Game of Thrones • Season.1 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    35
Re: Game of Thrones - HBO

Υπαρχουν πολλοι ακομα συμπαθεις πρωταγωνιστες.Απλα μεχρι τωρα ενας εκλεβε τον ρολο ...

Ειναι και ο πιο γνωστος ηθοποιος ομως.

Οι υπολοιποι πλεον αγαπημενοι χαρακτηρες ειναι οι
πατηρ και υιος Μορμοντ , ο νανος Λανιστερ (ισως ο καλυτερος ηθοποιος απο ολους) , η χηρα Σταρκ και ολοι οι γιοι της με εμφαση στον Σνοου.
Και φυσικα η μικρη Σταρκ.

πωωωω τι σειρά φανταστική ειναι αυτή ρε παιδιά..
ειμαι στο επεισόδιο 5 και έχει κολλήσει και η καλή μου μαζί !!

Παιδια ειπαμε βάζουμε spoiler!!!! Υπάρχουν και καινούριοι (όχι εγώ).

Για μένα ο πιο ενδιαφέρων χαρακτήρας είναι της Daenerys Targaryen και η παράλληλη ιστορία των Dothraki η πιο ενδιαφέρουσα απ' όλες. Περιμένω να ...τελειώσουν το μπλα μπλα οι υπόλοιποι χαρακτήρες για να δω τι γίνεται στην άλλη όχθη!

Απάντηση: Game of Thrones - HBO

Παιδιά όπως δει πρώτος το τελευταίο (και μάλλον πιό ενδιαφέρον) επεισόδιο σήμερα, μην αρχίσει τα spoiler.

Εχουμε και buttons!

Re: Απάντηση: Game of Thrones - HBO

Παιδιά όπως δει πρώτος το τελευταίο (και μάλλον πιό ενδιαφέρον) επεισόδιο σήμερα, μην αρχίσει τα spoiler.

Εχουμε και buttons!

Oποιος κανει κιχ χωρις σποιλερ να τον μπαναρετε παραδειγματικα :D

Παντως δεν θυμαμαι αλλη σειρα που να υπαρχει τετοια προσμονη για το τελευταιο της επεισοδιο (της σαιζον εστω...)
Ακομα και αν αντιλαμβανομαστε οτι θα εχουμε πολλα μετωπα ανοιχτα για την δευτερη σαιζον μιας και φανταζει απιθανο να κουμπωσουν ολα τα σεναρια μονομιας...

Παντως δεν θυμαμαι αλλη σειρα που να υπαρχει τετοια προσμονη για το τελευταιο της επεισοδιο (της σαιζον εστω...).......

Εγώ το μεγαλύτερο κόλλημα το έπαθα με τα πρώτα season του Lost.

Τελικά όμως ήταν η μεγαλύτερη μούφα-απάτη όλων των εποχών στην τηλεόραση .

Πάντως δεν το περίμενα στο τελευταίο επεισόδιο να έρθουν εξωγήινοι και να τους σκοτώσουν όλους....

ωχ... έπρεπε να βάλω spoiler ε; :smash:

οντως ο νανος ειναι απτους καλυτερους!!! οπως επισης κ η μικρη του κορη. Αν κ ο ιταλος δασκαλος της ειναι / ηταν αφασεια ο ατιμος!!

Κ φυσικα θα συμφωνησω με το δημητρη οτι κ ο αρχηγος των ντοθρακι οσο περναγαν τα επεισοδια το παω περισσοτερο!!!

Αυτό που θαυμάζω σε αυτή τη σειρά είναι η ετοιμόρροπη "ισορροπία" που έχει. Από τη μια στιγμή στην άλλη ανατρέπονται όλα...

...............Κ φυσικα θα συμφωνησω με το δημητρη οτι κ ο αρχηγος των ντοθρακι οσο περναγαν τα επεισοδια το παω περισσοτερο!!!

jason-momoa-20061230-191915.jpg

Σιγα μην περιμενω τοσο πολυ...
Με το που θα τελειωσει η σειρα ( ακομα δεν εχω δει το τελευταιο ) θα ξεκινησω να διαβαζω τα βιβλία ! -bye-
Μεχρι του χρονου την ανοιξη, ποιος ζει ποιος πεθαινει ..... Στην Ελλάδα ζούμε !!! χαχα

Απάντηση: Game of Thrones - HBO

Μόλις είδα το τελευταίο..............

ούτε σε spoiler δεν γράφεται....

περιμένω εναγωνίως τη 2η σαιζόν.....

πολύ εναγωνίως.... :grinning-smiley-043

Το είδα το τελευταίο.
Σύμφωνα με αυτά που είδα, ψιλοξενερωσα.
Εύκολα το χειρότερο την σεζόν και το φιναλε αλλάζει πολλά στο ύφος της σειράς.
θα δούμε και Νεο επεισόδιο σε ενα χρόνο και βάλε ...
Παίζει τελικά να μη μου λείψει...

Μόλις είδα το τελευταίο επεισόδιο.Ερώτηση κρίσεως.Το επόμενο season είναι η άμεση συνέχεια της ίδιας ιστορίας?Νόμιζα πως θα διαπραγματεύεται με άλλο σενάριο.Εάν είναι η άμεση συνέχεια, ε ρε γλέντιααα..!!Ο ορισμός του rpg είναι η σειρά.Ανατρίχιασα σε κάτι σκηνές σήμερα..:grinning-smiley-043..