Για την κοκκινομάγισσα με τις βδέλλες δεν είπατε τίποτα όμως ....
Εγώ τουλάχιστον χρειαζόμουν ένα "φρεσκάρισμα" στον πραγματικό χαρακτήρα της Cersei. Είχα αρχίσει να τη συμπαθώ![]()
Αυτό γιατί δεν μας το έδειξαν;; :bigcry:
Αυτό γιατί δεν μας το έδειξαν;; :bigcry:
Their heads get roasted and eaten by her dragons.
Κάτι τέτοιο σκέφτηκα κι εγώ για την κατάσταση του κοντού:
Tyrion isn’t nearly so drunk as he seems; he humiliates himself to spare Sansa by giving Joffrey another target
Εχθές ελέω ελεύθερου χρόνου κάθισα και(ξανά) είδα τα 3-4-5-6 (ουφ) και μπορώ να πω ότι η ροή τους είναι καταπληκτική ως σύνολο. Ενδεχομένως οι "γκρινιάρηδες" καλό θα ήταν να τα βλέπανε μονοκοπανιά ως μορφή τηλεταινίας. Εγώ λόγω επαγγελματικών υποχρέωσεων έτσι είχα δει τη δεύτερη σεζόν και την κατα ευχαριστήθηκα.
Γιατί δεν έχει λογική? Λόγω περιορισμένου χρόνου πολλές φορές μαζεύω επεισόδια από σειρές και τα βλέπω μαζεμένα σε εορταστικές η καλοκαιρινές περιόδους και έχω καλύτερη συνοχή της ιστορίας αλλά και δεν από προσανατολίζετσαι εύκολα και από την υπόλοιπη πληθώρα των σειρών που ενδεχομένως να βλέπει κάποιος.
Εξάλλου την λογική και τον τρόπο που κάποιος επεξεργάζεται καταστάσεις είναι ατομικός. Από την άλλη αν δε δοκιμάσεις δε μπορείς να το απορρίψεις![]()
Σε καθε περιπτωση, οταν γυριζετε μια ταινια, οι συντελεστες λαμβανουν υποψιν οτι ο θεατης θα πρεπει να "δει" το νοημα της σε μεσα σε δυο ωρες.
Δε πιστεύω να έβλεπες lost ε?![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.