Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 63 68.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 24 26.1%
  • Καλή

Votes: 4 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 1 1.1%

• Total voters
    92
μπούτια ξεμπούτια μακάρι όμως το game of thrones να είχε το 1/10 της δράσης του σπάρτακου.

ώρες ώρες κοντεύει να μας πάρει ο ύπνος από την πολιτική ίντριγκα, σαν τις ειδήσεις των 8 ένα πράμα.... :tdown:

Οποιος ακόμα περιμένει να δει καταιγιστική δράση, επικές μάχες και άλλα τέτοια στο GOT θα βαρεθεί απλά να περιμένει. Η σειρά βασίζεται σε βιβλία τα οποία εως τώρα σε ότι έχει να κάνει με την δράση τα ακολουθούν σχεδόν πιστά

μπούτια ξεμπούτια μακάρι όμως το game of thrones να είχε το 1/10 της δράσης του σπάρτακου.

ώρες ώρες κοντεύει να μας πάρει ο ύπνος από την πολιτική ίντριγκα, σαν τις ειδήσεις των 8 ένα πράμα.... :tdown:
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον Τάσο .Εκεί που σε μερικά σε ανεβάζει ,μετά έχουμε πολιτική ιντριγκα ποιος θα πάρει το θρόνο κ ποιος θα μαχαιρώσει τον άλλο πράγματα που ξέρουμε ότι συνέβαιναν και συμβαίνουν αλλά δεν χρειάζεται τόση ανάλυση.Δόξα το Θεό μαγικά με εφέ μπορούν να κάνουν αλλά όχι και 10.000.000 το επεισόδιο για να συζητάνε ....

Επίσης υπάρχει και ένα κοινό μεγάλο το οποίο δεν διαβάζει τα βιβλία . Γιατί να αγοράσει και γιατί να πρέπει να διαβάσει για να καταλάβει 20 νέους χαρακτήρες .Θέλει να δει μια τρομερή σειρά αλλά όχι να ψάχνεται ...

Εμενα παντως στο 3ο με ξενισε τελειως το τραγουδι των τιτλων τελους.......
Οσο για τα υπολοιπα, η σειρα δειχνει οτι ειναι καλυτερα να μην τη δεις σαν σειρα, αλλα να περιμενεις να τα δεις ολα μαζεμενα.

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

...η σειρα δειχνει οτι ειναι καλυτερα να μην τη δεις σαν σειρα, αλλα να περιμενεις να τα δεις ολα μαζεμενα...

Εχεις απόλυτο δίκιο ...

Εμενα παντως στο 3ο με ξενισε τελειως το τραγουδι των τιτλων τελους.......

Βλέπω να συνεχίζεται η τακτική και στα επόμενα επεισόδια. Θα εμφανιστούν και στο iTunes τα τραγούδια, για να βγάλουν και απο εκεί κανένα φράγκο.
Το ίδιο έγινε και με το Walking Dead.

Βλέπω να συνεχίζεται η τακτική και στα επόμενα επεισόδια. Θα εμφανιστούν και στο iTunes τα τραγούδια, για να βγάλουν και απο εκεί κανένα φράγκο.
Το ίδιο έγινε και με το Walking Dead.

Άκουσα ότι θα βγει και σε vinyl …

:D :D :D :D

Οτι ο συγγραφέας αποφάσισε να δώσει τα δικαιώματα ενώ δεν είχε καν βγει το 5ο από τα 7 βιβλία δείχνει ότι τον ενδιαφέρει το να αυξήσει το αγοραστικό κοινό των βιβλίων σίγουρα. Καλως ήρθατε στο κόσμο του μαρκετινγκ αν και δεν νομίζω ότι είναι κάπου κατακριτέο εφόσον δεν αλλοιώνει την ήδη καλά γραμμένη ιστορία. Από εκεί και πέρα αν ο Τασος ο Κώστα ή ο Γιάννης θέλουν να δουν μάχες και όχι ιντριγκες και αναλύσεις ενώ είναι ξεκάθαρο ότι η σειρά βασίζεται στα βιβλία από την αρχή μάλλον θα πρέπει να ψάξουν να βρουν άλλη σειρά. Το να αλλάξουν τα βιβλία είναι αδύνατο, το να αλλάξουν τόσο την ιστορία ώστε να μην βασίζεται στα βιβλία θα είναι γελοίο.

Από εκεί και πέρα αν ο Τασος ο Κώστα ή ο Γιάννης θέλουν να δουν μάχες και όχι ιντριγκες και αναλύσεις ενώ είναι ξεκάθαρο ότι η σειρά βασίζεται στα βιβλία από την αρχή μάλλον θα πρέπει να ψάξουν να βρουν άλλη σειρά. Το να αλλάξουν τα βιβλία είναι αδύνατο, το να αλλάξουν τόσο την ιστορία ώστε να μην βασίζεται στα βιβλία θα είναι γελοίο.

Μάλλον δεν κατάλαβες τι γράφω δυο μέρες τώρα.

Οχι βρε το Κώστας είναι τυχαίο δεν σε αφορά με εσένα τα είπαμε στην προηγούμενη σελίδα
Στο ποστ του DimAsi αναφερόμουν

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Οχι βρε το Κώστας είναι τυχαίο δεν σε αφορά με εσένα τα είπαμε στην προηγούμενη σελίδα
Στο ποστ του DimAsi αναφερόμουν
Δεν περιμένω να δω μάχες και Περλ Χαρμπορ αλλά σε λίγο η σειρά θ αποκτήσει και βαρετά τηλεπαράθυρα αλά Mega ή θα χρειαζόμαστε flashback να θυμόμαστε ποιος είναι ποιος.
Οπότε μάλλον πρέπει να μαζεύονται 5-6 και να τα βλέπουμε όλα μαζί .Δεν το λεω μόνο εγω .Το λένε και φίλοι μου οι οποίοοι δεν εχουν την δυνατότητα να κατεβάζουν και το βλέπουν από τη Νοβα και δεν καταλαβαινουν τι γίνεται πια. Πρωτα συζητούσαμε τα επεισόδια με ενθουσιασμό και τώρα ασχολούμαστε γιατί τα κεφάλια από τα άλογα είναι κυκλικά κ να κάνουμε αναγωγές επί αναγωγών τι είναι το καθένα και ποιος έσκασε καινούργιος πάλι για του φτιάξουμε γενεαλογικό δέντρο .
Οι απόψεις λοιπόν είναι υποκειμενικές πάντα αλλά επειδή κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν σειρά 5-7 βιβλία τα οποία και δεν αποδίδονται σωστά δεν φταίω εγώ που είμαι τηλεθεατής και δεν διαβάζω το βιβλίο να χρειάζομαι χάρτη συγγενών και να παίζω τον μάντη Κάλχα

πάντως είναι γεγονός ότι όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία μιλάνε με τα καλύτερα λόγια, έχουν αγωνία για παρακάτω κλπ

Εγώ εκτός από τα ακριβοπληρωμένα και προσεγμένα γυρίσματα αρχίζω και δεν έχω την ίδια άποψη.....

Εχω την εντύπωση ότι πιό πολύ hype δημιούργησαν τα βιβλία για να γίνεται τζίρος....

Και ναι, όντως αν πρέπει να διαβάσω τα βιβλία, να πρέπει να μάθω το γενεολογικό δέντρο όλων, και βλέποντας την σειρά να κρατάω και τον χάρτη μαζί, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.

Νομίζω οτί η εν λόγω σειρά ποτέ δεν υποσχέθηκε (ούτε καν υπαινίχθηκε) ότι θα έχει μεγαλειώδης δράση και επικές μάχες. Αυτό το οποίο με κέρδισε εμένα (και νομίζω το μεγαλύτερο ποσοστό των θεατών) είναι η ύφανση του πολιτικό - ιντρικκαδόρικου ιστού με λίγες action πινελιές η οποίες έδεναν καταπληκτικά μεταξύ τους. Οπότε δε μπορώ να καταλάβω γιατί ένα κομμάτι έχει "ξενερώσει" όπως λέει από αυτό. Σαφέστατα είναι καλύτερο να βλέπεις 3-4 επεισόδια μαζί διότι καταλαβαίνεις καλύτερα την ιστορία αλλά τι να κάνουμε που είμαστε και ανυπόμονοι 😃. Επίσης να προσθέσω ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει η παρέμβαση των παιδιών που έχουν διαβάσει τα βιβλία ιδιαίτερα δε όταν γίνονται αναφορές σε θέματα που έχει παραλείψει η σειρά ή σε εμβάθυνση χαρακτήρων και όχι τόσο στο μελλοντικό γίγνεσθαι.

Δεν προσπαθώ να υπερασπιστώ τη σειρά συμφωνώ ότι ο συγγραφέας ειδικά ψάχνει να μεγαλωσει το ήδη τεράστιο αγοραστικό κοινό και φοβάμαι μηπως αυτό "χαλάσει" τα υπόλοιπα 2 βιβλία παντως οπως είπα και στο Κώστα
η απορία το γιατί τα κεφάλια των αλόγων έχουν τέτοιο σχήμα σε μια σκηνή που δίνει ο άλλος εντολή να σκαρφαλώσει μια επίλεκτη ομάδα το τοιχος και να βρεθούν τα κοράκια με αντιπάλους και από τις 2 πλευρές μου φαίνεται σαν να μην έχετε πιασει το νόημα της σειράς. Δηλαδή το σημαντικό είναι το σχήμα των κεφαλιών και όχι το πως θα σκαρφαλώσουν αυτό το τεράστιο παγωμένο τοίχος? Δεν είναι Lost που ψάχναμε να βρούμε συμβολισμούς και να βρίσκουμε τελικά το φελο. Δεν υπάρχουν συμβολα μυστήρια. Υπάρχουν αμέτρητοι χαρακτήρες και αυτό που πρέπει να προσέχει κάποιος είναι οι διάλογοι, καθώς υπάρχουν συνεχείς ανατροπές και ιντριγκες που αποκαλύπτονται και εξηγούνται από αυτούς. Εμφανίζονται στο προηγούμενο οι Ρηντ για να βοηθήσουν τα παιδιά Σταρκ και η γιαγια Τυρελ που δεν γουστάρει το γαμο του και κανείς δεν μιλάει για αυτούς, εμφανίζονται 2 από τους σπουδαιότερους πολεμιστές ο Blackfish και ο ψάχνω για συγχώρεση Μπαρισταν και κανένας ασχολείτε αν θα επηρεάσουν τον πόλεμο. Δείχνει το Θιον να βασανίζεται από κάποιους και να τον βοηθάει κάποιος υπηρέτης και κανείς δεν έχει απορία
Δέστε και προσέξτε αυτά που γίνονται μην ψάχνεται να βρείτε τι φαντάζεστε ότι θα γίνει χάνεται όλο το ενδιαφέρον του έργου. Ναι θα χρειαστεί να κάνετε συνέχεια φλασμπακ ώστε να θυμάστε τι είχε γίνει. Εχω διαβάσει 2 φορές τα βιβλία και γκουγκλάρω συνέχεια. Οι πιθανότητες να προβλέψεται τις ανατροπές ως και λιγο πριν γίνουν είναι ελάχιστες και αυτό δεν είναι spoiler

Last edited:
Δεν προσπαθώ να υπερασπιστώ τη σειρά συμφωνώ ότι ο συγγραφέας ειδικά ψάχνει να μεγαλωσει το ήδη τεράστιο αγοραστικό κοινό και φοβάμαι μηπως αυτό "χαλάσει" τα υπόλοιπα 2 βιβλία παντως οπως είπα και στο Κώστα
η απορία το γιατί τα κεφάλια των αλόγων έχουν τέτοιο σχήμα σε μια σκηνή που δίνει ο άλλος εντολή να σκαρφαλώσει μια επίλεκτη ομάδα το τοιχος και να βρεθούν τα κοράκια με αντιπάλους και από τις 2 πλευρές μου φαίνεται σαν να μην έχετε πιασει το νόημα της σειράς. Δηλαδή το σημαντικό είναι το σχήμα των κεφαλιών και όχι το πως θα σκαρφαλώσουν αυτό το τεράστιο παγωμένο τοίχος? Δεν είναι Lost που ψάχναμε να βρούμε συμβολισμούς και να βρίσκουμε τελικά το φελο. Δεν υπάρχουν συμβολα μυστήρια. Υπάρχουν αμέτρητοι χαρακτήρες και αυτό που πρέπει να προσέχει κάποιος είναι οι διάλογοι, καθώς υπάρχουν συνεχείς ανατροπές και ιντριγκες που αποκαλύπτονται και εξηγούνται από αυτούς. Εμφανίζονται στο προηγούμενο οι Ρηντ για να βοηθήσουν τα παιδιά Σταρκ και η γιαγια Τυρελ που δεν γουστάρει το γαμο του και κανείς δεν μιλάει για αυτούς, εμφανίζονται 2 από τους σπουδαιότερους πολεμιστές ο Blackfish και ο ψάχνω για συγχώρεση Μπαρισταν και κανένας ασχολείτε αν θα επηρεάσουν τον πόλεμο. Δείχνει το Θιον να βασανίζεται από κάποιους και να τον βοηθάει κάποιος υπηρέτης και κανείς δεν έχει απορία
Δέστε και προσέξτε αυτά που γίνονται μην ψάχνεται να βρείτε τι φαντάζεστε ότι θα γίνει χάνεται όλο το ενδιαφέρον του έργου. Ναι θα χρειαστεί να κάνετε συνέχεια φλασμπακ ώστε να θυμάστε τι είχε γίνει. Εχω διαβάσει 2 φορές τα βιβλία και γκουγκλάρω συνέχεια. Οι πιθανότητες να προβλέψεται τις ανατροπές ως και λιγο πριν γίνουν είναι ελάχιστες και αυτό δεν είναι spoiler

Συμφωνώ. Και για να γλιτώσω τους φίλους από άσκοπο πονοκεφάλιασμα: Το σχήμα που σχεδιάστηκε στο χιόνι με τα κεφάλια των αλόγων δεν έχει καμμία σημασία, όπως δεν είχε σημασία το σχήμα της πυράς του Καλ Ντρόγκο στο τέλος της πρώτης σειράς. Σημασία έχουν τα πρόσωπα που εμφανίζονται. Προσωπική μου ένσταση είναι η προσθήκη της κοκκινομάλας πόρνης στους χαρακτήρες. Λες και δεν είχε αρκετούς το βιβλίο, πολλοί εκ των οποίων δεν εμφανίζονται καν στο σήριαλ.

Για μένα που δεν έχω διαβάσει τα βιβλία (και δεν σκοπεύω) η σειρά έχει καταντήσει να είναι μια μεγάλη ταλαιπωρία.

Δεν έχω όρεξη να κρατάω σημειώσεις.

Δεν έχω όρεξη να νιώθω μ@λ@κ@ς ενώ βλέπω το επεισόδιο και μετά να τρέχω στο internet για να διαβάσω τι έγινε.

Δεν έχω όρεξη να παρακολουθώ σε κάθε επεισόδιο 2-3 λεπτά από την ιστορία του κάθε "πρωταγωνιστή" (μέχρι να αποφασίσει ο συγγραφέας να του πάρει το κεφάλι βεβαίως βεβαίως..).

Δεν γουστάρω να με παίρνει ο ύπνος κάθε φορά.

Γενικά, δεν έχω πια όρεξη.

Η σειρά για μένα έχει αποτύχει. Σταματάω να τη βλέπω. Ευτυχώς παίζουν πάμπολλες άλλες πιο απολαυστικές σειρές.

Συνφωνω με τους περισσοτερους στα περι "κουρασης".
Η επικληση του βιβλου η των βιβλιων δεν βοηθα. Αν ηθελα τα του βιβλιου θα το διαβασα. Προσωπικα θα ηθελα αυτο το παραπανω που μπορει να προσφερει η εικονα.
Το οποιο αποτι φαινεται ....δεν !

Για μένα που δεν έχω διαβάσει τα βιβλία (και δεν σκοπεύω) η σειρά έχει καταντήσει να είναι μια μεγάλη ταλαιπωρία.

Δεν έχω όρεξη να κρατάω σημειώσεις.

Δεν έχω όρεξη να νιώθω μ@λ@κ@ς ενώ βλέπω το επεισόδιο και μετά να τρέχω στο internet για να διαβάσω τι έγινε.

Δεν έχω όρεξη να παρακολουθώ σε κάθε επεισόδιο 2-3 λεπτά από την ιστορία του κάθε "πρωταγωνιστή" (μέχρι να αποφασίσει ο συγγραφέας να του πάρει το κεφάλι βεβαίως βεβαίως..).

Δεν γουστάρω να με παίρνει ο ύπνος κάθε φορά.

Γενικά, δεν έχω πια όρεξη.

Η σειρά για μένα έχει αποτύχει. Σταματάω να τη βλέπω. Ευτυχώς παίζουν πάμπολλες άλλες πιο απολαυστικές σειρές.

Kαταλαβαίνω απολυτα τι γραφεις και τι εννοείς και είμαι μαζί σου.
Δεν είναι τυχαίο πάντως που τα γράφουμε αυτά στον 3ο κύκλο.
Ο 2ος είχε λιγότερους πρωταγωνιστές , και ο 1ος ακομα πιο λίγους = πολυ πιο εύκολη θέαση και παρακολούθηση.
Ο 3ος έχει ηδη ξεφύγει απο τα 3 πρώτα επεισόδια.
Σίγουρα θα τον δω τον 3ο κύκλο , απλα απο εδω και μπρος μάλλον θα τα δω μαζεμένα τα υπόλοιπα ετσι ωστε να εχω φρέσκα τα δρώμενα.
Σου προτείνω να κάνεις και εσυ το ίδιο.