Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 63 68.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 24 26.1%
  • Καλή

Votes: 4 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 1 1.1%

• Total voters
    92
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

hahahahahaha απίθανα!

Last edited by a moderator:
Καλά ρε παιδιά, πρέπει να κάνετε quote ολόκληρο το τεράστιο γραφικό για να πείτε τη γνώμη σας;;
Πέντε page down πρέπει να κάνω για να το περάσω...

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Ο Σνόου δεν έκανε καν κίνηση να πάρει μαζί του την κοκκινομάλλα … περίεργο αυτό. Κάποια λογική τρύπα πρέπει να υπάρχει και εκεί.
Δεν σας προλαβαίνω πια, δύο ώρες έλειψα, τρεις σελίδες γεμίσατε! ;)

Και εγώ ποτέ δεν χώνεψα τον "King of the North", τρομάρα του. Σαν στραβωμένο 16χρονο με χρόνια δυσκοιλιότητα μου φαινόταν :p
H μάνα πάντως περίμενα να πάρει τα ήνια του αγώνα απο εδώ και πέρα. Πολύ καλή η τελευταία σκηνή, το πρόσωπο της ήταν συγκλονιστικό.

Για τον Royal Bastard ένα δεν κατάλαβα:
δεν είδε οτι όρμησαν δύο direwolves; Δεν του έκοψε οτι κάπου εκεί γύρω είναι τα αφεντικά του ενός, απο τη στιγμή μάλιστα που άκουσαν φωνές;
Οτι αφήνει την "αγάπη της ζωής του" και την κοπανάει, ασχολίαστο.

Πεστε τα ρε παιδια, γιατι αναρωτιομουν αν φανηκαν μονο σε μενα παραλογα αυτα.
Εχει κανεις που εχει διαβασει τα βιβλια εξηγηση ή προκειται για (μεγααααλες) αβλεψιες των
σεναριογραφων?

Ε εντάξει παραβλέπεις το ότι ήταν μέσα σε μάχη... δεν είχε και πολύ χρόνο να σκεφτεί... πιθανότατα γι αυτό παράτησε και το άγριο μωρό...

Βασικά , Νομιζω ότι το άγριο μωρό θα τον ψιλό σκότωνε αν την πλησίαζε αφου αισθανόταν προδομένη.
Το ότι δίπλα της είχε και το πανυψηλο κτηνος του δίνει ακόμα μια δικαιολογία που την κοπανησε.

Βασικά , Νομιζω ότι το άγριο μωρό θα τον ψιλό σκότωνε αν την πλησίαζε αφου αισθανόταν προδομένη.
Το ότι δίπλα της είχε και το πανυψηλο κτηνος του δίνει ακόμα μια δικαιολογία που την κοπανησε.

Γιατι ρε φιλε προδομενη? Στο πλευρο του σταθηκε και αυτος προσπαθησε επισης να την
προστατεψει απο τη μαχη (εγω τουλαχιστον ετσι το εξελαβα).
Αν ενιωθε προδομενη δεν θα συνεχιζε να πολεμαει εναντια στον κοκκινομαλλη.
Το οτι βρισκοταν κοντα της ο αλλος δεν μου δινει εξηγηση, γιατι δεν προσπαθησε καν.
Αυτη σταθηκε διπλα του στη μαχη, προδιδοντας ουσιαστικα τους δικους της.
Μαλιστα οταν αυτος παιρνει το αλογο, αυτη ελευθερωνεται απο τον αλλο και του ξεφευγει.
Και αυτος φευγει και την αφηνει συξυλη?
Με αυτους τους οποιους εχει μολις προδωσει???????????????
Αν μας πουν οτι το εκανε για να την προστατευσει θα ειναι πολυ fail!
Αν παλι την εγραψε στα γουνινα μποτακια του θα ειναι ακομα πιο fail.
Αναμενω εξηγησεις απο αναγνωστες των βιβλιων γιατι μου μυριζει μεγαλη πατατα
και δεν θα ειναι η πρωτη.
Παρεμπιπτοντως μπορει κανεις να μου πει πως επιβιωσε ο χοντρουλης απο τους
εκατονταδες undead που καναν παρελαση διπλα του στο τελος της προηγουμενης σαιζον?

Μόλις το είδα,δεν έγραψε κανένας ρε παλικάρια προειδοποίηση να μην το δούμε ξημερώματα...Άντε να κοιμηθώ τώρα!Άγριο επεισόδιο,με μερικές απο τις καλύτερες ως τώρα ερμηνείες στη σειρά.Οι απώλειες αντισταθμίζονται απο τη δυναμική εμπλοκή νέων προσώπων,παραμένω φανατικός!

Μόλις το είδα και εγώ!

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ!!!!! ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ!!!!

ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.....

O συγγραφέας George Martin έχει δηλώσει ότι αγαπημένος του χαρακτήρας είναι ο νάνος , οπότε ταυτιστείτε καλύτερα μαζί του γιατί όλοι οι άλλοι θα πεθάνουν στο τέλος εκτός από αυτόν.:Banane0:

Χθες το είδα επιτέλους κι εγώ, και παρότι είμαι αναγνώστης των βιβλίων και ήξερα πολύ καλά τι θα συμβεί και σε ποιους, το επεισόδιο με τάραξε. Απόδειξη ότι έκαναν πολύ καλή δουλειά και χθες. Συνολικά, η τρίτη σεζόν μου άρεσε πάρα πολύ, με εξαίρεση κάνα δυο επεισόδια στη μέση περίπου, που ήταν όντως βαρετά και -κυρίως- μέτρια.

Το έχω ξαναγράψει: το σπάσιμο σε δύο σεζόν επιτρέπει στους χαρακτήρες να ανασαίνουν και στα story arcs να αναπτύσσονται οργανικά. Εξαιρετική λοιπόν για φέτος.

Όσο για το ξεκλήρισμα βασικών χαρακτήρων, το link που δόθηκε παραπάνω από το recap του Wired περιέχει κάποιες πολύ σωστές παρατηρήσεις.

Last season, we saw Winterfell burn. The season before that, we saw Ned die. In case you hadn’t noticed, Game of Thrones is a story about how your life won’t live up to your expectations, about how bad guys don’t pull their punches, and about how those who dare to dream are the ones with the biggest targets on their foreheads. (...)
Robb and Talisa are the great love story of the show–its Cinderella/Sleeping Beauty romance–and their deaths are the ultimate undermining of the medieval fairy tale. (...)
The true emotional core of the show–the one that gets well and truly gutted in this episode–has always been the idyllic family portrait of the Starks we glimpsed briefly back the first episode, before everything fractured and scattered and went to hell. (...)
At least When Ned died, you could imagine, narratively, that it happened for a reason: so that Robb could avenge him. When Robb dies, however, that’s the real knife twist, because you realize that he won’t, that he’s not the hero either, and that none of it “meant” anything. You see the same grim, hollow realization on Cat’s face the moment she gives up. The question isn’t, “Why do bad things happen to good people?” The question is, “Why wouldn’t they?”

O συγγραφέας George Martin έχει δηλώσει ότι αγαπημένος του χαρακτήρας είναι ο νάνος , οπότε ταυτιστείτε καλύτερα μαζί του γιατί όλοι οι άλλοι θα πεθάνουν στο τέλος εκτός από αυτόν.:Banane0:

Εχουμε ηδη ταυτιστεί χωρις να χρειάζεται να μας το πει.Αν σκοτωσουν τον Τυριον σταματάω να βλέπω την σειρά (δεν κάνω πλάκα)...

Οκ δεν το συνεχιζω γιατι ισως να εκρινα αυστηρα μερικους φιλους... :smile:

Δεν τρεχει τιποτα, κουβεντα κανουμε :ernaehrung004:

Για τον Σνοου
Ψάχνει ευκαιρία να ξεφύγει και να πάει στο Μαυρο Κάστρο να ειδοποιήσει. Ο "καυγάς" είναι η ευκαιρία του και ξέρει ότι η Υγκριτε δεν θα τον ακολουθήσει, άσχετα αν πήρε το μέρος του. Ο όρκος του στη φρουρά είναι ισχυρότερος από την "αγάπη" του. Αλλος ένας Σταρκ με αξιές οπότε
38432423.jpg

tumblr_mgxr40UJUb1rq41c0o1_250.gif

Για τον Σνοου
Ψάχνει ευκαιρία να ξεφύγει και να πάει στο Μαυρο Κάστρο να ειδοποιήσει. Ο "καυγάς" είναι η ευκαιρία του και ξέρει ότι η Υγκριτε δεν θα τον ακολουθήσει, άσχετα αν πήρε το μέρος του. Ο όρκος του στη φρουρά είναι ισχυρότερος από την "αγάπη" του. Αλλος ένας Σταρκ με αξιές οπότε
38432423.jpg

tumblr_mgxr40UJUb1rq41c0o1_250.gif

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Κάτι που με ενόχλησε αρκετά ήταν τα άσχημα prosthetics στην Catelyn για την τελική σκηνή. Ενω η γυναίκα έχει λεπτά χαρακτηριστικά, την έκαναν να μοιάζει με παλαιστή.