Game of Thrones • Season 6 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 50 76.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 7 10.8%
  • Καλή

Votes: 4 6.2%
  • Μέτρια

Votes: 4 6.2%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    65
Κατα την γνώμη μου..
Ο Μάρτιν ειναι ενας σεβαστός συγγραφέας φανταστικών κόσμων, αλλά μέχρι εκεί. Υστερεί σε υπόβαθρο, τα βιβλία του ειναι μιας ανάγνωσης, δεν εχουν επίπεδα, λείπει το "βάθος" που έχει ας πούμε ο King.
Ακόμα και ο Terry Pratchett προσφέρει δεύτερη ανάγνωση, ο Μαρτιν βασίζεται περισσότερο στην υφή και τις εκτενείς λεπτομέρειες ανός ημιχαώδους Κόσμου.
Αποψή μου ειναι, δεν θα τον έβαζα στην δεκάδα ανάλογων συγγραφέων και γενικά ουτε στην 100άδα.
Η σειρά ειναι κάτι άλλο, θα την έβαζα στον μεσο όρο για την πλοκή και στις κορυφαίες για την αισθητική ποιότητα, την αψογη τεχνική εργασία.

Συνομιλώντας με αρκετούς γνωστούς μου που παρακολουθούν τη σειρά, καταλήξαμε στο ότι σχεδόν όλοι μας συνεχίζουμε να τη βλέπουμε γιατί την αρχίσαμε. Εντυπωσιακά πλάνα, πανάκριβη παραγωγή, αλλά μέχρι εκεί.

Ίσως να είναι λίγο βαρετό το σημερινό επεισόδιο στην αρχή και στην μέση του (?) ..
έχει κάμποσο μπλα μπλα (?) .. αλλά πρέπει να έχει και κάποιες ενδιαφέρουσες σκηνές..

.. μέχρι το τέλος του όπου έχει μία ΠΟΛΥΥΥΥΥ Γ@μ@τη σκηνή!! :cool:

Με ποιον.. ?
Με..

.. την Emilia!! (Daenerys) :music-smiley-005:

Φανταστείτε.. εκεί που πάει να κλείσει το μάτι σου... μπαμ να πεταχτείς μέχρι το ταβάνι !!! :laugh:

Last edited:
Βγήκε και διαφήμιση για το νεο μαγαζί
Ψησταριά η "Νταινέρις"
Ολα στα κάρβουνα!!!! :smash::flipout:

Ίσως να είναι λίγο βαρετό το σημερινό επεισόδιο στην αρχή και στην μέση του (?) ..
έχει κάμποσο μπλα μπλα (?) .. αλλά πρέπει να έχει και κάποιες ενδιαφέρουσες σκηνές..

.. μέχρι το τέλος του όπου έχει μία ΠΟΛΥΥΥΥΥ Γ@μ@τη σκηνή!! :cool:

Με ποιον.. ?
Με..

.. την Emilia!! (Daenerys) :music-smiley-005:

Φανταστείτε.. εκεί που πάει να κλείσει το μάτι σου... μπαμ να πεταχτείς μέχρι το ταβάνι !!! :laugh:

Body double είναι με το κεφάλι της Εmilia , το λέω για να μην σου τρέχουν τζάμπα τα σάλια.:p

No No No!!! ... δεν είσαι καλά ενημερωμένος!! :p

H Emilia δεν είναι σα την άλλη την σιγανοπαπαδιά!! :cool:

I’d like to remind people the last time I took my clothes off was season 3.
That was awhile ago. It’s now season 6. But this is all me, all proud, all strong.
I’m just feeling genuinely happy I said ‛Yes.’ There ain’t no body double!

http://www.cinemablend.com/televisi...-Getting-Naked-Again-Game-Thrones-138257.html

Προσκυνώ την θεά και εγώ μαζί! :p

:worshippy:

Last edited:
Περίεργο γιατί υπήρχαν πληροφορίες ότι έχει βάλει όρο στο νέο συμβόλαιο να μην κάνει άλλα γυμνά. Το αναφέρει και εδώ στο video...-bye-

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εκτός και λέει η Εμίλια ψέματα για διαφημιστικούς λόγους. Who knows?

Χμ.. εγώ δεν είχα διαβάσει κάτι τέτοιο πάντως..
Τώρα θέμα χρημάτων δεν πιστεύω να ήταν για την παραγωγή..

Θεωρώ ότι μετά το fake που έκανε η παραγωγή με την άλλη όπου σαφώς ήταν πιο δύσκολη σκηνή,
εφόσων η Emilia το έχει ξανακάνει και κρατιέται μιά χαρά γιατι να μην το ξαναέκανε ??

Αν και σαφώς πολλοί που γνωρίζουν επιτυχία τα κόβουν μετά τα γυμνά..
Ίσως η Emilia ήθελε να δείξει και συμβολικά ποιά είναι η αληθινή και πραγματική βασίλiσσα στην σειρά! :cool:

....

Λοιπόν όντως το επεισόδιο είχε κάμποσο μπλα-μπλά αλλά είχε και κάποια καλά γεγονότα!

Το "νέο" είναι λοιπόν ότι όλοι μπαίνουν στον πόλεμο για τον θρόνο!
Έχει να γίνει μεγάλος πανικός! :cool:

Και μετά έρχεται η τελευταία σκηνή.. που τα "ισοπεδώνει" όλα!!

25.000/1 ήταν το ποσοστό να πάθει κάτι η Emilia..

Τώρα θα έχει πάει στο 100.000 /1 !!!! :music-smiley-005:

Στο 4ο ...
Φοβερή η πρώτη σκηνή με Τζον και Σάνσα .Νομίζω δεν μπορούσαν να την γυρίσουν καλύτερα , βγήκε πολύ ρεαλιστική και με πολύ συναίσθημα .
Ενδιάμεσα είδαμε μέτρια πράγματα και τελειώσαμε με φοβερό φινάλε στο επεισόδιο , μόνο η Καλίσι δίνει τέτοιες καταστάσεις .

Φοβερή η πρώτη σκηνή με Τζον και Σάνσα .Νομίζω δεν μπορούσαν να την γυρίσουν καλύτερα , βγήκε πολύ ρεαλιστική και με πολύ συναίσθημα .

Διαφωνώ. Πολύ μέτρια σκηνή αν συλλογιστεί κανείς τι έχει μεσολαβήσει μέχρι την συνάντηση.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλή ήταν η σκηνή Jon και Sansa.. απλή ήταν.. δεν με πήραν τα δάκρυα.. :p
Θα ήθελα να δω αντίδραση της Sansa όταν μάθαινε ότι ο αδερφός της πέθανε και αναστήθηκε! :cool:

Μου άρεσε η σκηνή όταν η Brienne λέει στον Davos εγώ καθάρισα τον Stannis!
(Έχεις κανένα πρόβλημα ? ) :p

Τέτοια σκηνή με την Emilia είχαμε να δούμε από το Terminator!! :cool: :laugh:

Όπως φαίνεται και στο βίντεο την γουστάρησε πολύ την σκηνή..
οπότε μάλλον θα είπε θα τα βγάλω "ολα" και θα την κάνω μόνη μου!! ;)

Εγώ απόρησα πως και δεν έφτασε η Σάνσα μια μέρα νωρίτερα. Να πάρει χαρά. ΕΕΕΕΕΕ! Χάλασε το στόρι τώρα που δεν έχει βιβλίο από πίσω. πολλή ευτυχία. Εκτος αν σκοπεύουν να της την πάρουν πίσω στο επόμενο.

Επισης θαθελα να δω τι μουτρα θα κανει η Νταινερις οταν μαθει τα "κολπα" του νανου.

Αν και αυτη πλεον βλεπω να ετοιμαζει D day στο westeros στον επομενο κυκλο και να κανει με τα κρεμυδακια τους Λανιστερ (καταρχην).

Είναι πια τόσο προβλέψιμη η σειρά, που έχει καταντήσει γελοίο. Όσο για την ανάσταση του Γιάννη, ποιος ακριβώς αισθάνθηκε έκπληξη? Μας το έχουν προετοιμάσει από τις προηγούμενες σαιζόν. Και εκεί δεν είχε καν την τελετή. Ένα γεια σου, ζω και ο άλλος να λέει, τι έγινε ρε παιδιά?
Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία και ούτε με νοιάζουν οι διαφορές. Δεν μπορείς ποτέ να μεταφέρεις την ανάλυση των αισθημάτων που σου δίνει απλόχερα ο συγγραφέας με κείμενο σελίδων, στις εκφράσεις κάποιων σε δευτερόλεπτα. Όσο καλός και εάν είναι ο ηθοποιός.
Όπως είπε και κάποιος άλλος, πια την βλέπω, γιατί την έβλεπα. Και για να δω εάν θα αξιοποιήσουν όπως πρέπει τον Μπραν. Έναν από τους πιο δυνατούς χαρακτήρες, με απίστευτες ικανότητες, που για την ώρα, δεν έχει δείξει τίποτα.
Τέλος, ξέρω ότι θα χαλάσω πολλούς, αλλά από που και ως που είναι πια τόσο θεογκόμενα η Emilia? Εντάξει μια ωραία χοντροκώλα είναι. Επειδή έχει 3 δράκους έγινε η θεά του σεξ?