Game of Thrones • Season.1 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    35
Η σειρα είναι εκπληκτική και στις τελευταίες 10 μέρες στον στρατό διαβάζω και το βιβλίο! Είμαι γύρω στη 200 σελίδα και έχω να πω πως η μεταφορά του βιβλίου στη μικρή οθόνη είναι υποδειγματική!!! Ελάχιστα πράγματα λείπουν και αυτα όχι σημαντικά, τουλάχιστον μέχρι τώρα! Το καλο του βιβλίου βέβαια είναι πως κάθε κεφάλαιο το διαβάζεις απο την οπτική του κάθε χαρακτήρα και έτσι καταλαβαίνεις καλύτερα πως σκέφτεται και λειτουργεί ο καθένας!

Εξαιρετικό έργο!!!!

13 υποψηφιότητες για τα primetime Emmys. Best Drama και ο Τyrιon για supporting role τα "σημαντικότερα"

Θυμίστε μου ρε παιδια ποιος ειναι ο Μπεηλορ που στο τελος
παιρνει την πιτσιρίκα μαζί του.
Ειναι καλος η κακος ?

Είναι αυτός που βάζει το μαχαίρι στο λαιμό του Σταρκ και του λεέι <σου είπα π
να μην με εμπιστεύεσαι>.

Είναι νεανικός έρωτας της Κάτλυν Σταρκ και γενικώς μυστικοσύμβουλος και
υπεύθυνος για τα οικονομικά του Kings Landing

Δεν υπάρχει καλός και κακός σε αυτή τη σειρά

Ο Μπεηλορ πρεπει να ειναι αυτος που ειχε παει στον Σταρκ για να βρει σκλαβους για το Τοιχος. Επισης, νομιζω ειναι αυτος που του ειχε πει οτι η γυναικα του εχει αιχμαλωτισει τον κοντοπιθαρο.

Ο Μπεηλορ πρεπει να ειναι αυτος που ειχε παει στον Σταρκ για να βρει σκλαβους για το Τοιχος.

Σωστός :a0210:

και κάνει ότι κάνει επειδή νιώθει τους Stark σαν οικογένεια (μην ξεχνάμε ότι ο αδερφός του Stark είναι first ranger στην Night watch).

Baelor λεγόταν ένας παλιός βασιλιάς, στο άγαλμα του οποίου ήταν η μικρή. Ο άνδρας της Νυχτερινής Φρουράς που παίρνει μαζί του την Arya λέγεται Yoren.

Τέλειωσα χθες την πρώτη σεζόν. Εξαιρετική πραγματικά.

Αν και η κορυφαία σειρά όλων παραμένει το Wire, νομίζω το Game of Thrones είναι όσο καλή θα μπορούσε να είναι, αφού βασίζεται σε βιβλίο και δεν είναι πρωτότυπο το σενάριο: εξαιρετική παραγωγή, πειστική ατμόσφαιρα, πολύ καλές ερμηνείες (με σπουδαίο τον Dinklage), απίστευτες ανατροπές (για όποιους, όπως εγώ, δεν είχαν επαφή με το βιβλίο). Δεν έχω ξαναδεί έργο fiction με την ευρεία έννοια και σε κανένα μέσο που να έχει τέτοια διάθεση να καθαρίζει βασικούς πρωταγωνιστές με τόση ευκολία... Πραγματικά, δεν ξέρεις από πού θα σου (τους) έρθει!

Όπως λέει το ρητό, it's not TV, it's HBO.

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season.1 {Προσοχή Spoilers}

Παιδιά βγάλαμε άκρη η να δούμε και τα 10 επεισόδια από την αρχή ? :flipout:

Εγω παντως με το που την τελειωσα,την εβαλα στο καπακι να την ξαναδω για να πιασω ο,τι ειχα χασει με τον χαμο που γινεται!

Μου ήρθαν σήμερα τα βιβλία από amazon. Nα δούμε πότε θα βρω χρόνο να τα διαβάσω.