Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 63 68.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 24 26.1%
  • Καλή

Votes: 4 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 1 1.1%

• Total voters
    92
Παντως για να μην παρεξηγηθω μπορει να ακολουθουν το μπλα μπλα του βιβλιου και για λογους παραγωγης και κοστους αλλα δεν με χαλαει.

Η φαντασια ειναι κατι που λατρευα και παρολο που πλεον εχουμε συνηθισει σε επικες ψηφιακα γεννημενες μαχες στις οθονες μας οι καλυτερες παραγωγες εποχης χλαμυδας ηταν κυριως "μπλαμπλαδικες" και με ελαχιστες σκηνες μαχης εως καθολου μιας και μιλαμε για στουντιακες κυριως παραγωγες εσωτερικων και μονο γυρισματων.

Ειχαμε και στην Ελλαδα μια τετοια απο οσο θυμαμαι το Πορφυρα και Αιμα με τον Νικο Βασταρδη στον ρολο του Ρωμανου Διογενη.. Την θυμαται κανεις ?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Θυμάσαι μία παρόμοια, τους "έμπορους των εθνών" που έκανε και μία μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι των τίτλων;

http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Οι_έμποροι_των_εθνών

http://www.youtube.com/watch?v=2R3n7rr9dEI

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Τα θυμάμαι και τα 2 αμυδρά, καθότι πιτσιρίκος...

Τι θυμήθηκες ρε Ναθ?
Ον-τοπικ δεν είχε συγκλονιστικές σκηνές το επεισόδιο αλλά από διαλόγους ήταν όπως είπαν και οι παραπάνω μια χαρά
Καλύτερος όλων IMHO
ο διαλογος του Θιον με τον βασανιστή του, ίσως η κορυφαία σκηνή του επεισοδίου καθώς η ανάβαση στο τείχος δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή όσο περίμενα. Α και εκεί που ρωτάει η γριά το λιονταρι αν εχει κανελωνει το μελομακάρονο μικρός επεσα κάτω από τα γέλια. Η αρπαγή του Gendry δειχνει ότι μαλλον θα έχουμε συγχώνευση χαρακτήρων και να δω πως θα το μπαλώσουν στο μέλλον.

Σίγουρα κάποιοι διάλογοι είναι σε υψηλό επίπεδο. Αλλά όχι πάντα.

Κάποιες από τις σκηνές που είδαμε ΙΜΗΟ θα μπορούσαν να είναι μισές σε έκταση και fillers σε άλλα επεισόδια.
Λ.χ. Ποιος γδέρνει το λαγό καλύτερα τελικά? ΙΜΗΟ άτυχη σκηνή…
Και ναι θα μπορούσε να λείπει και η μισή ανάβαση στο τοίχος… ούτε εκεί δε τους βγήκε τόσο ΙΜΗΟ
Και μετά μας κόβουν στη μέση το νάνο και την ‛πρόταση’ γάμου του … γιατί ? γιατί δε τους έβγαινε ? δε ξέρω ?
Και τελειώνουμε με ένα φιλί στο τοίχος … μια ιστορία αγάπης είδαμε τελικά :-)
Φυσικά κορυφαίος ο διάλογος που είχε προηγηθεί – τώρα είμαι η γυναικά σου – δε πα να αθέτησες όρκους να είπες ψέματα να κάνεις ότι νομίζεις… άντρες και ιστορίες … η κοκκινομάλλα τον καπάρωσε με τον τρόπο της :d

Αλλά, μετά από δύο επεισόδια με μπόλικο διάλογο – αναμένω και εγώ εξελίξεις.

Κάποιες από τις σκηνές που είδαμε ΙΜΗΟ θα μπορούσαν να είναι μισές σε έκταση και fillers σε άλλα επεισόδια.
Και ναι θα μπορούσε να λείπει και η μισή ανάβαση στο τοίχος… ούτε εκεί δε τους βγήκε τόσο ΙΜΗΟ
Και μετά μας κόβουν στη μέση το νάνο και την ‛πρόταση’ γάμου του … γιατί ? γιατί δε τους έβγαινε ? δε ξέρω ?
Φυσικά κορυφαίος ο διάλογος που είχε προηγηθεί – τώρα είμαι η γυναικά σου – δε πα να αθέτησες όρκους να είπες ψέματα να κάνεις ότι νομίζεις… άντρες και ιστορίες … η κοκκινομάλλα τον καπάρωσε με τον τρόπο της :d

Αλλά, μετά από δύο επεισόδια με μπόλικο διάλογο – αναμένω και εγώ εξελίξεις.

και όχι τίποτα άλλο, αλλά στη πρόταση γάμου του κοντού ήταν και παρούσα η (πορνοστάρ-το έμαθα χθες) γκόμενά του,
πολύ γλυκανάλατο το φιλί στο τείχος.

Για μένα, σωστά δεν έδειξαν όλη τη σκηνή του Κοντού με τη Sansa. Τι θα βλέπαμε; Δάκρυα και οδυρμούς;
Με το πλάνο της Sansa κάτω απο το μονόλογο του Baelish, καταλάβαμε τι έγινε. Μακάρι να γύριζαν και άλλες σκηνές έτσι.

Το love story στους πάγους, ασχολίαστο.

http://www.wired.com/underwire/2013/05/game-throne-recap-climb/
και το τελευταίο άρθρο από wired, μιας και δεν είναι στο πρωτοσέλιδο αυτή τη στιγμή.

Από όσο βλέπω υπάρχουν διαφορές με τα βιβλία και σε αυτό το επεισόδιο – προς τέρψη ή όχι όσων έχουν διαβάσει τα βιβλία δε ξέρω.
Αλλά σίγουρα το ότι ένα βιβλίο είναι καλό δεν συνεπάγεται ότι πρέπει και μια σειρά να είναι πιστή στο ίδιο το βιβλίο.
Το έχουν μεν καταλάβει τα στελέχη τους,
Ότι κάποια πράγματα που είναι γραμμένα στο βιβλίο δεν είναι και τηλεοπτικά – και ανάποδα - ότι το τηλεοπτικό απαιτεί και κάτι διαφορετικό ειδικά όταν η σεζόν είναι 10 επεισόδια μετρημένα.

Θυμάσαι μία παρόμοια, τους "έμπορους των εθνών" που έκανε και μία μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι των τίτλων;

http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Οι_έμποροι_των_εθνών

http://www.youtube.com/watch?v=2R3n7rr9dEI

Tα θυμάμαι και τα δύο, το ''Εμποροι των Εθνών" αμυδρά βέβαια...Μάλιστα και ο Ρωμανός Διογένης είχε εξαιρετική μουσική, που αν και ήμουν 7 χρονών μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση. Μόνο που ήταν κλεμένη, και πέρασαν δεκαετίες μέχρι να μάθω από που. Η μουσική των τίτλων ήταν του Miklos Rozsa από το Βen Hur και το θέμα του Ρωμανού Διογένη ήταν Prokofiev, από τον Αλέξανδρο Νέφσκυ:flipout:

Ρε συ ποιος νοιαζεται για το λαγο? Η σκηνη ηταν βασισμενη στους χαρακτηρες.
Σου εδειξε με μια απλη σκηνουλα τοσα πραγματα. Οτι η αδερφη Ρηντ ειναι εξισου ξεροκεφαλη
με την "αγρια", αλλα και οτι δεν κωλωνει σε τιποτα. Οτι η σχεση των δυο ισορροπει σε τεντωμενο σκοινι.
Σου εδειξε τη σχεση της με τον αδερφο της. Σου εδειξε το σακατη πιτσιρικο να επιβαλλεται και στις δυο!
(Καλα η ατακα του "και σενα οταν σε γνωρισα μου εβαλες το μαχαιρι στο λαιμο" ηταν ολα τα λεφτα!)
Απο ολα αυτα στο λαγο κολλησες; Κατ εμε απο τις καλυτερες σκηνες του επεισοδιου.

Για μένα, σωστά δεν έδειξαν όλη τη σκηνή του Κοντού με τη Sansa. Τι θα βλέπαμε; Δάκρυα και οδυρμούς;
Με το πλάνο της Sansa κάτω απο το μονόλογο του Baelish, καταλάβαμε τι έγινε. Μακάρι να γύριζαν και άλλες σκηνές έτσι.

Το love story στους πάγους, ασχολίαστο.

Θα διαφωνησω. Εδω ο tmjuju εχει δικιο. Εχω κι εγω εντελως γραμμενη τη Σανσα σα χαρακτηρα και αδιαφορω
παντελως ποια θα ηταν η αντιδραση της. Ειτε αρχισε τα μυξοκλαματα, ειτε την κρατησε η περηφανια της,
πιο...στα παλια μου τα παπουτσια, δεν γινεται. Ισα ισα που μου τη δινει τοσο πολυ σα χαρακτηρας απο την πρωτη σαιζον που οτι παθαινει πλεον το βλεπω με αρκετη χαιρεκακια. Ασε που της δινουν το καλυτερο παιδι
στο βασιλειο! Και πολυς της πεφτει της χαμενης. Θα της μαθει και κανενα κολπο στο κρεβατι της παγοκολωνας.
Αυτη που ηθελα να δω την αντιδραση της και οι καραγκιοζηδες μου τη στερησαν, ηταν η πορνοσταρ.
Αυτη στα επεισοδια που την πρωτοεμφανισαν εδειχνε απο τους πιο ενδιαφεροντες χαρακτηρες και απο τοτε την
εχουν ξεχασει τελειως. Κριμα...

Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Αυτη που ηθελα να δω την αντιδραση της και οι καραγκιοζηδες μου τη στερησαν, ηταν η πορνοσταρ.
Αυτη στα επεισοδια που την πρωτοεμφανισαν εδειχνε απο τους πιο ενδιαφεροντες χαρακτηρες και απο τοτε την
εχουν ξεχασει τελειως. Κριμα...
Εμένα μου φαίνεται εντελώς διακοσμητική η συγκεκριμένη.

Μη λες μεγάλα λόγια. .....;)
Είπαμε, δεν έχω διαβάσει τα βιβλία. Με βάση όσα έχω δει, δεν έχει κάνει κάτι ούτε και φαίνεται να κάνει κάτι στο μέλλον. Το ίδιο και ο χοντρο-κόρακας.

Και για τη Sansa το ίδιο θα έλεγα αλλά για αυτήν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον ;)

Είπαμε, δεν έχω διαβάσει τα βιβλία. Με βάση όσα έχω δει, δεν έχει κάνει κάτι ούτε και φαίνεται να κάνει κάτι στο μέλλον. Το ίδιο και ο χοντρο-κόρακας.

Και για τη Sansa το ίδιο θα έλεγα αλλά για αυτήν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον ;)

Πες μου μονο οτι πεθαινει μαρτυρικα. Αυτο θελω να ακουσω μονο.

Μπααα ας πεθαινει και απλοικα. Γρηγορα να γινει μονο. Δεν την αντεχωωωωωωω.
Ρε συ η πορνοσταρ οταν πρωτοεμφανιστηκε ηταν χαρακτηρας ανταξιος του Τυριον.
(δυστυχως μονο για ενα δυο επεισοδια.)
δεν μιλαω για το τι κανει ή δεν κανει. Μιλαω για τον χαρακτηρα

Δε σου λέω, να κάτσεις να βράζεις στο ζουμί σου ;)

Ρε συ η πορνοσταρ οταν πρωτοεμφανιστηκε ηταν χαρακτηρας ανταξιος του Τυριον (δυστυχως μονο για ενα δυο επεισοδια.)
δεν μιλαω για το τι κανει ή δεν κανει. Μιλαω για τον χαρακτηρα
Διακοσμητικός χαρακτήρας. Αν δεν έχει συμβολή στην εξέλιξη της ιστορίας, γλάστρα είναι :p

Μη περιμένεις άδικα, όλοι (που λέει ο λόγος) πεθαίνουν γύρω, αυτή εκεί, μπάστακας! :Banane0: