Game of Thrones • Season 4 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 55 73.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 12 16.0%
  • Καλή

Votes: 7 9.3%
  • Μέτρια

Votes: 1 1.3%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    75
Αν βγαλουν μία σεζον μόνο με το 4ο βιβλίο δεν θα αντέξουν να τη δουν ούτε οι ίδιοι οι παραγωγοί. Λογικά θα πάρουν και μέρος του 5ου

Από ποιά άποψη το λες αυτό NtinNton ? :cool:
...

Αα.. εννοούσες δεν είναι πολύ δυνατό το 4ο ?

Μήπως γι'αυτό αφήσανε μία σκηνή από το 3ο.. θέλανε κάτι δυνατό για αρχή ?? :p

Last edited:
μια απλη ερωτηση θα μου επιτρεψετε...

τι ηταν αυτο που εδειξε η Αρυα Σταρκ στον καπετανιο και τον εκανε να υπηρετησει αυτο που ηθελε αυτη;;;;;;;;;;;

τι ηταν αυτο που εδειξε η Αρυα Σταρκ στον καπετανιο και τον εκανε να υπηρετησει αυτο που ηθελε αυτη;;;;;;;;;;;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Επειδή και εγώ δεν θυμόμουν καλά βρήκα αυτό..

On the coast, Arya spies a ship and approaches the captain, asking for passage to the Wall. He refuses, citing the war and pirates, and informs her he’s going home to Braavos.
Recognizing the name of the Free City, Arya remembers something else.
Pulling out the iron coin she was given by Jaqen H’ghar, she gives it to the captain, whose demeanor instantly changes. “Valar morghulis,” she says, as the assassin told her should should.

“Valar dohaeris,” the captain replies, accepting the iron coin as passage. Arya has her own cabin and is on her way to Braavos.

Season 4 Finale – The Children – Recap
http://winteriscoming.net/2014/06/15/season-4-finale-children-recap/

Last edited:
Άριστο σαν επεισόδιο το 10ο, περίμενα όμως κάτι καλύτερο για φινάλε .
Το ξεκίνημα με Σνόου και Μανς μου άρεσε πάρα πολύ , και περίμενα το υπόλοιπο επεισόδιο να κυμανθεί σε καλύτερα επίπεδα .

Προχώρησαν αρκετά οι ιστορίες σε πολλά μέτωπα .
Όμως η Καλίσι στα τελευταία επεισόδια έχει γίνει βαρετή .
Δεν μου άρεσε η ιστορία με τους δράκους και τα κλάματα , θα συμφωνήσω με το "fake αισθητικά" που διάβασα πιο πριν .
Τρεις δεν ήταν οι δράκοι ή κάνω λάθος ;

Φοβερός χαρακτήρας ο Τάιγουιν, φαίνονταν στο επεισόδιο ότι θα τον "καθάριζαν" .
Θα λείψει από τη σειρά .

Πολύ καλό το επεισόδιο για φινάλε. Αν και θα μπορούσαν όλα αυτά τα γεγονότα να τα μοίραζαν σιγά -σιγά σε κάθε επεισόδιο μέσα στην σεζόν.

Πολυ καλο! Και απο σκηνοθεσια και cga, αλλα και απο ηθοποιιες και μουσικη.
Καλα απο πλοκη απλα δεν το συζηταω!

Αντε και του χρονου :(

Την εχουν δει καπως μου φαινεται οι παραγωγοι και θελουν λιγο απ τη δοξα του Μαρτιν δεν ξερω τι ορους εχουν στο συμβολαιο αλλα με το να κανουν τα δικα τους στα ηδη γραμμενα βιβλια χωρις τη συνενεση του Μαρτιν ειναι μεγαλη τους βλακεια, αν παλι ειναι με τη συνενεση του τοτε φταιει κι αυτος...

Με τη συναίνεσή του είναι, άλλωστε τα επεισόδια που ξεφεύγουν περισσότερο από τα βιβλία τα υπογράφει ο ίδιος ο Martin σαν σεναριογράφος.

Ολα καλά και όλα ωραία με τις αλλαγες. Δεν με πείραξε που έφαγαν το τελευταίο κεφάλαιο μάλλον το περίμενα αφού
δεν είχαν δείξει τίποτα που να οδηγεί σε αυτό. Μου αρεσε ο η μαχη Μπριεν και σκυλου και ο θάνατος του. Δεν με ενόχλησε που έφτασε ο Μπραν τόσο γρήγορα ούτε που δεν εμφανίστηκε ο κολντχαντ. Δεν με ενόχλησε που σκοτώθηκε ο Jojen. Δεν με χαλασε που δεν ανέφερα καν τι είχε συμβεί στο πρώτο έρωτα του imp και γιατί πήγε στο δωμάτιο του πατέρα του
Τιποτα από τα παραπάνω δεν με χαλασε, αλλα τόσο δύσκολο ήταν να τον βάλουν να πει
"Tywin Lannister did not, in the end, shit gold"
Μισή σεζόν περιμένω αυτή τη φραση *(^(&)(*_ την παραγωγή που τρώει τα καλύτερα

Δεν μου αρέσει που φεύγουν ηθοποιοί με την δυναμική του Charls Dance ή του Sean Bean... Στο τέλος με τον Χόντορ και την Σανσα θα μείνουμε... :))

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 4 {Προσοχή Spoilers}

Το ξεκίνημα με Σνόου και Μανς μου άρεσε πάρα πολύ , και περίμενα το υπόλοιπο επεισόδιο να κυμανθεί σε καλύτερα επίπεδα .

Δεν μου άρεσε η ιστορία με τους δράκους και τα κλάματα , θα συμφωνήσω με το "fake αισθητικά" που διάβασα πιο πριν .

Θα λείψει από τη σειρά .

Τι λες βρε αθεοφοβε ? :ADFADF1:

Μιλαμε για επεισοδιαρα ολκης, για το απαυγασμα 4 σαιζον σε ενα επεισοδιο, για την συγκεντρωση ενος σωρου δραματων σε 79 λεπτα, ακομα δεν το πιστευω δηλαδη ποσα πραγματα ειπαν και κυριως εκαναν.

Μακραν το πιο γεματο εντασεις και ενδιαφερον επεισοδιο της σειρας.

Απλα υπεροχο.

Νομίζω δεν μπορείς να μου στερήσεις να έχω διαφορετική γνώμη .

Το επεισόδιο ήταν πράγματι πάρα πολύ καλό , "προχώρησαν" πράγματι πολλά πράγματα .
Είχε όμως και βαρετά σημεία και περίμενα να έχει πιο συγκλονιστικά τελευταία λεπτά .

fYFRm.jpg

The "King!!"

:music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005:

Ήθελα πιο πολύ Tyrion.. δεν το ευχαριστήθηκα όσο ήθελα! :cool:

Σε 2 λεπτά γίναν όλα..

Καλά της έκανε βέβαια της πουλημένης..
και ο πα-τέρας του τον έφτιαξε.. θάνατος στον "θρόνο"! :cool:

Τελικά ούτε τώρα η Arya είδε την αδερφή της... (?)
Όπως φαίνεται περιμένουμε πολλά από την Arya στην συνέχεια..

Όπως φαίνεται θα έχουμε δυνατό ξεκίνημα την επόμενη σεζόν! :cool:

Last edited:
Όπως φαίνεται θα έχουμε δυνατό ξεκίνημα την επόμενη σεζόν! :cool:

Εμμμμ... όχι.

Ακόμα κι αν δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία, νομίζω είναι φανερό ότι έκλεισε ένας κύκλος και ακολουθούν (κυριολεκτικές και μεταφορικές) ΜΕΤΑΒΑΣΕΙΣ, που δεν είναι δυνατό να δώσουν κορυφώσεις και εντάσεις αμέσως.

Για την ακρίβεια, νομίζω ότι ακολουθεί πολύ δύσκολη σεζόν για τους δημιουργούς της σειράς, αφού είναι σίγουρο (το έχουν ήδη κάνει, άλλωστε) ότι θα μπλέξουν τα timelines των δύο επόμενων βιβλίων, αλλά, σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να αναδείξουν εντάσεις και cliffhangers που θα είναι περισσότερο "εσωτερικά", να εισαγάγουν καινούρια πρόσωπα, κ.λπ.

Θα έχει πάντως σίγουρα ενδιαφέρον.

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 4 {Προσοχή Spoilers}

Θα λείψει από τη σειρά .

Για τους δράκους που ήταν 2 δεν πρόσεξες γιατί έγινε όλο αυτό? Έφυγε ο Ντρόγκο και σκότωσε το κοριτσάκι...

Συμφωνώ φοβερό επισόδειο, αν και δεν έγινε κάτι συνταρρακτικό... απλά ξεκόλλησε η πλοκή επιτέλους... αν και λίγο απότομα...

Μόνο σημείο που δεν μου άρεσε το CGI όταν

έπεφτε ο σκύλος απ τη γκρεμίλα

Για τον κόλντχαντ συμφωνώ... είναι δυνατός χαρακτήρας... κρίμα που τον έφαγαν τελείως...

Χαχα πολύ χ3σιμο στο επεισόδιο. Και ο Hound και ο Tywin αν δεν ξαλάφρωναν δεν έφευγαν από τη μέση !

Ο Varys , σκηνοθετικά φαίνεται να αποφασίζει να μπει στο καράβι μαζί με τον συσκευασμένο νάνο , αφού ακούει τις καμπάνες να χτυπάνε. Το σχέδιο δηλαδή ήταν να στείλει το νάνο όχι να φύγει και αυτός. Σωστά το κατάλαβα ή απλά κοιτούσε πίσω?

Δεν είδαμε γυμνό στο επεισόδιο … fail για το επίπεδο της σειράς :D Μείον ένας πόντος :D

Δεν είδαμε τον ώριμο μαύρο δράκο. Οι άλλοι οι πράσινο-πορτοκαλί είναι άγουροι αγίνωτοι ακόμα :D Μείον ένας πόντος και από εκεί :D

O Hοund ο παλιόσκυλος τον βρήκε θανατικό κακό, άκου εκεί από γυναίκα,
Αν και στο τέλος θα πέθαινε από την παραμόρφωση, ούτε αφτί δεν του έμενε από εκείνη την πλευρά, και τσακισμένος
Έμεινε να παρακαλά για μια βελονιά
Αντιθέτως ο αδερφός του, είναι στην ανάρρωση, και είδαμε κάτι βελόνες ΝΑ με το συμπάθιο.

O Tywin μας έδωσε μια τελευταία καλή παράσταση
Γενικά Hound Και Tywin έπαιξαν πολύ καλά το ρόλο τους, καλοί ηθοποιοί

Ο Tyrion , μεταμορφώθηκε έστω για λίγο σε σκοτεινό εκδικητή

Η μικρή Άρια συνεχίζει να παίζει εξαιρετικά

Και είδαμε και τα Παιδιά, Καλώς τα παιδιά 3-0 … Είδαμε skeleton warriors, 3 eyed birds,
και fireballs, invisible walls, dungeon
Σκηνικό βγαλμένο από RPG :D

Γενικά καλό επεισόδιο, κορυφαίο δε θα το έλεγα, αλλά είχαμε εξελίξεις τουλάχιστο σε αρκετά ταμπλό

Πολυ καλο επισοδειο !

Απορίες :

Γιατι η Αρυα θελει να παει στο τειχος ?

Ποιος ηταν ο τυπος που συναντησε ο Μπραν μεσα στο δεντρο ?

Ο Littlefinger πηδηξε την Σανσα (στο προηγουμενο) ? Την ειδα πολυ χαμογελαστη την επομενη μερα...

1) Στον αδερφό της
2) Το 3ματο κοράκι :p
3) Απ' όσο ξέρω όχι αλλά μάλλον σκέφτεται ότι έχει δύναμη εκεί χαμηλά...