Ρε πουτ@νόπαιδο Τζόφρυ... άμα σε πιάσω στα χέρια μου θα σε @#$%^& ρε παλιο$#%$# :furious3:
Ρε πουτ@νόπαιδο Τζόφρυ... άμα σε πιάσω στα χέρια μου θα σε @#$%^& ρε παλιο$#%$# :furious3:
Ισχύει........( άντε να βρούμε υπότιτλους τώρα............)
Να σου πω κάτι φίλε... όταν ένας χαρακτήρας σου βγάζει τέτοια συναισθήματα, (έστω και αν μιλάμε για απύθμενο μίσος :violent-smiley-030: )αυτό σημαίνει οτι το παλικαράκι που τον ενσαρκώνει κάνει καλά τη δουλειά του. Στον ηθοποιό βγάζω το καπέλο. Στον χαρακτήρα βγάζω τα απωθημένα μου!Χα χα χα, Εντωμεταξύ τις προάλλες είδα το batman, dark knight, και ο Τζεφρυ παίζει ενα καημένο συμπαθεστατο παιδάκιΚαμία σχέση με το GOT, εκτός από τη ψιλοσκατόφατσα που έχει η οποία προφανώς θα ελκύει μόνο "κακούς" χαρακτήρες.
Άσε, έχω φάει κόλλημα. Έχω διαβάσει το πρώτο βιβλίο και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Να δω τη σειρά; Να διαβάσω τα επόμενα; Να τα κάνω παράλληλα; Δεν ξέρω πραγματικά τι είναι προτιμότερο... :huh2:Φαντάζομαι δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία. Θα τον "συμπαθούσες" ακόμα περισσότερο! :smash::smash:
Σαφώς και τα 10 επεισόδια είναι λίγα για ένα βιβλίο 800 σχεδόν σελίδων. Το θέμα είναι τι θα κάνουν με το τρίτο βιβλίο στο οποίο γίνεται επιεικώς ο κακός χαμός.....
Κάπου διάβασα ότι οι επόμενες 2 σεζόν θα είναι για το τρίτο βιβλίο.
Φανταστικό το χθεσινό πρώτο επεισόδιο στην Νόβα.
Στα Αγγλικά τα διαβάζω. Απο amazon τα πήρα ακριβώς για το λόγο που είπες. Πλήρωσα για όλα μαζί όσο είχε εδώ το ένα!Αν τα αγγλικά σου είναι καλά διάβασέ τα βιβλιά καλύτερα. (δεν σου προτείνω τα ελληνικά βιβλία διότι δεν ξέρω πόσο καλή είναι η μετάφραση, και διότι είναι αισχρά ακριβά, αρκεί να σου πω ότι από το αγγλικό amazon αγοράζεις ολα τα βιβλία σε τιμή που θα αγόραζες το πρώτο στα ελληνικά). Θα διαβάσεις λεπτομέρειες που δεν θα δεις ποτε στην τηλεοπτική σειρά λόγω οικονομίας χρόνου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.