Παντως για να μην παρεξηγηθω μπορει να ακολουθουν το μπλα μπλα του βιβλιου και για λογους παραγωγης και κοστους αλλα δεν με χαλαει.
Η φαντασια ειναι κατι που λατρευα και παρολο που πλεον εχουμε συνηθισει σε επικες ψηφιακα γεννημενες μαχες στις οθονες μας οι καλυτερες παραγωγες εποχης χλαμυδας ηταν κυριως "μπλαμπλαδικες" και με ελαχιστες σκηνες μαχης εως καθολου μιας και μιλαμε για στουντιακες κυριως παραγωγες εσωτερικων και μονο γυρισματων.
Ειχαμε και στην Ελλαδα μια τετοια απο οσο θυμαμαι το Πορφυρα και Αιμα με τον Νικο Βασταρδη στον ρολο του Ρωμανου Διογενη.. Την θυμαται κανεις ?
Σίγουρα κάποιοι διάλογοι είναι σε υψηλό επίπεδο. Αλλά όχι πάντα.
Κάποιες από τις σκηνές που είδαμε ΙΜΗΟ θα μπορούσαν να είναι μισές σε έκταση και fillers σε άλλα επεισόδια.
Λ.χ. Ποιος γδέρνει το λαγό καλύτερα τελικά? ΙΜΗΟ άτυχη σκηνή…
Και ναι θα μπορούσε να λείπει και η μισή ανάβαση στο τοίχος… ούτε εκεί δε τους βγήκε τόσο ΙΜΗΟ
Και μετά μας κόβουν στη μέση το νάνο και την ‛πρόταση’ γάμου του … γιατί ? γιατί δε τους έβγαινε ? δε ξέρω ?
Και τελειώνουμε με ένα φιλί στο τοίχος … μια ιστορία αγάπης είδαμε τελικά
Φυσικά κορυφαίος ο διάλογος που είχε προηγηθεί – τώρα είμαι η γυναικά σου – δε πα να αθέτησες όρκους να είπες ψέματα να κάνεις ότι νομίζεις… άντρες και ιστορίες … η κοκκινομάλλα τον καπάρωσε με τον τρόπο της :d
Αλλά, μετά από δύο επεισόδια με μπόλικο διάλογο – αναμένω και εγώ εξελίξεις.
Και μετά μας κόβουν στη μέση το νάνο και την ‛πρόταση’ γάμου του … γιατί ? γιατί δε τους έβγαινε ? δε ξέρω ?
Και τελειώνουμε με ένα φιλί στο τοίχος … μια ιστορία αγάπης είδαμε τελικά![]()
Θυμάσαι μία παρόμοια, τους "έμπορους των εθνών" που έκανε και μία μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι των τίτλων;
http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Οι_έμποροι_των_εθνών
http://www.youtube.com/watch?v=2R3n7rr9dEI
Σίγουρα κάποιοι διάλογοι είναι σε υψηλό επίπεδο. Αλλά όχι πάντα.
Κάποιες από τις σκηνές που είδαμε ΙΜΗΟ θα μπορούσαν να είναι μισές σε έκταση και fillers σε άλλα επεισόδια.
Λ.χ. Ποιος γδέρνει το λαγό καλύτερα τελικά? ΙΜΗΟ άτυχη σκηνή…
Για μένα, σωστά δεν έδειξαν όλη τη σκηνή του Κοντού με τη Sansa. Τι θα βλέπαμε; Δάκρυα και οδυρμούς;
Με το πλάνο της Sansa κάτω απο το μονόλογο του Baelish, καταλάβαμε τι έγινε. Μακάρι να γύριζαν και άλλες σκηνές έτσι.
Το love story στους πάγους, ασχολίαστο.
Εμένα μου φαίνεται εντελώς διακοσμητική η συγκεκριμένη.Αυτη που ηθελα να δω την αντιδραση της και οι καραγκιοζηδες μου τη στερησαν, ηταν η πορνοσταρ.
Αυτη στα επεισοδια που την πρωτοεμφανισαν εδειχνε απο τους πιο ενδιαφεροντες χαρακτηρες και απο τοτε την
εχουν ξεχασει τελειως. Κριμα...
Εμένα μου φαίνεται εντελώς διακοσμητική η συγκεκριμένη.
Είπαμε, δεν έχω διαβάσει τα βιβλία. Με βάση όσα έχω δει, δεν έχει κάνει κάτι ούτε και φαίνεται να κάνει κάτι στο μέλλον. Το ίδιο και ο χοντρο-κόρακας.Μη λες μεγάλα λόγια. .....![]()
Είπαμε, δεν έχω διαβάσει τα βιβλία. Με βάση όσα έχω δει, δεν έχει κάνει κάτι ούτε και φαίνεται να κάνει κάτι στο μέλλον. Το ίδιο και ο χοντρο-κόρακας.
Και για τη Sansa το ίδιο θα έλεγα αλλά για αυτήν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον![]()
Δε σου λέω, να κάτσεις να βράζεις στο ζουμί σουΠες μου μονο οτι πεθαινει μαρτυρικα. Αυτο θελω να ακουσω μονο.
Μπααα ας πεθαινει και απλοικα. Γρηγορα να γινει μονο. Δεν την αντεχωωωωωωω.
Διακοσμητικός χαρακτήρας. Αν δεν έχει συμβολή στην εξέλιξη της ιστορίας, γλάστρα είναιΡε συ η πορνοσταρ οταν πρωτοεμφανιστηκε ηταν χαρακτηρας ανταξιος του Τυριον (δυστυχως μονο για ενα δυο επεισοδια.)
δεν μιλαω για το τι κανει ή δεν κανει. Μιλαω για τον χαρακτηρα
Για ποια σταρ λεμε ?
Πες μου μονο οτι πεθαινει μαρτυρικα. Αυτο θελω να ακουσω μονο.
Μπααα ας πεθαινει και απλοικα. Γρηγορα να γινει μονο. Δεν την αντεχωωωωωωω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.