Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 79 74.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 18 17.0%
  • Καλή

Votes: 4 3.8%
  • Μέτρια

Votes: 5 4.7%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    106
Ρε πουτ@νόπαιδο Τζόφρυ... άμα σε πιάσω στα χέρια μου θα σε @#$%^& ρε παλιο$#%$# :furious3:

Ρε πουτ@νόπαιδο Τζόφρυ... άμα σε πιάσω στα χέρια μου θα σε @#$%^& ρε παλιο$#%$# :furious3:

Χα χα χα, Εντωμεταξύ τις προάλλες είδα το batman, dark knight, και ο Τζεφρυ παίζει ενα καημένο συμπαθεστατο παιδάκι :D Καμία σχέση με το GOT, εκτός από τη ψιλοσκατόφατσα που έχει η οποία προφανώς θα ελκύει μόνο "κακούς" χαρακτήρες.

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Φαντάζομαι δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία. Θα τον "συμπαθούσες" ακόμα περισσότερο! :smash::smash:

Ισχύει........( άντε να βρούμε υπότιτλους τώρα............)

Από πέρυσι έχω κόψει τους υποτίτλους σε όλες σχεδόν τις σειρές.

Μόνο στο Hell on Wheels τα βρήκα λίγο σκούρα γιατί είναι πολύ έντονη η "βλάχικη" προφορά σε κάποιους χαρακτήρες.

Παρατηρήσατε καμιά αλλαγή στο soundtrack των τίτλων;

Το βασικό θέμα παραμένει το ίδιο, αλλά νομιζω έχει αλλάξει λίγο η ορχηστρική επένδυση από πίσω, κάποιες μεγαλύτερες παύσεις, λίγο μεγαλύτερα γεμίσματα κλπ.

Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Χα χα χα, Εντωμεταξύ τις προάλλες είδα το batman, dark knight, και ο Τζεφρυ παίζει ενα καημένο συμπαθεστατο παιδάκι :D Καμία σχέση με το GOT, εκτός από τη ψιλοσκατόφατσα που έχει η οποία προφανώς θα ελκύει μόνο "κακούς" χαρακτήρες.
Να σου πω κάτι φίλε... όταν ένας χαρακτήρας σου βγάζει τέτοια συναισθήματα, (έστω και αν μιλάμε για απύθμενο μίσος :violent-smiley-030: )αυτό σημαίνει οτι το παλικαράκι που τον ενσαρκώνει κάνει καλά τη δουλειά του. Στον ηθοποιό βγάζω το καπέλο. Στον χαρακτήρα βγάζω τα απωθημένα μου! :flipout:

Φαντάζομαι δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία. Θα τον "συμπαθούσες" ακόμα περισσότερο! :smash::smash:
Άσε, έχω φάει κόλλημα. Έχω διαβάσει το πρώτο βιβλίο και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Να δω τη σειρά; Να διαβάσω τα επόμενα; Να τα κάνω παράλληλα; Δεν ξέρω πραγματικά τι είναι προτιμότερο... :huh2:

Last edited:
Αν τα αγγλικά σου είναι καλά διάβασέ τα βιβλιά καλύτερα. (δεν σου προτείνω τα ελληνικά βιβλία διότι δεν ξέρω πόσο καλή είναι η μετάφραση, και διότι είναι αισχρά ακριβά, αρκεί να σου πω ότι από το αγγλικό amazon αγοράζεις ολα τα βιβλία σε τιμή που θα αγόραζες το πρώτο στα ελληνικά). Θα διαβάσεις λεπτομέρειες που δεν θα δεις ποτε στην τηλεοπτική σειρά λόγω οικονομίας χρόνου.

Σαφώς και τα 10 επεισόδια είναι λίγα για ένα βιβλίο 800 σχεδόν σελίδων. Το θέμα είναι τι θα κάνουν με το τρίτο βιβλίο στο οποίο γίνεται επιεικώς ο κακός χαμός.....

Κάπου διάβασα ότι οι επόμενες 2 σεζόν θα είναι για το τρίτο βιβλίο.
Φανταστικό το χθεσινό πρώτο επεισόδιο στην Νόβα.

Κάπου διάβασα ότι οι επόμενες 2 σεζόν θα είναι για το τρίτο βιβλίο.
Φανταστικό το χθεσινό πρώτο επεισόδιο στην Νόβα.

Λογικό το βρίσκω, το A Storm of Swords έρχεται σε δύο τόμους.
Η αρχη της 2ης σαιζον μου θυμίζει το The Two Towers: αναμονή και μετακινήσεις για την μεγάλη τελική μάχη.

Μια ερωτηση στα παιδια που ειδανε το 2 επεισοδιο, τα Dothraki ειναι υποτιτλισμενα ?

Όχι. Δεν έχει και μεγάλη σημασία, 5 φράσεις λένε και δεν μου ακούστηκαν πολύ σημαντικές. Απο τα συμφραζόμενα, η Danny παρηγορούσε μια γυναίκα.

Αν τα αγγλικά σου είναι καλά διάβασέ τα βιβλιά καλύτερα. (δεν σου προτείνω τα ελληνικά βιβλία διότι δεν ξέρω πόσο καλή είναι η μετάφραση, και διότι είναι αισχρά ακριβά, αρκεί να σου πω ότι από το αγγλικό amazon αγοράζεις ολα τα βιβλία σε τιμή που θα αγόραζες το πρώτο στα ελληνικά). Θα διαβάσεις λεπτομέρειες που δεν θα δεις ποτε στην τηλεοπτική σειρά λόγω οικονομίας χρόνου.
Στα Αγγλικά τα διαβάζω. Απο amazon τα πήρα ακριβώς για το λόγο που είπες. Πλήρωσα για όλα μαζί όσο είχε εδώ το ένα!

Είδα το πρώτο επεισόδιο σήμερα (λόγω έλλειψης χρόνου δεν έχω δει ακόμη το δεύτερο) και αρχίζω να πιστεύω ότι η σειρά είναι η καλύτερη των τελευταίων χρόνων αν όχι όλων των εποχών!

Όντως το soundtrack έχει αλλάξει Τάσο. Έχει πιο πολλά μπάσα θα έλεγα με τις φτωχές μου γνώσεις περί μουσικής.

αμα το λέτε και εσείς για το soundtrack μάλλον έτσι θάναι. δεν μου φάνηκε μόνο εμένα.

Πρέπει να έχουν προσθέσει τύμπανα πολέμου, όπως πρέπει
Laie_2.gif

Αισχος....ετσι προκαλουνται οι εξαρτησεις....σου δινουν διπλη δοση μονορουφι και μετα αντιμετωπιζεις τα συμπτωματα Μεγαλη Εβδομαδα και δεν ξερεις τι να κανεις να τα σβησεις ....:D