Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον Τάσο .Εκεί που σε μερικά σε ανεβάζει ,μετά έχουμε πολιτική ιντριγκα ποιος θα πάρει το θρόνο κ ποιος θα μαχαιρώσει τον άλλο πράγματα που ξέρουμε ότι συνέβαιναν και συμβαίνουν αλλά δεν χρειάζεται τόση ανάλυση.Δόξα το Θεό μαγικά με εφέ μπορούν να κάνουν αλλά όχι και 10.000.000 το επεισόδιο για να συζητάνε ....μπούτια ξεμπούτια μακάρι όμως το game of thrones να είχε το 1/10 της δράσης του σπάρτακου.
ώρες ώρες κοντεύει να μας πάρει ο ύπνος από την πολιτική ίντριγκα, σαν τις ειδήσεις των 8 ένα πράμα.... :tdown:
...η σειρα δειχνει οτι ειναι καλυτερα να μην τη δεις σαν σειρα, αλλα να περιμενεις να τα δεις ολα μαζεμενα...
Εμενα παντως στο 3ο με ξενισε τελειως το τραγουδι των τιτλων τελους.......
Βλέπω να συνεχίζεται η τακτική και στα επόμενα επεισόδια. Θα εμφανιστούν και στο iTunes τα τραγούδια, για να βγάλουν και απο εκεί κανένα φράγκο.
Το ίδιο έγινε και με το Walking Dead.
Από εκεί και πέρα αν ο Τασος ο Κώστα ή ο Γιάννης θέλουν να δουν μάχες και όχι ιντριγκες και αναλύσεις ενώ είναι ξεκάθαρο ότι η σειρά βασίζεται στα βιβλία από την αρχή μάλλον θα πρέπει να ψάξουν να βρουν άλλη σειρά. Το να αλλάξουν τα βιβλία είναι αδύνατο, το να αλλάξουν τόσο την ιστορία ώστε να μην βασίζεται στα βιβλία θα είναι γελοίο.
Δεν περιμένω να δω μάχες και Περλ Χαρμπορ αλλά σε λίγο η σειρά θ αποκτήσει και βαρετά τηλεπαράθυρα αλά Mega ή θα χρειαζόμαστε flashback να θυμόμαστε ποιος είναι ποιος.Οχι βρε το Κώστας είναι τυχαίο δεν σε αφορά με εσένα τα είπαμε στην προηγούμενη σελίδα
Στο ποστ του DimAsi αναφερόμουν
Δεν προσπαθώ να υπερασπιστώ τη σειρά συμφωνώ ότι ο συγγραφέας ειδικά ψάχνει να μεγαλωσει το ήδη τεράστιο αγοραστικό κοινό και φοβάμαι μηπως αυτό "χαλάσει" τα υπόλοιπα 2 βιβλία παντως οπως είπα και στο Κώστα
Δέστε και προσέξτε αυτά που γίνονται μην ψάχνεται να βρείτε τι φαντάζεστε ότι θα γίνει χάνεται όλο το ενδιαφέρον του έργου. Ναι θα χρειαστεί να κάνετε συνέχεια φλασμπακ ώστε να θυμάστε τι είχε γίνει. Εχω διαβάσει 2 φορές τα βιβλία και γκουγκλάρω συνέχεια. Οι πιθανότητες να προβλέψεται τις ανατροπές ως και λιγο πριν γίνουν είναι ελάχιστες και αυτό δεν είναι spoilerη απορία το γιατί τα κεφάλια των αλόγων έχουν τέτοιο σχήμα σε μια σκηνή που δίνει ο άλλος εντολή να σκαρφαλώσει μια επίλεκτη ομάδα το τοιχος και να βρεθούν τα κοράκια με αντιπάλους και από τις 2 πλευρές μου φαίνεται σαν να μην έχετε πιασει το νόημα της σειράς. Δηλαδή το σημαντικό είναι το σχήμα των κεφαλιών και όχι το πως θα σκαρφαλώσουν αυτό το τεράστιο παγωμένο τοίχος? Δεν είναι Lost που ψάχναμε να βρούμε συμβολισμούς και να βρίσκουμε τελικά το φελο. Δεν υπάρχουν συμβολα μυστήρια. Υπάρχουν αμέτρητοι χαρακτήρες και αυτό που πρέπει να προσέχει κάποιος είναι οι διάλογοι, καθώς υπάρχουν συνεχείς ανατροπές και ιντριγκες που αποκαλύπτονται και εξηγούνται από αυτούς. Εμφανίζονται στο προηγούμενο οι Ρηντ για να βοηθήσουν τα παιδιά Σταρκ και η γιαγια Τυρελ που δεν γουστάρει το γαμο του και κανείς δεν μιλάει για αυτούς, εμφανίζονται 2 από τους σπουδαιότερους πολεμιστές ο Blackfish και ο ψάχνω για συγχώρεση Μπαρισταν και κανένας ασχολείτε αν θα επηρεάσουν τον πόλεμο. Δείχνει το Θιον να βασανίζεται από κάποιους και να τον βοηθάει κάποιος υπηρέτης και κανείς δεν έχει απορία
Για μένα που δεν έχω διαβάσει τα βιβλία (και δεν σκοπεύω) η σειρά έχει καταντήσει να είναι μια μεγάλη ταλαιπωρία.
Δεν έχω όρεξη να κρατάω σημειώσεις.
Δεν έχω όρεξη να νιώθω μ@λ@κ@ς ενώ βλέπω το επεισόδιο και μετά να τρέχω στο internet για να διαβάσω τι έγινε.
Δεν έχω όρεξη να παρακολουθώ σε κάθε επεισόδιο 2-3 λεπτά από την ιστορία του κάθε "πρωταγωνιστή" (μέχρι να αποφασίσει ο συγγραφέας να του πάρει το κεφάλι βεβαίως βεβαίως..).
Δεν γουστάρω να με παίρνει ο ύπνος κάθε φορά.
Γενικά, δεν έχω πια όρεξη.
Η σειρά για μένα έχει αποτύχει. Σταματάω να τη βλέπω. Ευτυχώς παίζουν πάμπολλες άλλες πιο απολαυστικές σειρές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.