Game of Thrones • Season 6 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 50 76.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 7 10.8%
  • Καλή

Votes: 4 6.2%
  • Μέτρια

Votes: 4 6.2%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    65
Μόνο σε μένα φάνηκε σούπα το 3ο επεισόδιο; 3 φορές διέκοψα την προβολή για να κάνω δουλειές, τόσο βαριεστημάρα. Άσε που απομυθοποιήθηκε πλήρως στα μάτια μου ο χιονιάς για την εκδικητική του επιμονή. Όταν ξέρεις ότι είσαι ο μόνος που γύρισε από τέτοιο ταξίδι, δε φέρεσαι με τέτοιο μίσος και μανία. Πέραν αυτού, δράση και ίντριγκα μηδέν!
Συμπερασματικά: Ξενέρωσα...

Το πιο σημαντικο γεγονος ηταν το οτι ισως ο Μπραν να μπορει να αλλαξει το παρελθον...
Στον Πυργο της Χαρας ουτε αριθμητικα δεν μπορεσαν να τους βαλουν σωστα κανονικα επρεπε να ειναι 7 με 3 και ηταν 6 με 2...
Ο Azor Ahai παει νοτια...

Μεχρι τωρα η σεζον είναι πολύ κατωτερη του αναμενομενου για μενα... Δυστυχως...

Προσωπικα εχω ξενερωσει καπως με το ζητημα του Γιαννη του Χιονη.

ΟΚ, σειρα φαντασιας βλεπουμε. Δρακοι πετανε και βγαζουν φωτιες, γιγαντες τα κανουν ολα λαμπογυαλο, απεθαντοι καβαλανε αλογα και ξιφομαχουν. Δεκτα ολα αυτα.

Αλλα αυτο το come back και μαλιστα ετσι οπως εγινε, τοσο "ευκολα", δεν μου εκατσε καλα.

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 6 {Προσοχή Spoilers}

Μεχρι τωρα η σεζον είναι πολύ κατωτερη του αναμενομενου για μενα... Δυστυχως...

Χειρότερη από τη προηγούμενη σίγουρα δεν είναι.Τουλάχιστον στο ξεκίνημα.

Προσωπικα εχω ξενερωσει καπως με το ζητημα του Γιαννη του Χιονη.

αυτο το come back και μαλιστα ετσι οπως εγινε, τοσο "ευκολα", δεν μου εκατσε καλα.

Συμφωνω, θα μπορουσε να ειχε γινει διαφορετικα. Απο διαφορα φορουμ, φαινεται να εχει διχασει η ανασταση του (αν ειναι όντως αυτός που αναστηθηκε, αν επρεπε να ειχε γινει τωρα-ετσι, κτλ).

Φοβοντουσαν μην περασει ο καιρος και βρωμισει;;

Αμα δεν υπαρχει ακομη βιβλιο ομως; ;)
f32f5f9614f71e8439ac35d2b246b6e07ef3dcaf_hq.jpg

Αυτα παθαίνουμε περιμένοντας τοσα χρόνια τα βιβλία

Ειχα ξεκινησει ηδη την τηλεοπτικη σειρα οταν διαβασα το πρωτο. Ωστοσο δε με τραβηξε η συνεχεια. Όχι πως δεν ειναι ενδιαφερουσα πλοκη, οι προτιμησεις μου σε αναγνωσματα ειναι πιο κλασικες.

Εγώ δεν θα σύγκρινα την σειρά με τα βιβλία.. (που δεν έχω διαβάσει..)
Δεν θα τα σύγκρινα ούτε και στο πως παρουσιάζουν τα γεγονότα..

Από την άλλη άμα δεν μας αρέσει η Νο.1 σειρά σε δημοφιλία.. εε τι άλλο να πούμε..
(Πέρα από τα γούστα του καθένα βέβαια..)

Μία σειρά που έχει μία απίστευτη παραγωγή που όμοια της δεν έχει ξαναγίνει.. και που είναι πολύ δύσκολο να γίνεται κάθε χρόνο..

Βέβαια είναι πολύ δύσκολο να καλύψει τόσες ιστορίες και να έχει μία πιο συμπαγή πλοκή, εκ των πραγμάτων..

Τα βιβλία είναι πραγματικά μια σκάλα πάνω από τη σειρά.
ενας ολοκληρος κόσμος που δεν θα μπορεσει ποτε να αποδοθεί απο τη σειρά, και μια φανταστικη ιστορία με εξαιρετική πλοκή.
Ελα όμως που ο τιραντάκιας μας εχει αφήσει από το 2012 (το '13ολοκλήρωσα το διάβασμα και του 5ου βιβλίου) χωρις συνέχεια?
Προσωπικά περιμένω το 6ο βιβλίο μετα το τέλος της σειράς.
Το δε 7ο ίσως και ποτέ απο τον ίδιο τον GRRM.
Αν δεν μπορείς να επιλέξεις λοιπόν ανάμεσα σε σειρά και βιβλίο?
Καθεσαι και το απολαμβάνεις (στην tv)

Last edited:
Αυτό το πράγμα που συσχετίζετε τα βιβλία με σειρές/ταινίες με ξεπερνά...
Εντάξει, διάβασα τα 2 πρώτα, έπηξα σε περιγραφές του στυλ φορούσε χρυσοποίκιλτο χιτώνα, η εντυπωσιακή μαύρη του πανοπλία
ο ασημένιος θώρακας, ο πορφυρογέννητος μανδύας, η φωσφοριζέ κάπα του... +ΕΛΕΟC+
Δε διαβάζουμε και Λάβκραφτ ή Πόε (δεν είναι εννοείται κακά τα βιβλία σε καμία των περιπτώσεων αλλα να..
ακούγοντας την τόση μίρλα και κλάμα στη σύγκριση βιβλίων-σειράς νομίζεις ότι είναι κρίμα και άδικο
που τα προηγούμενα 17 νόμπελ λογοτεχνίας δεν δόθηκαν στον Μαρτιν)...

Σωστα, δυο διαφορετικά πραγματα η σειρα και τα βιβλια. Να πω την αμαρτια μου, η σειρα (γενικα το GoT) με κραταει (σχεδον) εξαιτιας της φωτογραφιας, των σκηνικων, κτλ. Οχι πως δεν μου αρεσει η πλοκη, καθε αλλο, όμως με τόσα ξενερώματα, θα μου ελειπαν τα παραπάνω αν σταματουσα.