Game of Thrones • Season.1 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    35
Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones - HBO

Θα εισηγηθω να φας ενα μηνιαιο μπαναρισμα για να σε προστατεψω απο το να μπαινεις εδω και να διαβαζεις τα σποιλερς...:D
Μην φοβασαι αυτομπαναριστικα μονος μου μεχρι να τελιωσω την σειρα!!!τωρα που την τελιωσα ενα εχω να πω!!!ανυπομονω για την δευτερη σεζον.

Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones - HBO

Μην φοβασαι αυτομπαναριστικα μονος μου μεχρι να τελιωσω την σειρα!!!τωρα που την τελιωσα ενα εχω να πω!!!ανυπομονω για την δευτερη σεζον.

+1!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε παιδιά τώρα τελειώνω το lost και ακούω πολύ καλά λόγια για αυτή την σειρά, είναι πολύ καλή, αξίζει? Απ'οτι κατάλαβα βασίζεται σε βιβλία, δεν διάβασα άλλη σελίδα ούτε spoilers :laugh:

Και μαμώ τις σειρές... Επιτέλους μια που δεν φοβάται να πεί και να δείξει πράγματα. Μπουχτίσαμε στους ενάρετους βασιλιάδες/ήρωες και τον καθωσπρεπισμό...

Θα χε πολύ γέλιο να την πάρει κάποιο Ελληνικό κανάλι και να την δείξει με τετραγωνάκια ή με κομμένα τα 2/3 της ιστορίας :D

Δεν ξέρω αν με πορώνει ή με ξενερώνει το ότι έχουν σκοτώσει όλους τους μεγάλους χαρακτήρες... Ελπίζω όπως είπε κάποιος νωρίτερα, η ιστορία να συνεχιστεί το ίδιο δυνατή και να αναδείξει/ρίξει και άλλους

Εγώ πάντως προπαρήγγειλα το special edition του πρώτου βιβλίου απ την αμαζόνα, και εντόπισα και κάτι τρισκατάρατα pdf για να μου φύγει η τάβλα μέχρι το Σεπτέμβρη :D

Τα βιβλία υπάρχουν στα Ελληνικά;

νομίζω μόνο το πρώτο...

Διαβαζετε αραγε το νημα πριν γραψετε και απορησετε για οτιδηποτε ή μονον απαντατατε στα τελευταια μηνυματα ?

Γιατι απαντωνται αναλυτικοτατα οι ανωθεν αποριες....

avclub1h.jpg
vs
avclub2.jpg

και σε μεγαλήτερες φωτογραφίες:
http://www.imdb.com/media/rm902073344/tt0298148
vs
http://www.imdb.com/media/rm3798238208/nm0182666

:D

Last edited by a moderator:
Είχα ένα πενθήμερο κενό και ξαναδιάβασα το 2ο στις παραλίες.
Τα γυναικόπαιδα παρακαλούνται να αποχωρήσουν

Μόλις το τελείωσα. Απλά εξαιρετικό (και μάλλον λίγα λέω). Πηγαίνω για το βιβλίο. Το πρώτο μέρος βέβαια!