@farflung. Μην ανησυχείς, σκοτώνονται και κακοί σε αυτό το σήριαλ.
Βέβαια μερικοί, πριν σκοτωθούν, δεν είναι πλέον τόσο κακοί όσο φαίνονταν στην αρχή.
Φιλε Gal'en μην αφηνεις μια σειρα να σε επηρεασει...
Gal'en θυμησε μου μονο ποιους συμπαθεις...Υπαρχουν 4 σημαντικα γεγονοτα που γινονται μεχρι το τελος του 3ου βιβλιου και ισως το ενα να το βαλουν στο 10ο επεισοδιο
Πιστεψε με ο συγγραφεας θα σε αφησει αφωνο για καποιους χαρακτηρες (αν θες μπορω να σου πω σε pm για ποιους) μεχρι το τελος του 3ου βιβλιου που συμφωνα με την δικη μου υποθεση θα ειναι ισως μεχρι τα μεσα της 4ης σεζον...
Κοιταξε το 3ο βιβλιο ειναι 81 κεφαλαια αυτη τη στιγμη στην 3η σεζον το 9ο επεισοδιο τελειωσε στο 52 κεφαλαιο αν βαλουν στο 10ο επεισοδιο αλλα 3 κεφαλαια παμε στα 55/81 σε μια σεζον (10 επεισοδια μ.ο. 5,5 κεφαλαια ανα επεισοδιο) και μενουν αλλα 26 κεφαλαια. Πιστευω οτι αν κανουν 10 επεισοδια για 26 κεφαλαια ισως μερικα επεισοδια να ειναι αρκετα κουραστικα για μερικους οπως συνεβη και σε μερικα της 3ης σεζον...
Φημολογείται ότι 4ο και 5ο βιβλίο, θα ειναι μια τηλεοπτική σεζόν. ..
Galen σαν αναγνώστης των βιβλίων σου προτείνω να μην "υποστηρίζεις" κανέναν ιδιαίτερα αλλά να προσπαθείς να βλέπεις την σειρά σαν παρατηρητής της γενικότερης ιστορίας που εξελίσσεται.
Το στορυ και η ιντριγκα είναι ο αληθινός πρωταγωνιστής και όχι μεμονωμένοι χαρακτήρες. Για να μην απογοητευτεις στο λέω.....![]()
Χαχα ναι χαζευα τις αντιδράσεις στο red wedding.
Αν σου πω ότι το Babylon μέχρι τώρα μου άρεσε πιο πολύ από το got θα ξεσηκωθούν πολλοί εδώ μέσα;
Γενικά το got το παίζει πιο έξυπνο και ψαγμενο από ότι πραγματικά είναι. Σαν τον συγγραφέα του.
Αλλά εντάξει διαβάζεται ευχάριστα .
Φημολογείται ότι 4ο και 5ο βιβλίο, θα ειναι μια τηλεοπτική σεζόν. ..
Εδειξε το επεισόδιο καθόλου την Κατλυν Σταρκ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.