Game of Thrones • Season 4 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 55 73.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 12 16.0%
  • Καλή

Votes: 7 9.3%
  • Μέτρια

Votes: 1 1.3%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    75
Λοιπόν επειδή εγώ δεν έχω πολύ πρόβλημα με τα Spoiler.. :p
να σε ρωτήσω κάτι Fixxxer..

Εγώ δεν τα έχω διαβάσει τα βιβλία.. αλλά έριξα μιά ματιά σε ένα Forum και είδα κάποια πράγματα..
Υπάρχουν κάποιες σημαντικές διαφορές με αυτά, να πω μόνο εδώ..

* * * MEGA SPOILER * * *

Πιστεύω τοποθετείς τον θάνατο του Joffrey σε αυτή την σεζόν ?
Εάν ναι.. σε ποιό επεισόδιο πιστεύεις ?
Στο finale ?

Kαλώς ήρθες alonso_7 στην παρέα μας! ;)

Λοιπόν επειδή εγώ δεν έχω πολύ πρόβλημα με τα Spoiler.. :p
να σε ρωτήσω κάτι Fixxxer..

Εγώ δεν τα έχω διαβάσει τα βιβλία.. αλλά έριξα μιά ματιά σε ένα Forum και είδα κάποια πράγματα..
Υπάρχουν κάποιες σημαντικές διαφορές με αυτά, να πω μόνο εδώ..

* * * MEGA SPOILER * * *

Πιστεύω τοποθετείς τον θάνατο του Joffrey σε αυτή την σεζόν ?
Εάν ναι.. σε ποιό επεισόδιο πιστεύεις ?
Στο finale ?

* * * MEGA SPOILER * * *

Κοιταξε αν η σειρα ειναι γυρισμενη συμφωνα με το 2ο μισο του 3ου βιβλιου, ναι θα ειναι νεκρος αλλα οχι στο τελος, καπου μεχρι το 3ο αντε 4ο επεισοδιο πιστευω αλλα και παλι αυτο εχει να κανει με την παραγωγη. Επειδη δεν εχω δει το 4x01 ακομα για να δω τι γινεται γιατι αυτο γινεται στο γαμο του αντιπαθεστατου βασιλια.

προσωπικά περίμενα κάτι (αρκετά) πιο δυνατό, αλλά όπως συνέβη και στους προηγούμενους κύκλους όπου τα πρώτα επεισόδια δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα δραματικά έτσι και εδώ περισσότερο επανήλθαμε στο κλίμα παρά προχώρησε ιδιαίτερα η υπόθεση

πάντως δεν άφησαν (σχεδόν) κανένα παραπονεμένο, μας έκαναν ο,τι πιο κοντά υπάρχει στο full tour του Westeros σε 45-50 λεπτά...

προσωπικά περίμενα κάτι (αρκετά) πιο δυνατό, αλλά όπως συνέβη και στους προηγούμενους κύκλους όπου τα πρώτα επεισόδια δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα δραματικά έτσι και εδώ περισσότερο επανήλθαμε στο κλίμα παρά προχώρησε ιδιαίτερα η υπόθεση

πάντως δεν άφησαν (σχεδόν) κανένα παραπονεμένο, μας έκαναν ο,τι πιο κοντά υπάρχει στο full tour του Westeros σε 45-50 λεπτά...

Το πρωτο επεισοδιο ηταν μονο πλοκη και δεν συνεβη τιποτα ιδιαιτερο αν και υπηρξαν καποιες προτασεις που σε εκαναν καχυποπτο για τη συνεχεια...
Θα προσπαθησω αυριο να γραψω τις διαφορες του βιβλιου με το πρωτο επεισοδιο...

Ακόμα δεν έχω δει το επεισόδιο, ως εκ τούτου έχω αποφύγει να διαβάσω τα σχόλια για την 4η σεζόν. Αλλά αυτό που πρόσεξα σε γνωστό site υποτίτλων είναι απίστευτο: Σε λιγότερο από 24 ώρες από την προβολή, έχουν γίνει πάνω από 29.000 downloads μόνο για τους ελληνικούς υπότιτλους!

Η πρεμιέρα έκανε ρεκόρ τηλεθέασης για GOT και ΗΒΟ με 6.6 MIll !!

Έπεσε και η Online υπηρεσία της HBO λόγω μεγάλης ζήτησης!

Φαντάζομαι πόσο θα ζηλεύουν την σειρά τα μεγάλα δίκτυα! :p

Last edited:
Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 4 {Προσοχή Spoilers}

Ακόμα δεν έχω δει το επεισόδιο, ως εκ τούτου έχω αποφύγει να διαβάσω τα σχόλια για την 4η σεζόν. Αλλά αυτό που πρόσεξα σε γνωστό site υποτίτλων είναι απίστευτο: Σε λιγότερο από 24 ώρες από την προβολή, έχουν γίνει πάνω από 29.000 downloads μόνο για τους ελληνικούς υπότιτλους!

αυτή την πρεμιέρα είδαν τριπλάσιοι θεατές συγκριτικά με την αντίστοιχη της προηγούμενης σεζον...

οι server του HBO Go έπεσαν από τη μεγάλη ζήτηση...

στους λιγότερο "επίσημους" τρόπους διάθεσης, πάλι είναι μπροστά με τεράστια διαφορά απ' οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί...

η Ελλαδίτσα μας απλά ακολουθεί το όλο trend

Οι υπηρεσίες ενοικίασης ταινιών και σειρών παρακολουθούν την "συνολική ζήτηση" για να ξέρουν τι θα φέρουν! :cool:

Στο 2ο φεύγει το κωλοπαιδι αν δεν κάνω λάθος.... Till next week ;-)

Last edited by a moderator:
Ο Βασιλιάς των σειρών επέστρεψε!
Σε κάποια στιγμή χάθηκα απορροφημένος, δεν ήξερα αν βλέπω μονό επεισόδιο ή διπλό ή ολόκληρη ταινία
Σκηνοθεσία ηθοποιία σενάριο δρακάκια τι να πρωτοπιάσει κανείς!

*** MEGA SPOILER ***

Δεν θυμαμαι αν ερχεται ακαριαια ο θανατος η αν αρρωσταινει πρωτα και μετα πεθαινει, οποτε ναι στο επομενο η στο 3ο επεισοδιο θα εχουμε χαμογελα για πολλους

10007528_10152427974400757_7047339522419929345_n.jpg

loooooool

Το ειδα και εγω εχθες το βραδυ, τρελη διαπλοκη παλι...

Και εξακολουθω να πιστευω οτι η Arya ειναι θεα ενω η Sansa μ***κιστηρι... περιμενω να δω τι θα γινει με τον Bran!

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 4 {Προσοχή Spoilers}

Ρε παιδιά, έλεος με τα spoilers! Δεν έχουμε διαβάσει όλοι τα βιβλία...:tdown:

To πρώτο επεισόδιο πολύ καλο.. Άντε τώρα περίμενε μια βδομάδα...

Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 4 {Προσοχή Spoilers}

Ρε παιδιά, έλεος με τα spoilers! Δεν έχουμε διαβάσει όλοι τα βιβλία...:tdown:

To πρώτο επεισόδιο πολύ καλο.. Άντε τώρα περίμενε μια βδομάδα...

+1