Gadgets, Γκατζετάκια και 小工具s :-)

Πάντως και εγώ που χρόνια τώρα έχω τον victorinox στο τσαντάκι μου ελάχιστες φορές έχει χρειαστεί η μεγάλη λάμα. Η μικρή βέβαια έχει λιώσει, από το άνοιγμα των πλαστικών συσκευασιών μέχρι το κόψιμο και απογύμνωση καλωδίων.
Το παρακάτω gadget σε μορφή κάρτας είναι προφανώς απείρως πιο χρήσιμο και χρηστικό.
http://www.victorinox.com/ch/produc...gory/SwissCards/SwissCards/SwissCard/0.7100.T

swiss_card.jpg

Σε το ακριβώς χρησιμεύει αυτός ο σουγιάς;
Εκτός απο εγκληματικές πράξεις κλπ

Μα γι' αυτό ακριβώς τον θέλω... για εγκληματικές πράξεις !! :bang: :laugh:

Στα σοβαρά τώρα, πιθανόν να μην μου χρειαστεί ποτέ, δεδομένου ότι πάντα έχω μαζί μου τον victorinox μου σε τσαντάκι ώμου ή στην επαγγελματική μου τσάντα. Οπότε μόνο αν είμαι μόνο με το πορτοφόλι μου ίσως (λέω ίσως...) να μου χρειαστεί ο σουγιάς .... για να σφάξω κανέναν...:rolleyes:

Αλλά πάνω απ' όλα και πέρα από χρησιμότητα, είναι ένα ωραίο (για μένα) γκάτζετ και σαν τελειωμένος γκατζετάκιας το γούσταρα και το πήρα...

Re: Απάντηση: Gadgets, Γκατζετάκια και 小工具s :-)

Πάντως και εγώ που χρόνια τώρα έχω τον victorinox στο τσαντάκι μου ελάχιστες φορές έχει χρειαστεί η μεγάλη λάμα. Η μικρή βέβαια έχει λιώσει, από το άνοιγμα των πλαστικών συσκευασιών μέχρι το κόψιμο και απογύμνωση καλωδίων.
Το παρακάτω gadget σε μορφή κάρτας είναι προφανώς απείρως πιο χρήσιμο και χρηστικό.
http://www.victorinox.com/ch/produc...gory/SwissCards/SwissCards/SwissCard/0.7100.T

swiss_card.jpg

IMG_2048.jpg

:p

Δεν ταξιδεύω συχνά με αεροπλάνο, αλλά όταν έρθει η ώρα θα πρέπει να θυμηθώ να αφήσω αρκετά πράγματα εκτός... ;)

εκεί ακριβώς είναι το θέμα.
Μια φορά κόντεψα να χάσω το αεροπλάνο στις 6 το πρωί όταν έψαχνα να βρώ κάπου να αφήσω τον victorinox μέχρι τον γυρισμό....
Μια άλλη φορά στα δικασστήρια μου ζήτησαν να αφήσω τα κλειδιά μαζί του (δεν τον άφηνα σκέτο γιατί δεν θα τον έβρισκα προφανώς) και έφτασα μέχρι το σπίτι για να θυμηθώ ότι τα είχα φύγει από τα δικαστήρια χωρίς να τα πάρω πίσω.
Μιά άλλη φορά σε αεροπλάνο μου ζήτησαν να βάλω στις αποσκευές τον dqg επειδή ...είχε μπαταρία...(τον victorinox είχα σκεφτεί να τον αφήσω στο αμάξι...)
και γενικά είμαι άτομο που δεν ξεχνάει...

Εδώ είχα θέμα με κανονικό νυχοκόπτη στην χειραποσκευή σε αεροδρόμιο και μάλιστα των μικρού μεγέθους...τον victorinox ποτέ πια...
Εδώ στην Κωνσταντινούπολη κράτησαν στον ενδιάμεσο έλεγχο μεταλλική μετροταινία 5m που είχε περάσει απροβλημάτιστα στον Βενιζέλο.
Να σημειωθεί πως υπάρχουν ακόμη αεροπορικές εταιρίες εκτός Ε.Ε. που σερβίρουν κανονικά φαγητό με μεταλλικά μαχαιροπήρουνα...

Re: Gadgets, Γκατζετάκια και 小工具s :-)

swiss_card.jpg
Σούπερ είναι!!

Θυμίζει λίγο Blade Runner :))
http://www.firebox.com/video/3799

Εδώ γέλασα
http://www.firebox.com/video/3789

Last edited by a moderator:
Είναι της εταιρείας Nest για την οποία σήμερα (αν δεν κάνω λάθος) ανακοινώθηκε οτι θα την εξαγοράσει η Google !!

Μιας και το αναφέραμε, αξίζει η αλλαγή του κλασσικού αναλογικού θερμοστάτη αυτόνομης θέρμανσης που χρησιμοποιείται στις περισσότερες κατοικίες με έναν ψηφιακό ; Έχω δει κάμποσους αλλά οι τιμές τους μου φαίνονται αδικαιολόγητα υψηλές δεδομένου οτι μιλάμε για ένα απλό κύκλωμα ελέγχου θερμοκρασίας με ψηφιακή ένδειξη. (οι Siemens π.χ ξεκινάνε από 45+ Ευρώ)

Είναι της εταιρείας Nest για την οποία σήμερα (αν δεν κάνω λάθος) ανακοινώθηκε οτι θα την εξαγοράσει η Google !!

Μιας και το αναφέραμε, αξίζει η αλλαγή του κλασσικού αναλογικού θερμοστάτη αυτόνομης θέρμανσης που χρησιμοποιείται στις περισσότερες κατοικίες με έναν ψηφιακό ; Έχω δει κάμποσους αλλά οι τιμές τους μου φαίνονται αδικαιολόγητα υψηλές δεδομένου οτι μιλάμε για ένα απλό κύκλωμα ελέγχου θερμοκρασίας με ψηφιακή ένδειξη. (οι Siemens π.χ ξεκινάνε από 45+ Ευρώ)

Eαν ο θερμοστατης ειναι τοποθετημενος στο σωστο σημειο, η αλλαγη σε ηλεκτρονικο αξιζει αν χρειαζεσαι τις ευκολιες που σου παρεχει (προγραμματισμος λειτουργιας, ωρες, θερμοκρασιες κλπ)

Εαν δεν ειναι τοποθετημενος σε σωστο σημειο, αγοραζεις εναν σαν και αυτο....
Αριστη αγορα!

Επιλογή λειτουργίας για ψύξη ή θέρμανση.
Για τη θέρμανση το καταλαβαίνω. Για τη ψύξη χρειάζεται σύστημα κεντρικού κλιματισμού ;

Πολυ καλο kospap, θα το αγορασω !!!!
Ευκαιρια να μετρησω τα κινεζικα τροφοδοτικα που λενε οτι δινουν 2Α

Re: Απάντηση: Gadgets, Γκατζετακια και 小工具s :-)

Τα σπάνε αυτά τα gadget :)
Το τι έχουν σκεφτεί και έχει φτάσει μέχρι στο να βγει εμπορικό προϊόν είναι απίστευτο.
Η σφυρίχτρα είναι άκρως ενδιαφέρουσα.

Διαιτητής είσαι;

Μπα...θα με είχαν καθαιρέσει και στείλει στο σπίτι μου με τις οπαδικές μου προτιμήσεις :flipout::flipout::flipout:

Χρειάζεται σε κιτ επιβίωσης πάντα μια σφυρίχτρα...