Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 63 68.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 24 26.1%
  • Καλή

Votes: 4 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 1 1.1%

• Total voters
    92
Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Φιλε Gal'en μην αφηνεις μια σειρα να σε επηρεασει...
Υπαρχουν 4 σημαντικα γεγονοτα που γινονται μεχρι το τελος του 3ου βιβλιου και ισως το ενα να το βαλουν στο 10ο επεισοδιο
Gal'en θυμησε μου μονο ποιους συμπαθεις...

χα, σιγα μην κατσω να σκασω κιολας.
Καλη η ερωτηση σου γιατι ανακαλυψα κατι ενδιαφερον.
Στην αρχη συμπαθουσα την Αρυα και τον "δενξερειςτιποτα". Και οι 2 πανε απο το κακο στο χειροτερο.
Συμπαθουσα και συμπαθω τον Τυριον, αλλα και με αυτον εχω προβλημα με τον τροπο που τον γραφει
ο Μαρτιν.Απο κει που ηταν ενας ενδιαφεροντας χαρακτηρας με τις αδυναμιες του και τα διλημματα του
ξαφνικα ο Μαρτιν αποφασισε να τον κανει ενα γουτσου γουτσου συμπαθητικο χαρακτηρα που θα τον
πηγαινουν ολοι. Φυσικα εξακολουθω να τον συμπαθω, αλλα εχει πεσει νομιζω.
Η δρακομανα εδειξε για λιγο πως μπορει να γινοταν ενδιαφερουσα αλλα δεν δειχνει να κραταει.
Θα μας ζαλισει με τον ομορφονιο φοβαμαι. Το Ρομπ και τη μανα του δεν τους πηγαινα ποτε, ουτε και τον
πατερα του. Καλα ξεκουμπιδια, αν και δεν μου αρεσε ο τροπος που τους εστειλε. Ο πιτσιρικας με τα οραματα
εδειχνε ενδιαφερων, αλλα με τα περα δωθε εχουν ξεχασει δυστυχως να αναπτυξουν το χαρακτηρα του.
Ο Θηον ειναι μαλλον για μενα ο πιο περιπλοκος χαρακτηρας και τον συμπαθω αρκετα παρα τα πολλα
μειονεκτηματα του. Κορυφαια ειναι επισης και η γιαγια της Μαρτζερι.
Γενικα οσον αφορρα στους χαρακτηρες νομιζω τα πραγματα επιδεινωνονται...

Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Πιστεψε με ο συγγραφεας θα σε αφησει αφωνο για καποιους χαρακτηρες (αν θες μπορω να σου πω σε pm για ποιους) μεχρι το τελος του 3ου βιβλιου που συμφωνα με την δικη μου υποθεση θα ειναι ισως μεχρι τα μεσα της 4ης σεζον...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Πιστεψε με ο συγγραφεας θα σε αφησει αφωνο για καποιους χαρακτηρες (αν θες μπορω να σου πω σε pm για ποιους) μεχρι το τελος του 3ου βιβλιου που συμφωνα με την δικη μου υποθεση θα ειναι ισως μεχρι τα μεσα της 4ης σεζον...

Το 3ο βιβλιο τελειωνει με την 4η σαιζον απ'οτι εχουν πει.
Και μεχρι τωρα με αφηνει αφωνο, αλλα κυριως αρνητικα.:flipout:

Κοιταξε το 3ο βιβλιο ειναι 81 κεφαλαια αυτη τη στιγμη στην 3η σεζον το 9ο επεισοδιο τελειωσε στο 52 κεφαλαιο αν βαλουν στο 10ο επεισοδιο αλλα 3 κεφαλαια παμε στα 55/81 σε μια σεζον (10 επεισοδια μ.ο. 5,5 κεφαλαια ανα επεισοδιο) και μενουν αλλα 26 κεφαλαια. Πιστευω οτι αν κανουν 10 επεισοδια για 26 κεφαλαια ισως μερικα επεισοδια να ειναι αρκετα κουραστικα για μερικους οπως συνεβη και σε μερικα της 3ης σεζον...

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Κοιταξε το 3ο βιβλιο ειναι 81 κεφαλαια αυτη τη στιγμη στην 3η σεζον το 9ο επεισοδιο τελειωσε στο 52 κεφαλαιο αν βαλουν στο 10ο επεισοδιο αλλα 3 κεφαλαια παμε στα 55/81 σε μια σεζον (10 επεισοδια μ.ο. 5,5 κεφαλαια ανα επεισοδιο) και μενουν αλλα 26 κεφαλαια. Πιστευω οτι αν κανουν 10 επεισοδια για 26 κεφαλαια ισως μερικα επεισοδια να ειναι αρκετα κουραστικα για μερικους οπως συνεβη και σε μερικα της 3ης σεζον...

Απ'οτι εχω ακουσει δεν χωρισαν τις σαιζον 3 και 4 ακριβως με τη χρονολογικη σειρα του βιβλιου.
Στην πορεια του χρονου θα δουμε πραγματα που εγιναν πιο νωρις στο 3ο βιβλιο και δεν τα εχουν δειξει ακομα..
Εκτος αυτου αν δεν κανω λαθος το 4ο βιβλιο απεχει πολυ χρονικα.
Δεν θα ηταν δυνατο να βαλουν κομματια απο αυτο στην 4η σαιζον...

Φημολογείται ότι 4ο και 5ο βιβλίο, θα ειναι μια τηλεοπτική σεζόν. ..

ε ναι δε διαβάζουμε βιβλία.... σειρά βλέπουμε ...

Galen σαν αναγνώστης των βιβλίων σου προτείνω να μην "υποστηρίζεις" κανέναν ιδιαίτερα αλλά να προσπαθείς να βλέπεις την σειρά σαν παρατηρητής της γενικότερης ιστορίας που εξελίσσεται.
Το στορυ και η ιντριγκα είναι ο αληθινός πρωταγωνιστής και όχι μεμονωμένοι χαρακτήρες. Για να μην απογοητευτεις στο λέω..... :)

Galen σαν αναγνώστης των βιβλίων σου προτείνω να μην "υποστηρίζεις" κανέναν ιδιαίτερα αλλά να προσπαθείς να βλέπεις την σειρά σαν παρατηρητής της γενικότερης ιστορίας που εξελίσσεται.
Το στορυ και η ιντριγκα είναι ο αληθινός πρωταγωνιστής και όχι μεμονωμένοι χαρακτήρες. Για να μην απογοητευτεις στο λέω..... :)

thanx
Ισα ισα που οχι μονο δεν τους υποστηριζω, αλλα διαχωριζω και το ποιους βρισκω ενδιαφεροντες απο το ποιους
συμπαθω!
Τι κανεις εδω παρεμπιπτοντως?
Break απο την τηλεθεαση?:p

Χαχα ναι χαζευα τις αντιδράσεις στο red wedding.
Αν σου πω ότι το Babylon μέχρι τώρα μου άρεσε πιο πολύ από το got θα ξεσηκωθούν πολλοί εδώ μέσα;

Γενικά το got το παίζει πιο έξυπνο και ψαγμενο από ότι πραγματικά είναι. Σαν τον συγγραφέα του.
Αλλά εντάξει διαβάζεται ευχάριστα .

Χαχα ναι χαζευα τις αντιδράσεις στο red wedding.
Αν σου πω ότι το Babylon μέχρι τώρα μου άρεσε πιο πολύ από το got θα ξεσηκωθούν πολλοί εδώ μέσα;

Γενικά το got το παίζει πιο έξυπνο και ψαγμενο από ότι πραγματικά είναι. Σαν τον συγγραφέα του.
Αλλά εντάξει διαβάζεται ευχάριστα .

:worshippy::worshippy::worshippy:

Φημολογείται ότι 4ο και 5ο βιβλίο, θα ειναι μια τηλεοπτική σεζόν. ..

Αυτό αποκλείεται. Τα δύο βιβλία μαζί είναι >2000 σελίδες, περίπου όσο και τα βιβλία 2-3 μαζί, που θα δώσουν 3 σεζόν.

Αυτό που στοιχηματίζω ότι θα γίνει, είναι να "συγχωνευθούν" και να παρουσιαστούν ανακατεμένα. Και αυτό γιατί περίπου το μισό 5ο βιβλίο λαμβάνει χώρα ταυτόχρονα με το 4ο, αλλά σε άλλες περιοχές και με άλλους χαρακτήρες, που στο 4ο βιβλίο δεν εμφανίζονται καθόλου.

Το "ανακάτεμα" των βιβλίων για να μπουν τα γεγονότα σε χρονική σειρά έχει ήδη αρχίσει από φέτος με την ιστορία του Θίον, η οποία παρουσιάζεται σε flash-back στο 5ο βιβλίο.

Τι είπε το ηλίθιο, τι είπε το μαλακισμένο. Η καλύτερη σκηνή της σαιζόν έως τώρα. Το small council όλα τα λεφτά.

Με ενα γραμμα δωρο τα καλαμπαλικια του Θιον χαχαχαχαχα
ο Τυριον το εχουμε ξαναπει ειναι πολυ σοφος
η Αρυα μεγαλο μουτρο

@pontios πρωταθλημα μες στο παλε :offtopic:

Last edited:
Πολύ "γεμάτο" το τελευταίο φετινό επεισόδιο. Του χρόνου και πάλι παιδιά, του χρόνου. ;)