Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 63 68.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 24 26.1%
  • Καλή

Votes: 4 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 1 1.1%

• Total voters
    92
Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Για την κοκκινομάγισσα με τις βδέλλες δεν είπατε τίποτα όμως ....

Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Για την κοκκινομάγισσα με τις βδέλλες δεν είπατε τίποτα όμως ....

Για τόσο λίγο αίμα έγινε η φασαρία; Μια μπουνιά στη μύτη να του έριχναν περισσότερο θα μάζευαν ;)

Εκτός αν ήθελε αίμα απο το συγκεκριμένο σημείο, "εκεί κάτω".

βλέπωντας τους τιτλους των επόμενων επεισοδείων τσαμπα περιμένετε μεγάλες εντυπωσιακές μάχες
πολύ δράμα συγκίνηση και κατι μικρές σφαγές έχει το προγραμμα :flipout:

Καλυτερα να κανανε μια σεζον με 14-15 επεισοδια παρα 2 σεζον με 20 γιατι σε αρκετα σημεια (θα) μοιαζει με σαπουνοπερα...
Επισης υπαρχουν αχρηστες σκηνες που δεν υπαρχουν καν στο βιβλιο...π.χ. δεν χρειαζεται extra σκηνη να μας δειξει ποσο σκυλα ειναι η Σερσεϊ

άλλαξε πάρα πολύ η σειρά με την αργή εξέλιξη της …
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο

Εγώ τουλάχιστον χρειαζόμουν ένα "φρεσκάρισμα" στον πραγματικό χαρακτήρα της Cersei. Είχα αρχίσει να τη συμπαθώ :p

Αυτό γιατί δεν μας το έδειξαν;; :bigcry:
Their heads get roasted and eaten by her dragons.

Κάτι τέτοιο σκέφτηκα κι εγώ για την κατάσταση του κοντού:
Tyrion isn’t nearly so drunk as he seems; he humiliates himself to spare Sansa by giving Joffrey another target

Έτσι ακριβώς σκέφτηκα και γω. Μάλλον το έχουμε κάνει και μεις!!:ADFADF1:

Σε σχέση με τα βιβλία, η σειρά των γεγονότων περνά μάλλον γρήγορα, έτσι έχω την εντύπωση τουλάχιστον. Μάλλον οι παραγωγοί της σειράς έχουν το δίλημμα: χαμηλό κόστος ή πιστή μεταφορά των βιβλίων (περισσότερη βαρεμάρα για πολλούς);

Πάντως, από τον 3ο κύκλο, εκτός από τις σκηνές των προσωπικών μονομαχιών (Jamie-Brienne-αρκούδα-Sandor άντε και λίγο Dany) δεν έχουμε δει κάτι το μαζικό, όπως στο τέλος της 2ου κύκλου.Μάλλον θα τελειώσει έτσι η σειρά για φέτος.Περισσότερο talk and walk.

Ακόμα κι έτσι βέβαια, προσωπικά συνεχίζει να διατηρεί το ενδιαφέρον της. Δεν μ έχει απογοητεύσει ακόμα

Last edited:
Συνεχιζει να κουραζει η τελευταια σεζον. Φαινεται πιο πολλα περιμενουν να "γραφονται" και να "λεγονται", απο το να "δειχνουν".

Εχθές ελέω ελεύθερου χρόνου κάθισα και(ξανά) είδα τα 3-4-5-6 (ουφ) και μπορώ να πω ότι η ροή τους είναι καταπληκτική ως σύνολο. Ενδεχομένως οι "γκρινιάρηδες" καλό θα ήταν να τα βλέπανε μονοκοπανιά ως μορφή τηλεταινίας. Εγώ λόγω επαγγελματικών υποχρέωσεων έτσι είχα δει τη δεύτερη σεζόν και την κατα ευχαριστήθηκα.

Φιλε μου, αυτο που προτεινεις δεν εχει καμμια λογικη για τηλεοπτικη σειρα.

Εχθές ελέω ελεύθερου χρόνου κάθισα και(ξανά) είδα τα 3-4-5-6 (ουφ) και μπορώ να πω ότι η ροή τους είναι καταπληκτική ως σύνολο. Ενδεχομένως οι "γκρινιάρηδες" καλό θα ήταν να τα βλέπανε μονοκοπανιά ως μορφή τηλεταινίας. Εγώ λόγω επαγγελματικών υποχρέωσεων έτσι είχα δει τη δεύτερη σεζόν και την κατα ευχαριστήθηκα.

Και εγώ έτσι τα είδα αλλά τόριξα στο google play από το κινητό. Κάπου το μέλι και το μπίρι μπίρι με έχει κουράσει.

Γιατί δεν έχει λογική? Λόγω περιορισμένου χρόνου πολλές φορές μαζεύω επεισόδια από σειρές και τα βλέπω μαζεμένα σε εορταστικές η καλοκαιρινές περιόδους και έχω καλύτερη συνοχή της ιστορίας αλλά και δεν από προσανατολίζετσαι εύκολα και από την υπόλοιπη πληθώρα των σειρών που ενδεχομένως να βλέπει κάποιος.
Εξάλλου την λογική και τον τρόπο που κάποιος επεξεργάζεται καταστάσεις είναι ατομικός. Από την άλλη αν δε δοκιμάσεις δε μπορείς να το απορρίψεις ;)

Γιατί δεν έχει λογική? Λόγω περιορισμένου χρόνου πολλές φορές μαζεύω επεισόδια από σειρές και τα βλέπω μαζεμένα σε εορταστικές η καλοκαιρινές περιόδους και έχω καλύτερη συνοχή της ιστορίας αλλά και δεν από προσανατολίζετσαι εύκολα και από την υπόλοιπη πληθώρα των σειρών που ενδεχομένως να βλέπει κάποιος.
Εξάλλου την λογική και τον τρόπο που κάποιος επεξεργάζεται καταστάσεις είναι ατομικός. Από την άλλη αν δε δοκιμάσεις δε μπορείς να το απορρίψεις ;)

Το δεν εχει λογικη παει αλλου.

Σε καθε περιπτωση, οταν γυριζετε μια ταινια, οι συντελεστες λαμβανουν υποψιν οτι ο θεατης θα πρεπει να "δει" το νοημα της σε μεσα σε δυο ωρες.
Αντιθετα, σε μια σειρα, απαντες γνωριζουν οτι τα επεισοδια στην καλυτερη περιπτωση προβαλονται καθε εβδομαδα.

Δεν νομιζω κανεις να γυριζει επεισοδια μιας σειρας για να τα δουν οι θεατες "κολλητα".

Επισης να σου πω το εξης.....

Μια "μετρια" σειρα αν τη δεις κανονικα καθε βδομαδα, "ειναι μετρια", αν τη δεις μονορουφι γινεται "καλη".Μια "καλη" γινεται "πολυ καλη" κι ουτο καθ'εξης......

Σε καθε περιπτωση, οταν γυριζετε μια ταινια, οι συντελεστες λαμβανουν υποψιν οτι ο θεατης θα πρεπει να "δει" το νοημα της σε μεσα σε δυο ωρες.

Δε πιστεύω να έβλεπες lost ε? 😄

Να λάβετε υπόψην σας πως όσο περνάει ο καρός (και οι σεζόν) είναι φυσικό και επόμενο οι προσδοκίες μας να μεγαλώνουν δυσανάλογα σε σχέση με την εξέλιξη της εκάστοτε σειράς, πόσο μάλλον όταν μια σειρά σαν αυτή που συζητάμε. Και μόνο ότι το σενάριο βασίζεται σε βιβλία χιλιάδων σελίδων και εκατοντάδων χαρακτήρων είναι αρκετό για να δυσκολέψει τον ρυθμό και την εξέλιξη των επεισοδίων. Η σειρά δεν μπορεί να συγκριθεί με καμιά άλλη σε αυτό το επίπεδο! Στο μόνο που συνεχίζω, ακόμη από την πρώτη σεζόν, να έχω παράπονο είναι η συμπίεση (αναγκαστική?) των επεισοδίων. Τα επεισόδια τελικά είναι λιγότερα από όσα θα ήθελα για κάθε σεζόν.

Για να σας προλάβω, μην ψάχνετε για επεισόδιο αύριο. Εθνική εορτή στις ΗΠΑ και δεν έχει GoT. 3 Ιουνίου το επόμενο.