Game of Thrones • Season 4 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 55 73.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 12 16.0%
  • Καλή

Votes: 7 9.3%
  • Μέτρια

Votes: 1 1.3%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    75
Για όσους θέλουν να πάρουν μία γεύση από το επόμενο!

Video:
Game of Thrones Season 4: Episode #2 Preview (HBO)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 4 {Προσοχή Spoilers}

"Άνευρο" θα χαρακτήριζα το 1ο επεισόδιο .
Με ενδιαφέρον μόνο στις σκηνές με την Άρυα .

To είδα επιτέλους χθες και έχω την ίδια γνώμη. Σαν να μην είχε ρυθμό, σαν να προσπαθούσαν να χωρέσουν όσα περισσότερα γίνεται στη μία ώρα που κρατάει το επεισόδιο.
Αισθάνθηκα σαν να έχω ένα πλούσιο τραπέζι μπροστά μου και μου επιτρεπόταν μόνο μια μικρή μπουκιά απο το κάθε πιάτο.

Ο Ντόντος παρουσιάζεται εντελώς λάθος.

Μας χάλασαν την καταπληκτική σκηνή της επιστροφής του Jamie μετά το θάνατο του γιου\ανιψιού

Ο Σκύλος δεν έπρεπε να έχει τραυματιστεί στη συμπλοκή στην ταβέρνα;

BTW, πριν το S04E01, είδα τα S03E09-E10 απο bluray. Η καλύτερη εικόνα που έχω δει μέχρι τώρα.

Διάβασα τα βιβλία το περασμένο καλοκαίρι. Θυμάμαι οτι υπήρχε μεγάλη ένταση πριν το γάμο, κάτι που δεν ένοιωσα στη σειρά.

Θα το ξαναδώ μήπως μου ξέφυγε κάτι.

Το πρωτο επεισοδιο ειναι υποτιθεται 15 μερες πριν το γαμο αλλα δεν μενει εκει, εχει κι αλλους χαρακτηρες να δειξει...
Ισως να προβληθει καποια ενταση στο επομενο επεισοδιο (αν κι γω αμφιβαλλω)
Ειναι πολυ δυσκολο να χωρεσουν τοσες σελιδες σε 10 επεισοδια και θα κοψουν πολλα απο τα βιβλια...

Ε ναι γράφει και πολλά το παλουκάρι...

Ωραία πράματα όμως... Άντε να βρω λίγο χ ρόνο να ξαναπιάσω τα βιβλία... Τελευταία μόνο λίγο πριν τον ύπνο και απλά το κλείνω μετά από μισή σελίδα

Τωρα αυτό θεωρείτε επεισόδιο με happy end ή όχι ?
Σιγουρα επεισόδιο που περίμενε πολυς κοσμος

Μια απορια ....

Το τομαρι που πεταξε ο πατερας Λανιστερ στην φωτια (στην αρχη, οταν εφτιαχναν τα σπαθια), τι ηταν, και γιατι δεν το "πεταξε" απλα, αλλα κατα καποιο τροπο το "εναποθεσε"

Ντίνο
Τα 2 σπαθια φτιάχτηκαν από το ice του Νεντ Σταρκ και το τομάρι είναι μάλλον του λυκου του γιου του. Δεν θυμάμαι να αναφέρει κάτι στα βιβλία ουσιαστικά ο Tywin εξαφανίζει κάθε σημάδι ισχύς των Σταρκ έχει υπάρξει (ο λύκος ήταν το έμβλημα τους), σαν θυσία ώστε τα νέα σπαθιά να είναι καλότυχα. Ετσι το κατάλαβα εγώ τουλάχιστον μπορεί να κάνω και λάθος

Περι σπαθιων:
Μήπως το σώμα χρησιμοποιήθηκε τελετουργικά για να "προσφέρει" στο σιδηρομετάλλευμα τον απαραίτητο άνθρακα για να μετατραπεί σε ατσάλι;Αρχαίες τεχνικές χρησιμοποιούσαν οστά η κέρατα ζώων για αυτό το σκοπό..

Ντίνο
Τα 2 σπαθια φτιάχτηκαν από το ice του Νεντ Σταρκ και το τομάρι είναι μάλλον του λυκου του γιου του. Δεν θυμάμαι να αναφέρει κάτι στα βιβλία ουσιαστικά ο Tywin εξαφανίζει κάθε σημάδι ισχύς των Σταρκ έχει υπάρξει (ο λύκος ήταν το έμβλημα τους), σαν θυσία ώστε τα νέα σπαθιά να είναι καλότυχα. Ετσι το κατάλαβα εγώ τουλάχιστον μπορεί να κάνω και λάθος

Ευχαριστω

Καταλαβα (απο το επεισόδιο) πως το τομαρι του λυκου το εραψαν πανω στο σωμα του πεθαμενου Robb,,, αυτο με μπερδεψε. Δεν μου κολλαγε δλδ οτι το ξηλωσαν μετα.

Ευχαριστω

Καταλαβα (απο το επεισόδιο) πως το τομαρι του λυκου το εραψαν πανω στο σωμα του πεθαμενου Robb,,, αυτο με μπερδεψε. Δεν μου κολλαγε δλδ οτι το ξηλωσαν μετα.

Το κεφάλι του λύκου είχαν ράψει πάνω στο σώμα του Rob, σε μια από τις πιο σοκαριστικές σκηνές της σειράς. Παρεπιμπτόντως στο βιβλίο η συγκεκριμένη βεβήλωση είχε περάσει εξ απαλών ονύχων, και δεν της είχε δωθεί ιδιαίτερη βαρύτητα, υπήρχε μόνο μια αφηρημένη περιγραφή αφήγησης του περιστατικού μεταξύ κάποιων χαρακτήρων (δεν θυμάμαι ποιών). Στη σειρά υπερτονίστηκε με την Arya να γίνεται αυτόπτης μάρτυρας της κτηνωδίας επί του σώματος του αδερφού της, και από ότι κατάλαβα συνεχίζεται και στον τέταρτο κύκλο με το τελετουργικό του τομαριού για το οποίο δεν υπάρχει καμμία απολύτως αναφορά στο βιβλίο.