisher space.
Γράφει σε λαδωμένο χαρτί, κάτω από το νερό, ανάποδα, σε θερμοκρασίες που δεν επιζεί άνθρωπος, σε ότι επιφάνεια θέλεις...
Ο bullet ceracota που πήρα στη γυναίκα είναι απίστευτα μικρός αν σκεφτείς ότι έχει το μέγεθος κανονικού στυλό όταν κουμπώνεις το καπάκι από πίσω

Ούτε καν.
Αν θέλεις στυλό, ειδικά εσείς τα μαστόρια, παίρνεις έναν Fisher space.
Γράφει σε λαδωμένο χαρτί, κάτω από το νερό, ανάποδα, σε θερμοκρασίες που δεν επιζεί άνθρωπος, σε ότι επιφάνεια θέλεις...
Ο bullet ceracota που πήρα στη γυναίκα είναι απίστευτα μικρός αν σκεφτείς ότι έχει το μέγεθος κανονικού στυλό όταν κουμπώνεις το καπάκι από πίσω
Άμα σκάσω με 40 ευρω στυλό στην οικοδομή θα με φάνε λάχανο και μετά θα φάνε το στυλό 🤣

Ξεκινάνε από τα 15€, δεν είναι ανάγκη να πας πιο πάνω.
Το "μυστικό" είναι στο ανταλλακτικό, που το μελάνι είναι υπό πίεση. 😉