Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 79 74.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 18 17.0%
  • Καλή

Votes: 4 3.8%
  • Μέτρια

Votes: 5 4.7%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    106
Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Καλά τι κόλλημα είναι αυτή η σειρά!!! Είμαι στο 6 επεισόδιο του 1ου κύκλου... τρελό κόλλημα λέμε!!

6ο επεισόδιο; Ακόμα δεν είδες τίποτα, δεν αγρίεψε το πράγμα :p

Το κακό ειναι οτι ως συντονιστής, σίγουρα θα διάβασες το θέμα και την 1η σαιζον.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Το κακό ειναι οτι ως συντονιστής, σίγουρα θα διάβασες το θέμα και την 1η σαιζον.

Πρόσεχα τι και πόσο διάβαζα :smile:

Από όσο θυμάμαι από το 7ο και μετά ξεκινάει το καλό!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Πρόσεχα τι και πόσο διάβαζα :smile:

Από όσο θυμάμαι από το 7ο και μετά ξεκινάει το καλό!

Δεν θα πιστεύεις τα μάτια σου :smile:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Δεν θα πιστεύεις τα μάτια σου :smile:

Ανυπομονώ για την συνέχεια! :popcorn:

3ης σεζόν είπαμε πως θα είναι?

Χθες πήρε το Οκ η τρίτη σαιζόν. Θα είναι μάλλον το πρώτο μέρος του A Storm of Swords.

Αν μείνει ο Martin στην ομάδα παραγωγής βλέπω να γυρίζονται όλα τα βιβλία. Δεν ξέρω όμως ποτε θα βρει χρόνο να γράψει το τελευταίο.

Παιδιά τα 2 πρώτα επεισόδια ήταν εισαγωγή.Όλοι στέκεσται σε πράγματα ανούσια.Δεν γίνεται να έχει από την αρχή ξύλο έχει και υπόθεση και λεπτομέριες η σειρά.

Σε υπερβολικό βαθμό, θα έλεγα. Σκηνές που δεν έιχαν λόγο ύπαρξης όπως αυτη με τον Greyjoy στο καράβι. Μερικές φορές μου φαίνεται οτι βάζουν τέτοιες σκηνές μόνο για να υπάρχουν, χωρίς να προσφέρουν κατι στην εξέλιξη της ιστορίας ή των χαρακτήρων.

Εχει και παραεχει η συγκεκριμενη.Γιατι μεσα σε πεντε γραμμες σου δινει το τι πιστευει οτι ειναι ο Theon για τους greyjoy.

Σε spoiler τα υπολοιπα για οποιον δεν εχει δει το επεισοδιο

Μαζι με την σκηνη οπου τρωει την ξενερα απο τον πατερα του και καταλαβαινει πλεον οτι ειναι αποπαιδι παρα μελος της οικογενειας.Βλεπεις πλεον την γενικοτερη εικονα.

Για οποιον δεν εχει διαβασει το βιβλιο

Η βασικη διαφορα μεχρι τωρα μεταξυ βιβλιου και σειρας ειναι οτι τον Theon Greyjoy, τον κανουν πολυ πιο συμπαθη.Στα αντιστοιχα κεφαλαια στο βιβλιο ειναι η επιτομη του αριβιστα.

Εχει και παραεχει η συγκεκριμενη.Γιατι μεσα σε πεντε γραμμες σου δινει το τι πιστευει οτι ειναι ο Theon για τους greyjoy.

Σε spoiler τα υπολοιπα για οποιον δεν εχει δει το επεισοδιο

Και έπρεπε να έχει την κόρη του καπετάνιου στα τέσσερα για να μας περάσει το μήνυμα; :p

Γενικά βλέπω κάποιες διαφορές με το βιβλίο που δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν. Έχει πολύ υλικό το βιβλίο να μπουν και επιμένουν σε ανούσιες σκηνές όπως του Theon και του Littlefinger
*η σκηνή που μιλά με την πόρνη δεν θυμάμαι να υπάρχει στο βιβλίο

Γενικά βλέπω κάποιες διαφορές με το βιβλίο που δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν. Έχει πολύ υλικό το βιβλίο να μπουν και επιμένουν σε ανούσιες σκηνές όπως του Theon και του Littlefinger
*η σκηνή που μιλά με την πόρνη δεν θυμάμαι να υπάρχει στο βιβλίο

Αυτή η σκηνή τουλάχιστον δείχνει πως τις βλέπει ο κατα τ' αλλα ευγενέστατος Littlefinger. Τα πλάνα αμέσως πριν βέβαια ήταν μόνο για οφθαλμόλουτρο.

Παιδιά τα 2 πρώτα επεισόδια ήταν εισαγωγή.Όλοι στέκεσται σε πράγματα ανούσια.Δεν γίνεται να έχει από την αρχή ξύλο έχει και υπόθεση και λεπτομέριες η σειρά.

Νομιζουν οτι θα δουν pure medieval action.

Και έπρεπε να έχει την κόρη του καπετάνιου στα τέσσερα για να μας περάσει το μήνυμα; :p

Ρωτα τον Martin,γιατι ετσι ακριβως εγραψε την σκηνη και στο βιβλιο.:D

Τώρα ξεκίνησα τα βιβλία και δεν έχω φτάσει ακόμα σε "επίμαχες" σκηνες για να δω πως τις περιγράφει :smile:

αν και αρχη ακομα υποθετω στη συνεχεια θα στρωσει και αλλο η σειρα...

αλλα μου λειπουν ηδη αρκετα οι δυο πεθαμενοι αρχηγοι απτο πρωτο κυκλο.... ο σταρκ με τον ανθρακι (ο κοτσιδατος αρχικανιβαλος χαχαχαχαααα).

Ο νανος για μια ακομη φορα θα ειναι η ατραξιον μου φαινεται!! ολα τα λεφτα!!

Last edited by a moderator:
αν και αρχη ακομα υποθετω στη συνεχεια θα στρωσει και αλλο η σειρα...

αλλα μου λειπουν ηδη αρκετα οι δυο πεθαμενοι αρχηγοι απτο πρωτο κυκλο.... ο σταρκ με τον ανθρακι (ο κοτσιδατος αρχικανιβαλος χαχαχαχαααα).

Ο νανος για μια ακομη φορα θα ειναι η ατραξιον μου φαινεται!! ολα τα λεφτα!!

Ελπίζω να μην σε διαβάζουν όσοι δεν έχουν δει ολόκληρη την 1η σαιζόν :p

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Ελπίζω να μην σε διαβάζουν όσοι δεν έχουν δει ολόκληρη την 1η σαιζόν :p

Ευτυχώς που την τελείωσα χθες την 1η σεζόν!! :smile:

(Send from Galaxy Note)

αν και χωρις δραση , μια χαρα ειναι τα πρωτα 2 της 2ης σεζον.Πολυ καλη αναπτυξη , μαλλον θα γινει της καρακαρι*λ*ς :p στα τελευταια επεισοδια της σεζον ...

Εγώ πάντως θα ξαναδώ το 2ο τη Δευτέρα, στην ώρα του. Καλό το HBOGO για εμάς τους...άρρωστους αλλα η ποιότητα σε σχέση με τα .ts ήταν ολίγον αίσχος. Μια επανάληψη επιβάλλεται.

Τα .ts πως τα βρίσκουμε; ψάχνω, ψάχνω, μόνο .mkv .avi και .3gp βρίσκω...