Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 63 68.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 24 26.1%
  • Καλή

Votes: 4 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 1 1.1%

• Total voters
    92
Καλό το επεισόδιο ,μου άρεσαν Ντάνι και Τζέιμι με τη ψηλή.
Περίμενα όμως περισσότερα πράγματα από το επεισόδιο.

Ευτυχως εχω κατεβασει στο κινητο ενα application του IGN οπου λεει ποιες ειναι οι διαφορες της σειρας σε καθε επεισοδιο απ του βιβλιου και τι εχει προστεθει σαν extra scenes στη σειρα και πιστευω οτι με κατατοπιζει περισσοτερο στον κοσμο του GoT...

Ποιο είναι το εν λόγω app?

Το κακό είναι ότι τα επεισόδια είναι πολύ λίγα ανά σεζόν (κανονικά θα έπρεπε να γυριστεί σε 22-23 επεισόδια ανά σεζόν, εδώ αδιάφορες σειρές γυρίζονται έτσι. ξέρω βέβαια ότι το κάνουν έτσι για να περιορίσουν το κόστος και να αυξήσουν τα κέρδη) για να καλύψουν τόσους χαρακτήρες από τόσο μεγάλα βιβλία (βέβαια και τα βιβλία θα μπορούσε να είναι το 1/3 σε μέγεθος και να μην αλλάζουν και πολλά πράγματα). Μοιάζει σαν περίληψη αυτό που βλέπουμε (άσε βέβαια τις διάφορες αλλαγές).

Last edited:
Εμένα πάλι δεν μου άρεσε καθόλου το επεισόδιο. "Μωρό μου είμαι έγκυος", "Θα σε αγαπάω πάντα λατρεία μου" και άλλα σαλιαρίσματα. Στις σκηνές με το "βόρειο" ζευγαράκι ήταν η πρώτη φορά που πάτησα fast forward στο GoT. Σαπουνόπερα σκέτη.

Αλήθεια οι Άγριοι που ακριβώς πάνε;

Τι να κάνω που δε μπορώ να βάλω spoiler από το iPad 😜

Γάμο θα έχουμε στο επόμενο, δεν ξέρω όμως ποιοι παντρεύονται.

Εμένα πάλι δεν μου άρεσε καθόλου το επεισόδιο. "Μωρό μου είμαι έγκυος", "Θα σε αγαπάω πάντα λατρεία μου" και άλλα σαλιαρίσματα. Στις σκηνές με το "βόρειο" ζευγαράκι ήταν η πρώτη φορά που πάτησα fast forward στο GoT. Σαπουνόπερα σκέτη.

Αλήθεια οι Άγριοι που ακριβώς πάνε;

αλλο ενα τετοιο επεισοδιο και το σταματαω...

Πολύ GoT βλέπουν οι υπεύθυνοι της Ουκρανίας στη Eurovision. Μέχρι και το Hodor έφεραν για να μεταφέρει την τραγουδίστρια τους στη σκηνή :flipout:

Αν πηγαιναν παραλλήλα με το τείχος θα γινονταν αντιληπτοι υπάρχουν φυλάκια που δε είναι δυνατον να ξέρουν αν ειναι επανδρωμένα θα δεις(?) προσεχως

Είχα την εντύπωση οτι ανέβηκαν στο τείχος για να επιτεθούν στο Castle Black. Για που το έβαλαν τώρα;

Δε θυμάσαι που τους παραμύθια σε ο "δεν ξέρεις τίποτα John snow" ότι και καλά υπάρχουν πολλά κοράκια και μόνο αυτός ξέρει ένα δρόμο?

Ο Jon Snow ειπε πως 3 φυλακια ειναι επανδρωμενα καθως δεν εχουν ανδρες για να επανδρωσουν και τα αλλα και απ οτι ειδα τα 3 φυλακια ειναι τα 2 στις 2 ακρες του τειχους και το 1 στη μεση, εκτος αν δεν τον εμπιστευονται...
Επισης να πω οτι δειχνοντας σκηνες οι οποιες αναφερονται στο 5ο βιβλιο ξερουμε οτι ο συγκεκριμενος χαρακτηρας θα εχει μελλον...

Πολύ καλό επεισόδιο. Η τελευταία σκηνή, αν και ξέρεις περίπου τι θα γίνει, είναι όλα τα λεφτά και νομίζω δείχνει κάπως τη σημαντικότητα του γεγονότος και των προσώπων που μετέχουν σε αυτή. ;)

Εμένα στο 8ο επεισόδιο ...
μου φάνηκε ο γάμος , ο πιο βαρετός γάμος της χρονιάς .
Στο επεισόδιο μόνο η Καλίσι άξιζε , και δεν άξιζε βέβαια για τον ποπό της .

Εμένα στο 8ο επεισόδιο ...
μου φάνηκε ο γάμος , ο πιο βαρετός γάμος της χρονιάς .
Στο επεισόδιο μόνο η Καλίσι άξιζε , και δεν άξιζε βέβαια για τον ποπό της .

Μα, επίτηδες ήταν έτσι!
Νομίζω ότι πολύ καλά τόνιζαν το άβολο και αμήχανο του πράγματος, το οποίο έβγαλε στην επιφάνεια και εντάσεις μέσα στο σόι των Λάνιστερ που έχουν σημασία. Υπήρχε μια υπόγεια ένταση σε όλη τη διάρκεια που περίμενες πότε θα ξεσπάσει να γίνει της Shae το κάγκελο.

Γενικά, εξαιρετικό επεισόδιο! Μπορεί να μην έγιναν πολλά από άποψη δράσης, αλλά η ατμόσφαιρα ήταν διαρκώς τεταμένη και, επιτέλους, μετά τα δύο μέτρια επεισόδια που προηγήθηκαν, with an obvious sense of purpose. Μου φαίνεται τελικά ότι τα καλύτερα επεισόδια είναι αυτά που έχουν γράψει οι Weiss και Bennioff, του έβαλαν τα γυαλιά του Μάρτιν!

ΥΓ: Κορυφαία η Cersei, παίρνει το bitchiness award χωρίς συναγωνισμό. Ειδικά η σκηνή που βάζει πάγο του Loras στα τρία δευτερόλεπτα είναι για ανθολογία!

Ανυπομονώ για το γάμο της Cersei με τον Λουλουδάτο, αν γίνει ποτέ. Θα πέσει πολύ ατάκα.

Για τα άλλα, συμφωνώ με τον eyebee. Δεν ήταν για πανηγυρισμούς η υπόθεση, μια δυσάρεστη συναλλαγή ήταν.